-
Svou kočičku si hýčkám a díky za optání. *3* *4*
-
příspěvek
Vy snad nejste normální, tohle neni diskuse, to je humus,
nechte toho člověka bejt, neni to už žádná hvězda, takže
nevim co tu pořád řešíte, kdyby si to přečet, asi by se mu udělalo špatně, fakt bych vás chtěla vidět.
Katka -
-
Re: příspěvek
Pokud není žádná hvězda tak naprosto nechápu co tento dělník dělá na osobnostech.cz *7* *9* -
-
Re: Re: příspěvek
Presley už taky nevyprodává koncerty a pořád je osobnost neměl by jsi se koukat pořád tak rovně on periférní pohled na věc velice často spoustu věcí zjednodušší. -
No, to teda taky nechápu :-). Někdo si asi myslí, že je,
když to tu zakládal. Já to myslela trochu jinak, ale to je jedno. -
-
Re: Re: Re: příspěvek
Ano,protoze jsem to zakladala ja. David je pro me porad celebrita. Jeden nejlepsi z nejlepsich a je jedno co dela ted. Driv patril do nejznamejsi party na nasi chude ceske scene. On je tu naprosto opravnene. A kdo si mysli ze ne, tek je to jenom jeho problem. At sem ani neleze! *8* -
-
Re: Re: Re: Re: příspěvek
*14* *14* souhlasí s tebou, pro mně je to taky pořád celebrity *14* *14*
-
-
-
přesně! *1* tady muže bejt každej kkt z prasečáku víš *1* *1* *15*
-
-
-
Nattallie2 je kráva
Chytrá jak rádio, že. *1* *1* *1* *15* -
-
Re: Nattallie2 je kráva
Já na rozdíl od tebe vím co říkám a má to hlavu a patu. Nadávat do krav a podobné výlevy dokáže už dítě v předškolním věku, takže tvůj přínos do této debaty je skutečně nepostradatelný *15* Máš pro nás ještě něco, čím by si nás chtěl obohatit ? Jak to tak vidím, tak se nezmůžeš opět na nic jiného než na nějakou sprostou nadávku *3* -
-
Re: Re: Nattallie2 je kráva
*1* ty si neskutečná kravizna *1*
-
-
-
pro adoushek.n
A každej kokot si sem taky může přijít a anonymně si zanadávat co? Pěkně si vylejt vztek a komplexy, znáš taky jiný slovo? Asi jo, ale ani je nechci slyšet. -
FUCK
DAVID STINKS LIKE SHIT !!!! *1* -
-
Re: FUCK
Co sem vůbec lezeš?! Když ho nemáš rád, tak sem nelez!!! *10* Nikdo tě nezval idiote! -
Re: FUCK
And you stink like very old carrion!!! -
-
Re: Re: FUCK
*1* KATKA STINKS LIKE SHIT !!!! *1* *15* -
-
Re: Re: Re: FUCK
Shut up *16* *16* *16* -
-
Re: Re: Re: Re: FUCK
DAVID STINKS LIKE VERY OLD CESSPOOL *15*
-
-
-
-
-
Můj bráška Davídek
Můj bráška je ten nejsuprovější, nejbožejší brácha jakýho jsem si kdy mohl přát, nesmrdí, ale voní, má krásně hebkou kůži protože o sebe dbá a kdo o něm píše opak, je sám asi houmlesák. -
-
Re: Můj bráška Davídek
ahoj lado jak se mas ja jsem tvuj bratranek lada bracha od davida co tata jak je mu -
-
Re: Re: Můj bráška Davídek
Nic moc... *9*
-
-
Re: Můj bráška Davídek
wauuuu....a porad vypada pekne
-
-
Narozeniny
Davídku,přeji ti hodně zdraví, štěstí, lásky, úspěchu, dobrých přátel, splnění všech tvých přání *3* Ať už tě čekají jen dny plné štěstí a radosti. *3* -
co lzete
ale ji ji me se jednou david podepsal a i vyfotit se nechal hec *1* -
vase budoucnost
Mili Davida jak to bude s vasimi deskami *5* -
Svátek
Vše nejlepší k svátku. Ať lunetic pokračuje. *14*