Přejít na výpis diskuzí

David Gahan

OSOBNOST 31.12.2006 
83 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Fandíme mu!!!!

Je to mu tak asi rok,co jsem do Dave Gahana zamilovaná:))Je to opravdu fešák:))Je sice tak starý jako má maminka,ale to mu na krase neubírá:))No,řekněte samy holky,mít Dave....je štěstí..Mějte se..čusky Anče *4*
    • Re: Fandíme mu!!!!

Já to mám stejný. Taky žeru DM a jsou stejně staří jako moji rodičové. Když se mě někdo zeptá na moji nej. skupinu, řeknu DM a spousta lidí nevím co jsou zač, hlavně ti teenageři, což mě mrzí. Teď jsem ale zjistila, že dost lidí DM poslouchá a to mě těší. Víc takových lidí *3* *3* *3* *4*
      • taky to mam tak. kdyz svým spolužákům řeknu, že poslouchám depešáky, tak na mě koukají nechápavě, co to poslouchám a nebo je vůbec neznají. no bodejď, v době, kdy hudba která se dá poslouchat je ojedinělá. ty dnešní komerční sr***y stojí za velký kulový.
      • Re: Re: Fandíme mu!!!!

Čau četla sem si tvůj článek je docela dobrej jenom nevím kolik ti vlastně je let a please odepiš mi moc ráda bych si psala s někým který poslouchá DM a nemá přes 30 let čauky a díky doufám že mi napíšeš jo a má 15 let čau. *14* *4*
        • Re: Re: Re: Fandíme mu!!!!

jestli hledas mlady depesaky tak tady jeden je. me je 17. a tobe je????? *14*
          • dalsi 18. :D
  • daveik

myslim,ze cela skupina Depeche Mode hodne ovlivnila lidi v 80ych letech a nejen v nich je to modla,kult,kteremu se tisice lidi snazili podobat a diky nim si na kolene vyrabeli ty sileny ocvockovany bundy.Ja osobne tuto skupinu miluji{hlavne zpevaka,ten je podle me hejkrasnejsi zpevak na celem svete,mega chlap,ktery miluje a cti sve fanousky} a myslim ze i prez ty temny roky,ktery Dave zazival,i prez ne sou stejne jedinecny,MAM VAS RADA HOSI *14* *14* *14*
  • Davida dost obdivuju, hlavně za ten vítězný boj nad smrtí. Je fajn, je to šoumen a hlavně žije pro fanoušky.Chce to jen navštívit nějaký ten koncert a uvidíte sami. *14*
    • Re:

Já je prostě žeru, dostala jsem se k nim uplnou nahodou a už je neopustím!!!!Jsou uplne nej nej nej prostě nejlepší skupina na světě...o Daveovi ani nemluvě:-* *14* *14* I LOVE DM

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit