Přejít na výpis diskuzí

David Novotný

OSOBNOST 31.12.2006 
145 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pozdrav

Dobrý večer Davide, moc jste se mi líbil ve všech filmech, který jsem s Vámi viděla a taky moc ráda chodím do DD teď se těším na 39 stupňů. Tak jen tak dál, držím moc palce. Srdečně zdravím a souhlasím s mojí předchůdkyní že jste fakt krásnej chlap. *5*
    • Re: Pozdrav

jupíííí!!! *3*
      • Re: Re: Pozdrav

Zdá se, že Vás to potěšilo...tak to jsem ráda. P.S. a neni to prdel... *4*
        • Re: Re: Re: Pozdrav

kdepak, není to prdel, je to juchací smajl:-))
          • Re: Re: Re: Re: Pozdrav

jj to byla narážka na Vaši odpověď na příspěvěk od Lady331 v listopadu - juchací smajl jsem identifikovala *4* *4* *4*
  • mikulka24

Pochvala na www.dabingforum.cz

Pročítala jsem si diskuze na www.dabingforum.cz a nedalo mi to a musím Vám sem překopírovat jeden příspěvek.*3* (pokud jste ho teda ještě nečetl :-)) )

Re: Temný rytíř / The Dark Knight
    od Voky29 v 05 pro 2008, 21:36

Tleskám, tleskám a ještě jednou tleskám. Tenhle dabing se náramně povedl. Už dlouho jsem neslyšel, tak podařený dabing. Sobotka se na dabing Jokera velice hodil. Byl to podařený výkon. Mě osobně, ale uchvátil hlas Novotného. Jeho chraplavý hlas je skoro k nerozeznání od Baleho. Takhle jsem si dabing Batmana představoval, poplácejte za mě Novotného po zádech. Za to by měl dostat metál. Samozřejmě pochvalu zaslouží i ti další, kteří na dabingu pracovali.
    • Re: Pochvala na www.dabingforum.cz

2 poděkování...jedno mé soukromé za překopírování (nečetl jsem) a jedno celosouborové za náramnou mikulášskou nadílku... *4*
      • mikulka24

Re: Re: Pochvala na www.dabingforum.cz

*1* Tak to jsem ráda, že to přišlo (a snad i udělalo radost :-)), ona je teď před Vánocemi pošta trochu nespolehlivá, tak jsem měla obavy, jestli to vůbec dorazí. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit