-
ráda vás vídám - výdám?
dobrý večer, *3* prvně někomu takto píšu, leč jsem viděla váš profil na ČT2 a tak jsem se hecla *5* , Vaši Karamazovi a další kousky byli pro mě velkým potěšením, přeji Vám spoustu dalších skvělých rolí, lístky do Dejvického jsou zázrak sehnat *4*, možná kdybyste se přimluvil za jednu pani *4* "to byl vtip" počkám na další měsíc, a budu stát v řadě na Vás.... jste pro mě a určitě spoustu dalších lidí, důvodem sledovat klasiku. Moc díky mějte hezké jaro. Zdravím srdečně Renata -
David Novotný
Ahoj ,sice tě moc neznám ,ale máš stejný přímení a v těhlech filmech jsem tě asi zahlíd ,tak Všechno nejlepší :-) -
Zdravím:)
Chtěla jsem tě pozdravit a poslat vzpomínkové foto na letní tábor 1989 -Zdoňov:) Nelze foto vložit:( Byl jsi můj vedoucí:)Jestli budeš foto chtít zaslat, můj e-mail je zweinertova@seznam.cz.
Jinak krásné vánoce a šťastný Nový rok:)
Žaneta Servandová-Weinertová -
Skvělý herec v posledních seriálech jenom září. Mám rád jeho roli ve filmu Vlastníci, ač prostoduchý tak nezapomenutelný ,)
-
Čau kamaráde
Nazdar kamaráde, rád bych si připomněl společně strávená léta na Posádkové správě v Praze. Ozvi se mi nebo pošli kontakt. Tel: 605 295 002 -
O rodičích....
Dobrý den Davide,
gratuluji k výkonu ve filmu O rodičích a dětech. Moc mě to oslovilo. Myslím, že ten film, ač byl takový "komorní" bude bodovat ve Lvech za letošní rok.
Chtěl jsem se zeptat : nepůsobil jste nějaký čas v hudební skupině Už jsme doma? -
-
Re: O rodičích....
díky za gratulaci...nejsem soutěžní typ co se týče hereckých ocenění (přijdou mi vrcholně nespravedlivé a tendenční),ale filmu jako takovému bych skleněné zvíře moc přál...:-)) nepůsobil...:-)
-
-
Pozdrav
Ahojky Davide - vzpomínám si na Tebe z vojny - já byl na VÚ 9133 na II.rotě a Ty u posádkové hudby. Hraješ super!!!!! Vašek -
-
Re: Pozdrav
jsi férovej chlap,Václave...:-)) a s vytříbeným názorem...:-)) díky! -
-
Re: Re: Pozdrav
Zdravím, myslel jsem že doba na posádce na nám.Rep. už je zapomenuta, ale asi ne. Čau, asi se na mne nepamatuješ byl mjsem na ČTZ jako panský kočí (mjr.Jiráček), okna naproti hudbě a pokud si dobře vzpomínám po dobu revoluce jsme se celkem kamošili a zašívali spolu na ošetřovně :-)) čau Míra na vojně Hugo
Jinak jako věčný kopálista musím říct že "šťovík" Ti ten Maďar napsal přímo na tělo... Moc fandím Míra *3* -
Re: Re: Pozdrav
No to si teda piš, že jo *3* . Kdybys jel na Moravu, tak se stav na kafe - zavzpomínáme na staré časy *15* *5*
-
-
-
Diky
Dobry den, byla jsem v DD na Oblomovovi a v kine na Karamazovech a opravdu moc jste se mi tam libil! Dekuji za hezke zazitky, at se vam dobre dari! -
-
Re: Diky
já děkuji vám... :-))
-
-
Karamazovi
Krásně jste toho Míťu zahrál! Děkuji za požitek.
P.S. Myslím, že máte úžasný hlas. Prosím, řekněte, že dabujete! :) -
-
Re: Karamazovi
Děkuju za požitek z vašeho požitku...:-))
dabuju...
-
-
39 stupňů
Brzy bude premiéra 39 stupňů, jste nervózní nebo si to radši nepřipouštíte? Podle rozhovoru s panem Ondříčkem soudím, že to bude velmi zajímavé představení. -
-
Re: 39 stupňů
v divadle mě nesnášej,protože se před premiérou nenervuju a většina kolegů trpí...premiéry mám rád asi jako zájezdy...:-) samozřejmě zvu! -
-
Re: Re: 39 stupňů
Jéé, tak to jste šťastný člověk, myslela jsem si to, vypadáte vyrovnaně a moc hezky se usmíváte. :-) Díky za pozvání, ale premiéru bohužel nestihnu, i když bych moc ráda, každopádně zlomte vaz! Prozraďte, kdo je v souboru největší nervák, zajímá mě to, protože já sama jsem často nervózní a to nejsem herečka... :-) -
-
Re: Re: Re: 39 stupňů
neprozradím, nesnášeli by mne ještě za to, že bonzuju...:-)) -
-
Re: Re: Re: Re: 39 stupňů
No teda a já jsem zrovna hrozně zvědavá osoba... :-) No dobře, tahat to z Vás nebudu. :-) Tak mi prozraďte něco jiného, třeba jaký film Vás v poslední době zaujal... -
-
Re: Re: Re: Re: Re: 39 stupňů
po delší pauze jsem si pustil Boogie nights a moooc si pošmák...:-))
-
-
-
-
-