-
BIRTHDAY!!!!!!!!!
Všechno nejlepší k narozeninám!!! Momentálně sleduju seriál Angel. David is the best 4ewer!!! *4* -
happy birthday
vsechno nejjjj -
Vše nejlepší !!
Vše nejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj k narozeninám Davide !!! -
-
Re: Vše nejlepší !!
NO JO,VŠECKO NEJ! *1*
-
-
Vše nej!!
Happy Birthday, David!!! -
david
David je sexy *14* -
sexy
jj tak david je fakt sexy fešák!!! *14* *14* *14* *14* -
Je to pravda?
Je pravda, že má poměr se Sarah Michelle Gellar??? To by bylo super, vždycky jsem si přál, aby spolu měli vztah i mimo kameru. -
-
Re: Je to pravda?
NENÍ!!!!!!!!!!!!
Tyhle spekulace byli v dobe kdy se točila 1-3 séroie Buffy a kdy se David rozváděl se svou první manželkou. Tak se vedly spekulace o tom že za rozvod může Sarah.
v Téhle době je Sarah štastně vdaná za Freddieho a čekají miminko, které přijde brzy na svět a Davidovi minulý měsíc manželka porodila druhého potomka. -
Re: Je to pravda?
jojo to mas pravdu,mluvis mi z duse:D -
-
Re: Re: Je to pravda?
lepsie keby mal nieco s emily deschanel oni s ak sebe tak hodia
-
-
-
:-*
Je užasnej herec...Škoda,že nevzal tu roli v Batman začíná...Mohl bej ještě známější... -
david
Já jsem slyšela že má něco s Emily Deschanel!!!!!!!!Já bych se nedivila *14* *14* *1* -
-
Re: david
to ani ja ale zevidela by som velmi
-
-
David+Sarah love
Měl neco se sarah michelle gellar .. podle me se porát milují ... ale je tam nakej hácek... *7* *7* *7* *7* -
-
Re: David+Sarah love
hele mysli si ze kdyby se se sarah by ona s ním nekde setkali tak to neudrzí a zasukaj si pekne spolu..podle me do sebe porááát valý!!! uz sem ceta mega clánku ze tet sou spolu a podvádí svého manzela/ a manzelku... a jako abych rekla tak já tomu jako verima to dost.. *13* *5* *5* *5* *5* *5* *5* -
-
Re: Re: David+Sarah love
nj nejlepší je číst bulváry a věřit každý kachně jak v časopisech tak na netu, co?
Podle mě jak sarah tak David nemaj důvod podvádět svý protějšky. POroč jako. David má ted mesíční holčičku s Manželkou a Sarah zachvilku porodí miminko svému manželovi tak proč by své manžely/ky podváděli.
-
-
Re: David+Sarah love
ved david ma manzelku ty debil *3* *3* *3* -
-
Re: Re: David+Sarah love
Ale já jsem o tom taky slyšela, že prý je někdo viděl spolu v nějaké restouraci !!! *16* -
-
Re: Re: Re: David+Sarah love
no doriti to ma sere
-
-
-