-
Davide jsi úžasnej chlap který kdy byl mam Te ráda a ať vydrží dlouho dělat takovou hudbu a porad tak dobrý nápady na písničky .... :*
-
Happy Birthday David *14* *3* *4*
-
Já miluju house...technicky 4/4 (čtyři doby ve čtyřech taktech)
David Guetta je francouzský DJ, který během svého života objevil house music. Musím napsat, že si s ním umí výborně pohrát. Na mixážním pultu a ve studiích dokáže úžasné zvukové skladby a má skvělý talen. Sama bych snad nevymyslela ani kousek house melodie...čím bych vyplnila ty čtyři takty na čtyři doby ??? Někdy nad tím přemýšlím a nakonec obdivuju Davida...je vlastně úžasné, co dokáže moderní technika...
Dýdžejské povolání je staré snad přes 80 let....už tehdy existovali dýdžejové v rádiích a pouštěli gramofonové desky.Říkalo se jim ,,žokejové disku'' =diskžokej, později dýdžej...
Myslím, že bez dýdžejů by se neobešly filmy nebo taky diskotéky.Kdo jiný stvoří ty hity na evropě 2 než DJs ??
ACH ANO ...JE TO DAVID GUETTA, ten co je nejslavnějším house dýdžejem na světě.
Miluju ho -
Souhlasím David Guetta je nejlepší a fajn Dj.Už som zmenil na neho názor
-
Nejlepší, když s vám zdá o tom, jak paříte s Davidem Guettou na pláži, a pak s ním mazlíte u něj ve vile....
-
Na DJ MAG /TOP 100 2013 jsem na všech 5 příček napsala David Guetta. Miluju jeho hudbu, je to pro mě další živel, něco, co mě povzbudí...
-
Tyvado za co tolik dislikes? Vysvětlete mi to! *6*
-
Mislim jsi že David Getta je ten nejlepší dj svěa kterího jsem slišela prostě je nejlepší a písničky ma prostě nejlepší takoví nema žadnej dj on je prostě nejlepší. *15* *3* *2*
-
david getta je prostě njlepší a ja ho mam moc rada a zbožnujuho *2* *3* *4*
-
:-)
Všechno nejlepši *1* *1* *3* *3* *3* *5* *5* *5* *5* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *3* *5* *5* *5* *5* *4* *4* *4* *4* *4* *4*