-
Dodatečně a se zpožděním Ti Davide přeji všechno nejlepšíí k narozeninám! =)
-
Davča je v tom muzikálu naháči uplně nááádhernej!! :))))) :*** *14* *14*
-
Prosííím, kde se dá stáhnout ta jeho psnička - zavřela jsi dveře?? prosíím poradte mi :)
-
-
Bohužel není ke stažení ... :((((
-
-
Webovky Davči :))
http://www.granskydavid.estranky.cz / -
David
Marketo já Tě sice neznám ale ty si myslíš jakej ........ to je!
Je hezkej je milej ale já mám jeho foto s podpisem a ty???? -
-
Re: David
Mám :-*
Davídek bude hrát v muzikálu Naháči.Se na něj půjdu podívat.Myslíš že tam bude nahej? :-O :D :D bych chodila asi pokaždý!! :)))))))) *1*
-
-
David Gránský
David Gránský,kvůli vám hloupejm jsem si to zjistila!
Je na konzervatoři,studuje herectví,hraje v divadle,natáčí singl,natočil reklamu,...
Dělá prostě to,co ho baví.
Takže zase taková nula není!
On Vám to ještě ukáže -
Vám,co sami nic neumíte a urážíte ty,co alespoň něco dělají,něčemu se věnují a něčeho opravdu dosáhli!
Ještě k tomu je to prostě úplně normální kluk,kterej si právě vůbec,ale vůbec na nic nehraje.
Mějte se vy nádhery! *13* -
-
Víš, co prosimtě sama nemáš, co na práci a akorát přepisuješ to co píšou ostatní. To, že ho vidíš akorát tak v televizi neznamená, že je tak úžasnej. Je arogantní. Jo a to, že někoho kritizujeme neznamená, že nic neumíme, ale máme svůj názor ju beruško? *3*
-
-
Já jsem měla tu možnost ho párkrát vidět na akcích a v divadle.Je hrozně šikovnej a když jsem ho zastavila, abych mu řekla jak se mu to povedlo, tak byl hrozně milej a vykládal si se mnou dlouho.
A tvůj názor nikoho nezajímá..když ho nemáš ráda, tak sem nelez.
však ty ještě uvidíš, kam on to dotáhne!!! *16*
-
-
-
JH
Dneska byl u nás ve městě n jedný akci...vůbec jsem si ho nemohla vybavit až do teď...Ježiš ale hrozně se nám s kámoškama líbil a taky jsme se s ním vyfotily *14* *1* *4* -
Miláček
Davídek je tak úžasný a krásný bylo mi líto jak vypadl chudáček *14* *14* *4* *3* *14* *14* -
-
Re: Miláček
vsechno nej nej hodne uspechu stesti v zivote
-
-
super kluk
Jooo..tak tohohle znám,to je borec..já jsem taky ze Znojma..je to suprovej klučík *14* -
Narozeniny
Vše nejlepší k tvým krásným 18-narozkám,hodně štěstí zdraví lásky a spokojenosti do dalších let.!!S láskou martinka..!!Posílám sladnkou pusinku....!!! *14* *4* *1*