-
j
nevíte nekdo jestli ted s nekym chodi diki za odpověd -
-
Re: j
ne že s někým chodí, ale David je už pár let ženatý s Jamie Bergman Boreanaz, a mají spolu už dvě děti, staršímu klukovi Jademovi je 7 nebo 8 let a před měsícem se jim narodila holčička Bardot Vita. -
Re: j
Přečti si životopis! *3*
-
-
Autogramm
A David byl první upír kteryho jsem kdy videla...proste je nejlepší mam i autogram je uzasnej =D sice bez venovani ale je best miluju ho ae nechapu posledni zaverecnej dil Angela..jak to skončí všechno ?? humm?? *1*
http://belli-kristen-blog.cz -
David :P
Mám ho ráda jako herce. Je upa sqvělej *14* ......... ani omylem nevypadá na 40 !!! vypadá na 20 ach jo *15* *14* *14* njn HEJ HEJ HEJ DAVID BOREANAZ JE NEJ! *14* -
woooow
Líbil se mi v Buffy,libil se mi v Sberatele kosti ale v Angelovi?tam je pste uplne wowowowwowowowow!...a hlavne jak pak je s Conorem tam je pste uplne sexy a jak na nej mluvi no nemuzu z nej!... *14* *14* *14* *7* *15* *15* *4* Angel *4* -
David 4ever!
Dodatečně taky přeju všechno nejlepší!
David 4ever! *4* -
:)
Vše nejky LÁSÍÍÍ *14* *14* JSI ÚŽA *14* -
happy
vsetko najlepsie davidku milujem ta cmuq paaaaaaaaaaaaaaaaaa *14* *14* *14* -
Přání...
všesičko nej,hodně štěstíčka,zdravíčka a hlavně lásky... *14* -
-
Re: Přání...
...jj jitulko...souhlasím s tebou...všecičko nej k narozeninám...hodně štěstí,zdraví a tý lásky...seš sqělej herec...a taky člověk...vůbec nevypadá na to,že mu je 40...vypadá pořád na 20...je sqělej a k sežrání...
-
-
:-*
Všecičko nejky Davídku...škoda že jsou to už kulatiny:( vůbec na to nevypadáš:-* *14* -
happy-b-day
vše neeeeeeej *3* ,,bůte'' *1*