Přejít na výpis diskuzí

David Boreanaz

OSOBNOST 31.12.2006 
276 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • juve

BIRTHDAY!!!!!!!!!

Všechno nejlepší k narozeninám!!! Momentálně sleduju seriál Angel. David is the best 4ewer!!! *4*
  • nik011

happy birthday

vsechno nejjjj
  • katka.h.

Vše nejlepší !!

Vše nejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj k narozeninám Davide !!!
    • africa

Re: Vše nejlepší !!

NO JO,VŠECKO NEJ! *1*
  • Vše nej!!

Happy Birthday, David!!!
  • david

David je sexy *14*
  • nniikkiisseekk66

sexy

jj tak david je fakt sexy fešák!!! *14* *14* *14* *14*
  • juve

Je to pravda?

Je pravda, že má poměr se Sarah Michelle Gellar??? To by bylo super, vždycky jsem si přál, aby spolu měli vztah i mimo kameru.
    • nicollett

Re: Je to pravda?

NENÍ!!!!!!!!!!!!

Tyhle spekulace byli v dobe kdy se točila 1-3 séroie Buffy a kdy se David rozváděl se svou první manželkou. Tak se vedly spekulace o tom že za rozvod může Sarah.

v Téhle době je Sarah štastně vdaná za Freddieho a čekají miminko, které přijde brzy na svět a Davidovi minulý měsíc manželka porodila druhého potomka.
    • citronek31

Re: Je to pravda?

jojo to mas pravdu,mluvis mi z duse:D
      • meredith12

Re: Re: Je to pravda?

lepsie keby mal nieco s emily deschanel oni s ak sebe tak hodia
  • llleeennniiissseeekkk

:-*

Je užasnej herec...Škoda,že nevzal tu roli v Batman začíná...Mohl bej ještě známější...
  • david

Já jsem slyšela že má něco s Emily Deschanel!!!!!!!!Já bych se nedivila *14* *14* *1*
    • meredith12

Re: david

to ani ja ale zevidela by som velmi
  • David+Sarah love

Měl neco se sarah michelle gellar .. podle me se porát milují ... ale je tam nakej hácek... *7* *7* *7* *7*
    • Re: David+Sarah love

hele mysli si ze kdyby se se sarah by ona s ním nekde setkali tak to neudrzí a zasukaj si pekne spolu..podle me do sebe porááát valý!!! uz sem ceta mega clánku ze tet sou spolu a podvádí svého manzela/ a manzelku... a jako abych rekla tak já tomu jako verima to dost.. *13* *5* *5* *5* *5* *5* *5*
      • nicollett

Re: Re: David+Sarah love

nj nejlepší je číst bulváry a věřit každý kachně jak v časopisech tak na netu, co?

Podle mě jak sarah tak David nemaj důvod podvádět svý protějšky. POroč jako. David má ted mesíční holčičku s Manželkou a Sarah zachvilku porodí miminko svému manželovi tak proč by své manžely/ky podváděli.
    • meredith12

Re: David+Sarah love

ved david ma manzelku ty debil *3* *3* *3*
      • katka.h.

Re: Re: David+Sarah love

Ale já jsem o tom taky slyšela, že prý je někdo viděl spolu v nějaké restouraci !!! *16*
        • meredith12

Re: Re: Re: David+Sarah love

no doriti to ma sere

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit