-
Pane Koller, jako hudebník jste velmi dobrý, ale jako člověk, tak to stojíte za ..... a pánům ing. Zemanovi a ing. Babišovi nesaháte ani po jejich ponožky - asi jako většina rádoby "inteligentních umělců" z Prahy a okolí. *11*
-
Vážený pane. Vy kdyby jste žil za války,tak by jste udával lidi jen by to fičelo. On totiž pravicový blbec je stejně nebezpečný jako levicový. Nazdar.
-
David Koller má jedinečný talent na zpěv. Ma zlato v hrdle, ano zachází se svým hlasem fenomenalne, ovšem to nic nezmění na tom že krom s výjimkou 2 prvních ještě kvalitních alb Lucie se z kapeli postupne později stal konzumní pop s povrchnímy většině rockovým posluchačům už nic neříkajícími texty písní postrádající vaznost a intelektuální hloubku. Bohužel. ..
-
davide
Davide můj milý,
počkej ještě chvíli.
ty jsi prostě jednička,
záříš jako hvězdička.
protože tě ráda mám,
básničku ti posílám. -
-
Re: davide
Fandíme all x
-
-
Davča je nejky
AHoj Davide jses uplne uzasnej clovek a uplne uzasne zpivas mam tvuj podpis na ruce a jsme ti za to moc vdecna.. Mam te rada a preju ti aby te vsechno vyslo.. *14* *14* *3* *4* -
Jen tak dál....
Svělý hudebník, bubeník..fandím mu už x let.. !!! -
Ahoj
*14* ta písnička..jéé jak ona se jmenuje..ona jeúpe kláásnáá..fakt.. *14* -
David Koller
Milý pane Davide
Příjměte ode mne gratulaci
k dnešním narozeninám
Přeji hodně štěstí,zdraví,úspěchů
jak životní tak i profesionální. *4* -
David
tak včera vystoupil David na JamRocku v Žamberku a musím říct, že má opravdu nádhernej hlas, fakt paráda, teda až na ty technický potíže *8* -
27.9.
Krásný narozeninový den. *5*