Přejít na výpis diskuzí

David Výborný

OSOBNOST 31.12.2006 
31 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jsi užasnej........... *14* *14* *14*
  • David je supr

Znám spoustu holek, který mojí vášeň pro lední hokej nechápou, ale copak jde odolat takhle skvělýmu sportu, obzvlášť když jsme v něm jedni z nejlepších na světě a když máme takový Hráče jako je náš pan kapitán??? Musim se přiznat, že zrovna David je můj nejoblíbenější hokejista - simpatickej a skromnej, chlapík, srdcař, vůdce jak má bejt a navíc ZLATÝ ČESKÝ RUČIČKY!!!
    • Re: David je supr

vše co si napsal o davidovi v tom s tebou souhlasim ale náš hokej spějě k velkému konci protože zatim se to panu HAdamczikovi daří .............
  • Jseš nejlepší!!!! - prostě V(v)ýborný *1* *14*
  • výbronej Výborný :)

David, to je pro mě Pan hokejista. Když mluví, je vidět, že neni vymaštěnej, jako ňáký jeho kolegové. Je to férovej kluk, skvělej na ledě a 100% super v soukromí. Prostě dělá čest svýmu jménu *1* smekám, nikdy nepošle repre do kopru a za to si zaslouží obdiv. Mam ho fakt ráda. Přeju jenom to nejlepší, jemu i celý jeho rodině. (a po NHL se nám vrať do Sparty *4* ) děkujem
    • Re: výbronej Výborný :)

A už ses sním bavila někdy osobně? To by ses asi teprve divila...
  • davča je dobrej a moc mu to přeju *14*
  • Vy píče ten je můj *10*
  • autorko níže položeného vzkazu, silně pochybuji o tvé inteligenci.
  • David je úplně skvělej....Je prostě maximální 1 *4*
  • Davide si jednička a jsi super podpora našeho národního týmu.... *4* *4* *4*
  • Jsi skvělej hokejista doufam že tě brzy uvidím. Snad budeš hrát za Jágr-team. Jsi nejlepší!!!!! *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit