-
mikulky
ahoj Davide,nevím jestli si na mě pamatuješ,ale já jo.připomenu Mikulášovice .1 a2 třída.mám fotky,jsi tam v parádních kožených kratasech.ve třídě už tenkrát si byl za komedianta.chodily jsme jako děti ven si hrát na doktory,na mamu s tátou pod kaštany.nevím jestli ti mé jméno připomene tu dobu.Renata Rousková.jinak je z tebe fajn kluk,dobrý herec bez přetvářky.hraješ strašně přirozeně a to je na tobě báječný,určitě se na tebe do DD půjdu podívat,ale je vyprodáno. *14* neva budu to zkoušet a budu se těšit.strašně rád si ve třídě prděl *5* -
-
Re: mikulky
nějaká tmavá holčina toho jména se mi vybaví...ale protože moje fotky má mamina, ta v mikulkách žije, nemůžu bejt úplně konfrontační... *5* prdění je přirozený a já přirozenost rád, takže... *4* -
-
"Pardon, já jsem si tak malinko prdnul (případně krknul). Ty neprdíš?"
....prdím.....
"To je dobře. Nemám rád lidi, co neprděj!"
- tyto tvé věty dávám velice ráda k lepšímu :D
-
-
-
přání
Milý Davide
Všechno nejlepší k narozeninám...
*4* *4* *4* -
Divadlo
Dobrý den Davide,
v Přešlapech jste byl fakt super, pochvala veliká!!! Teď právě s Vámi sleduji komedii O rodičích a dětech...
Líbil jste se mi i v Pravidlech lži.
Jednou se mi o Vás zdál krásný sen. *3*
V čem teď hrajete nejvíc v divadle, ráda bych na Vás po prázdninách zašla. *14*
Krásné léto. M. -
-
Re: Divadlo
Mysko...doporucuju ti, aby se ti honem rychle zacalo zdat o nejakym peknym, mladym chlapci... *3*do divadla prijd na cokoli, vsechno v cem hraju je mi mile a nedela mi potize to doporucit... *3* -
-
Re: Re: Divadlo
Děkuji za odpověď. *3*
Do divadla se už chystám. *3*
Pěkný, mladý chlapec? No, vždyť jo... *3*
Přeju Davide krásné dny a plno dalších kouzelných rolí, které hrajete tak báječně.
Myška *4*
-
-
-
Zdravím Vás Davide,mám jen takový dotaz-neměl jste něco společného s Ústř.hudbou AČR,resp. s jejími členy,myslím tak ke konci 80.tých let,nenavštívil jste asi tak v r.92 např.jejich koncerty na Hradě?Pořád mám pocit,že Vás musím z té doby znát prostřednictvím mého manžela-muzikanta v ÚH.Mějte se,s pozdravem Milena.
-
-
Re:
ano,ano...vojna to nebyla z nejukrutnějších,ale ztracený 2 roky jistojistě...přesto nevzpomínám na některé její úseky a tváře nerad... -
-
Re: Re:
Zdravím, myslel jsem že doba na posádce na nám.Rep. už je zapomenuta, ale asi ne. Čau, asi se na mne nepamatuješ byl mjsem na ČTZ jako panský kočí (mjr.Jiráček), okna naproti hudbě a pokud si dobře vzpomínám po dobu revoluce jsme se celkem kamošili a zašívali spolu na ošetřovně :-)) čau Míra na vojně Hugo
-
-
-
Nebeští jezdci
Pěkné, díky! -
-
Re: Nebeští jezdci
tak to děkuju moc...vážím si lidí,co ještě poslouchají rádio...:-))
-
-
Love
Ahoj David, si uzasny. Videla som tvoje filmy a bol si v nich fantasticky no a Karamazovi to bola pecka! Fakt super, si hrozne pekny a mas prenadherny usmev a hlas a to ti hovori 19 rocna baba *14*
Kebyze nie som zo Slovenska, chodila by som do Dejvickeho divadla pravidelne tomu ver. Si krasny , zelam ti stastie vo vsetkom, co si len zelas. -
-
Re: Love
je to milé i kdyby to byla prdel...:-)) -
-
Re: Re: Love
Neni to prdel, uplne vazne to myslim *4* -
-
Re: Re: Re: Love
a stejně je to milé...:-))
-
-
-
-
Přešlapy
Ahoj Davide, objevili jsme vás už v našem oblíbeném filmu "Kožené slunce", teď nám děláte radost v "Přešlapech", v devátém díle jste zahrál tak věrohodně hromádku neštěstí, že to dojalo i mého muže *3* . Už mám připravený film "O rodičích a dětech" a "Non plus ultra" a moc se těším, až bude chvíle udělat si trochu radost a kouknout na vás i v těhle filmech. Díky -
-
Re: Přešlapy
moc děkuju... *3*
-
-
kdysi na táboře
Ahoj Davide, měla jsem tě kdysi jako praktikanta na táboře a pořád vzpomínám jaká s tebou byla sranda. Hraješ bezvadně. Mnoho štěstí do života přeji.. *3* A jinak, jak se má tvůj brácha Lukáš? Vidíte se často? Ahoj Lucka B. -
-
Re: kdysi na táboře
S brachou v podstate bych rekl, ze dost...chodi do divadla... *3* to byl teda tabor ve zdonove asi, ze...? Na ten mam veskrze same mile vzpominky...spousta veci tam bylo "poprve"... *5*
-
-
Wayníček
Čože????? *8* To som fakt nevedela, strelila som prvého futbalistu, ktorý ma napadol. Ale v poslednej dobe sa mi zvýšila jasnovidecká schopnosť, takže to je tým. *3* -
40
ty víš *1*