Přejít na výpis diskuzí

David Škach

OSOBNOST 2.3.2008 
87 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • moje detstvo

dobry den prajem....tu lucia zo Slovenska chcem sa spytat ze to vazne existuje fanklub Davida?som tu prvy krat-aj vam niekedy odpise?ja na Lunetiku som vyrastala a splnil by sa mi sen stretnut Davida.dakujem ak mi niekto odpise.....papa
    • Re: moje detstvo

Ahoj,
      David nikomu nikdy neodepisuje, zřejmě nenávidí svoje bejvalý fanynky, který mu dřív evidentně nevadily, a ted by na ně nejradši zapomněl a dělal jako, že v Luneticu nikdy nebyl prostě ,,já nic já muzikant,, a dejte mi všichni pokoj.
  • pajky

David kontakt

ahojky všichni!!!prosíím vás kdo máte na Davida kontakt prosím vás moc napište mi to na moje icq:480-673-182 je to důležité a potřebuji se jich zeptat na něco skrz ten COMEBACK!!!vím že mi to stejně nikdo nepošle ten kontakt ale kdyby tu byl nějaký good človíček tak prosííííííííím moc!!!Klidně můžeme i my spolu pokecat ale hlavně ten kontakt.Děkuji moc a doufám že se zde někdo najde.Ahojky
  • oficiální stránky : www.lunetic.net
  • Ahoj Davide,
    jmenuji se Jan Stupka a jsem věrný fanoušek skupiny Lunetic moc se mi líbí vaše písničky, a chtěl bych se s tebou s kontaktovat tak mi můžeš psát na e-mail jenda.stupka@seznam.cz
    Děkuji Jan Stupka
  • Všechno nejlepší strejdo Davide. *3* *4*
  • Dříve jsem Tě milovala Davide;)

Vlastně ani teď nejsi k zahození, i když postrádáš šmrnc, co jsi měl dřív, ale to není na závadu, kdyby si měl zájem, docela ráda bych se s Tebou seznámila *3* *14* Jestli máš hodně peněz a jseš schopnej mi poskytnout vysoký komfort a luxus, který je pro mě ze všeho to nejdůležitější, ráda si s Tebou začnu a nechám se od Tebe klidně vydržovat. *14* S láskou Péťulka *3* *14* *4*
    • Re: Dříve jsem Tě milovala Davide;)

Myslim, ze David se ted netopi v luxusu a i kdyby ano, tak by si urcite nevydrzoval tebe. *3*
      • Re: Re: Dříve jsem Tě milovala Davide;)

To nemůžeš vědět *10* Nejsem žádná cuchta z vesnice!! *13* Jsem modrooká inteligentní blondýnka, krásná, štíhlá a žádaná *3* Nikdo mi neodolá, ani on. *14*
        • Re: Re: Re: Dříve jsem Tě milovala Davide;)

Tuhle přezdívku "Petra Škachová" tu si můžu vymyslet i já!!! *13* *13*
        • Re: Re: Re: Dříve jsem Tě milovala Davide;)

Tak to nestačim koukat ty neodolatelná blondýnko z velkoměsta :)) Je opravdu vidět, že jsi byla a už zůstaneš jen jednou fanynkou z tisícového davu a to ať už si sebekrásnější, sebeinteligentnější a bůh ví co ještě. Ale není ti co zazlívat, Davida neznáš, protože jinak by si nenapsala ten slint co jsi napsala ... *15*
          • Re: Re: Re: Re: Dříve jsem Tě milovala Davide;)

*10* Cuchto blbá *15* *16*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Dříve jsem Tě milovala Davide;)

Přírodní člověk? To jako že se nemyje ani neholí chlupy na těle *7* Ale nějaká ta korunka mu z dob Luneťáčků ještě zbyla, ne *8*
            • Dříve jsem Tě milovala Davide;)

Ježiš, ty jsi vážně platonicky zamilovaná *14* Ale jestli máš skutečně ráda komfort a luxus, bez kterého nemůžeš žít, tak mi věř, že by tě to s Davidem nabavilo ani týden. Je to "přírodní člověk" který propadl fylozofii a na luxus a hmotné statky si příliš nepotrpí. Je to uzavřený, hodný a citlivý člověk. Ne ten nagelovaný playboy, kterého znáš z obrázků.
          • Re: Re: Re: Re: Dříve jsem Tě milovala Davide;)

No pockej a ty Davida snad znas nejak vic? *7*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Dříve jsem Tě milovala Davide;)

Nic takového jsem přeci neřekla. A hlavně, i kdybych ho znala, tak bych to určitě neroztrubovala tady.
              Můžu se tě na něco zeptat? Hrozně by mě to zajímalo *4* Je to dost dlouhá doba co se Lunetic rozpadl. Davida jste nejspíš nikdy neviděli a vůbec netušíte jaký je a přesto i po takové době existují diskusní fóra, kde se probírá která ho ještě miluje a která by pro něj udělala víc... *14* Pochopila bych to v době jejich největší slávy, ale co vás k tomu vede dnes ?
  • david

jj byl krasnej nejhezci z luneticu proste k sezrani *14* *14* *14*
  • Davídek

Davídek byl nejlepší. TEd se ale asi ztratil sam v sobe. *7* I kdyby se stal zazrak a vratili se, tak uz asi bez nej. *9*
  • Driv jsem te milovala Davide

To je preci jedno. Na lidi se preci nezapomina jenom proto, ze nekam odejdou. Kdyz ti nekdo umre, tak na nej preci taky nezapomenes. Na nektery lidi se zapomina tezko. *9*
  • Pro zlatokopku a ještě ke všemu ne chytrou

No jasně, myje se jen jednou za měsíc a to pouze při úplňku *1* Proč ty se pořád tak zajímáš o jeho peníze? To nejsi schopná se slušně zabezpečit sama ? ... já v tom nevidím žádný problém *5* To asi nebudeš tak inteligentní a úžasná jak ses nedávno vychvalovala *9*
    • Re: Pro zlatokopku a ještě ke všemu ne chytrou

Jsem chytrá a krásná a naprosto neodolatelná blondýnka *3* Žádnej mi neodolá, socko.. *4* *1* Když máš takovej přehled o jeho penězích ty, tak nejsem ta, co se o jeho peníze zajímá, kočičko *13* *13* Nebo spíš zlatokopko *7* *9* *5*
      • Re: Re: Pro zlatokopku a ještě ke všemu ne chytrou

Opravdu se neustále přesvědčuju, že tak chytrá nebudeš *9* Kdyby si totiž měla alespoň trošku inteligence tak by si pochopila, že mi nejde ani o něj, ani o jeho peníze, ani o nic jiného. Prostě se jen bavím a jestli ti můžu doporučit, tak by si měla změnit svůj slovník. Věcná argumentace ti chybí a ty tvé výrazy ( bože tak nemluví ani naše uklízečka ).Možná to vyzní drsně, ale pokud si taková jak píšeš, tak z tebe jediný tvůj výraz udělá z inteligentní kočky hloupou puberťačku.
        • Re: Re: Re: Pro zlatokopku a ještě ke všemu ne chytrou

Bože ty jseš opravdu chudinka a cuchtička *1* *1* *1* Davida NIKDY mít nebudeš!!! Co by s takovou cuchtou dělal... *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit