-
sexiiii
tak tot je dalsi moj milacik je sexia krasny a jeho flirtovanie je tiez sexi *14* *15* *5* *14* -
Fesak
To je fesak ako sa patri. *14* -
love
každej herec nemá takové charizma jako on... je prostě nádherný, ten jeho pohled mě vždycky dostává do kolen :) co dodat -
Sexiiiiii !!
David Boreanaz je ten nejkrásnější sexi chlap na světě! On je prostě božskej!!!!!!!!!!! *4* A v Buffy předvedl ten nejlepší hereckej výkon!! Doufám že už budou dávat seriál Angel protože se na něj nejvíc těším!!! *15* David je prostě k nakousnutí!!! *14* *14* -
-
amy 88
milujuho davit jemoc uchvatny a hezky *14* *14* *3* *14* *15* *4* *4* *4* -
Re: Sexiiiiii !!
Mam upne stejnej nazor !!!! je proste sexy v Buffy se předved dokonale *14* *14*
-
-
Davídek
Slovo krásný je slabé slovo *14* strašně moc moc moc nádherný *14* *14* *14* *14* škoda že je mu 39 *3* jinak ve filmu bafy přemožitelka upírů nejlepší na swjetě *14* *14* *14* Angel *8* -
Boothek
Je to proste sexy chlapek co umi skvěle hrát *14* sem z nej na vetvi *15* -
ale no tak
Strasne me fascinuje, jak vsichni mluvej o jeho vzhedu a jak skvely je jako Angel, Booth, ci ve Valentine nebo ve Vrane a Lucy. o ze je vzhedove dokonalej a k sezrani vi kazda, ktera kdy videla jeho fotku, to zde je uzasnej herec vedi vsichni kdo ho videli v necem hrat, ale to ze je naprosto nedostupnej si pripousti malo ktera z nas. Ale priznejme si, ze navzdy zustane v nasich srdcich a pameti at se deje co se deje. o kdyz neprosto nedostupny pro kteroukoliv z nas. Proste bezkonkurencni idol *14* -
-
Re: ale no tak
no to je no ... *14* dívam se všude možně na jeho životopisi a na jeho školy kam šel abych ho pak následovala .. aj mi docela de tak doufam *15* ale jediný co mi natom vadí ... že at se děje co se děje to bde pro mě těžký až bude umírat kéééžby to byl vážně upír a nikdy nezemřel *13* *4* *7* asi pujdu na jeho pohřeb ...ale to tedka hodímm za hlavu rači a budu se dál kochat jeho krásou atd... *14* *14* -
-
Re: Re: ale no tak
treba umres driv *4*
-
-
-
Je nej!
zbožnuju ho! -
je proste naj
rozhodla som sa ze sa zaradim do jeho fanklubu petoze je to skvely herec a navyse aj sympatak a ma super telo *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
David
ahojky lidičky, neznáte nějaké pěkné stránky, kde by bylo spousta foteček a zajímavostí o "D", moc se mi líbil v Kostech, jako upír Angel k sežrání a v hororu Valentine taky nebyl špatný,pak měl malý štěk ve filmu Všichni randí s Lucy (nebo tak nějak), ale nikde jinde jsem ho neviděla. Znáte někdo nějaký pěkný film s ním? *14*