Přejít na výpis diskuzí

David Výborný

OSOBNOST 31.12.2006 
31 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ahooj

ahoooooooojte *3* zrejme tu budem jediná zo Slovenska, ale musím uznať, že Davíííííííííídek je proste najlepší *14* my máme tiež táááááku kopu skvelých hráčov, ale môj naj naj naj je váš David, poznám ho už asi 8 rokov a stále ma to neprešlo *14*
  • Poděkování

Milý Davide, vím, že tento email bude dost pozdě, ale když jsem včera viděl pořad o minulém MS v ledním hokeji, tak jsem si znovu uvědomil, jak si Vás moc vážím. Nikdy jste neodmítl reprezentaci a vždy jste nám "obyčejným" lidem přinášel hodně radosti!!! Loňský rok to bylo opravdu moc vidět, děkuji, že jste!!! Znám Váš životopis, jak jste v mládí dřel, aby jste dosáhl toho co jste. Já si Vás vždy představím, když mám něco důležitého a říkám si, David by se také nepos..., tak musím bojovat. to je asi váš největší přínos.pro mne osobě. Jarda Jágr je hvezda, ale vy jste stejná!!!!!!! MOOOOOOOOOOOOOOC děkujeme, za čechy. A teď největší pecka, je mi 35 let! *3*
  • Zklamání

Nejsem teda zrovna fanda Sparty, ale získání tohoto hráče musím přát každému týmu. David je super, za ty poslední roky roky jsem ho vždy vnímal jako stálico jako oporu repre týmu na MS, jeho konec v repre je pro mne opravdu zklamáním, to mně bude trvat tzrochu dýl než to zkousnu.
  • David

Hoci je David Čech, je môj najobľúbenejší hokejista vôbec.... Už 12 rokov ho obdivujem, mala som vtedy len 10 rokov.... Objednala som si knihu o ňom a idem ju čítať už 4-krát.
    DAVID, SI FAKT VÝBORNÝ!!!!!!!!! *3*
  • fanynka1010

Play-off

No je super!Ale škoda, že to play off zřejmě nevyjde! *9*
    • Re: Play-off

1010, ses teda hezka fanynka. Myslim ze i Daviduv typ.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit