Přejít na výpis diskuzí

David Novotný

OSOBNOST 31.12.2006 
145 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Narozeniny

Cau Davčo, koukám, že jsi měl výročí. Není to tak dávno, co jsme na balkóně v Bohnicích zapíjeli Euro 92 (myslim úvodní match). Včera jsme si dal na tebe pivko v Dejvicích na přístavku...Všechno nejlepší a díky za včerejších 39st.
  • !-!

Tak k vám jen jedna jediná poznámka - zůstaňte hrát stejně, jako hrajete doposud, ty výkony jsou famózní, na vašeho Dimitrije pan Heřmánek se vší úctou nemá a Rodiče a děti mi připomínají mě samotnou s mým dědečkem, tak moc důvěryhodně zahrané to je. Hodně zdaru! *3* *3*
    • Re: !-!

moc děkuju... *4*
  • škvára

čus davide asi si mě nepamatuješ hráli jsme za barákem fotbal petr ze třetího mamča tam furt bydlí. Moc ti fandim viděl sem všechno o rodičích a dětech bomba!At se ti daří moc ti fandim. *3*
    • Re: škvára

vole, jasan, že pamatuju...máš mladšího bráchu "škubánka"... *1* takový věci se nezapomínaj!! *5*
  • Prosba o sponzoring ne léčení

Dobrý den pane Novotný, byla by to velká drzost ode mne, poprosit o sponzorský příspěvek pro mého těžce postiženého syna na léčení. Už čtvrt roku hledám ty ty správné dveře, na které zaklepat... My bychom byli opravdu vděčni.
    Podrobnosti případně později. Díky za info. Aja
    • Re: Prosba o sponzoring ne léčení

nemám s tímhle pražádné zkušenosti...možná by to nějaké podrobnosti, případně setkání, potřebovalo...
  • přání

Milý Davide
    Všechno nejlepší k narozeninám...
    *4* *4* *4*
    • Re: přání

děkuju pěkně...bejvaly doby, kdy jsem si to uměl parádně užít...:-) teď už to nechávám na jinejch...:-))
  • Druhořadý béčkový herec,není to žádný Al Pacino!!!!

• Přešlapy

Dobrý den Davide, super výkon v Přešlapech!!! Řekla bych nejlepší *14*
    • Re: Přešlapy

*3*
  • David

Ahoj Davide,hraješ ještě za někoho fotbal?..:)
    • Re: David

O body uz ne...ale sem tam vybehnu za "real top praha", vyber osobnosti, abychom charitativnim fotbalkem prispeli na dobrou vec... *3*
  • adrien78

jen tak

Ahoj Davide, jen jsem ti chtela napsat jak uzasne hrajes, ted doma jedem Okresni prebor :o)myslim, ze jsi uzasnej i v soukromem zivote, skoda, ze se nezname :o) rada bych te mela treba za souseda :o)normalne na zname osobnosti nereaguji, ale tebe nekde potkat, tak mi to neda te neoslovit! musim na tebe zajit do divadla. mej hezky tyden a fakt super, ze v tomhle show bussinese jsi :o) paa adriana
    • Re: jen tak

Jejej...to jsem teda moooc zadostivej jestli by tohle napsal některej z mejch sousedů...;-) do divadla zvu! *3*
  • smekám....

Smekám Davide před Vašimi hereckými výkony...Hrajete tak neuvěřitelně civilně a přirozeně (a určitě s Vámi musí být taková zábava, jako ve filmech), což v dnešním světě namyšlených metrosexuálů je silná divize a tu Vy máte a umíte ji využít.
    Teď jsem unešená z Okresního přeboru (škoda, že první díly byly slabší a mohly někoho odradit. Ale to může být můj subjektivní názor).
    Teď mě zpětně mrzí, že jsem se na nějaké natáčení na Vás nepřijela podívat osobně, protože se to víceméně natáčelo nedaleko od nás. Ale třeba se ještě budou natáčet další díly...Každopádně, spolu s "Ádou" a "trenérem Jirkou" tvoříte "jadrné jádro" Houslic.
    Mám ještě prosbu, dala by se někde sehnat fotka s podpisy hlavních protagonistů OP? Ze Zdic zdraví Ilona.
    • Re: smekám....

Moc děkuji...smekat v tyhle kose uz chce trošičku odvahy *3* co se tyce fotky asi by bylo lepší se obrátit na někoho povolanejsiho...ja bych takovou fotku doma nechtěl... *1*
      • Re: Re: smekám....

...A to já zase jo *1* *1* *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit