-
David Výborný
David je super hokejista nejlepší útočník v České reprezentaci.Už se moc těším na další sezónu (David bude hrát za Spartu Prahu)jupíííííí *14* *3* *4* *15* *8* *3* -
David Výborný
Já si mysli,že David Výborný je nejlepší útočník české hokejové reprezentace.Myslim si,že naši hokejisti jsou dobří i bez Jágra,Straky,Ručinského.Je pravda,že tito hráči se zřekli reprezentace,že jsme nejvíc titulů měli s nimi a že jsme s nimi vyhráli v Naganu,ale náš team je dobrý i bez nich.Máme tam spoustu dobrých hráču a David Výborný je můj nejoblíbenejší.Jsi dobrej Davide. -
-
Re: David Výborný
naprosto s tebou souhlasím :) -
-
Re: Re: David Výborný
vlastně ne.. :)) zat tak dobrej útočník není, on nejlíp založí akci a rači nahraje, než střelí.. ale když už není zbytí tak i vystřelí.. Možná jsi to takhle ale mylela *7* *3*
-
-
-
David Výborný je skutečně výborný hokejista. Na ledě má úžasný přehled, rychlost a schopnost dávat úžasné góly.. což je to podstatné co má skvělý hokejista mít. Jsem hrdá na český hokej, že má ve sbírce hvězdy takové velikosti jako je David Výborný.
-
Mam ho mooocinky rada je to ne´j nej hokejista... *14*
-
Jsi sqělý!
Ahojky, jsi opravdu úžasnej. Mám tě moc ráda a hraješ dobře. K tomu jsi ještě velký fešák...člověče ty jsi asi dokonalej... !!!! *1* *14* *14* *4* *3* *4* -
-
????supr???????
Na Slovensko by som na tvojom mieste nechodil....Neviem preco ale jednoducho tu nie si popularny *16* *16*
-
-
chlape vzpominas si?: v tramvaji sem te poznal!!! *1*
-
DaVý
Jen poslední 2 příspěvky mě přesvědčily.. Ale jinak je zajímavé, že o Davida je zájem až po tomhle mistrovství... Až teď se o něm začalo mluvit, až po tom co odešly hvězdy typu Jágr, Hejduk, Šlégr... Myslíte, že si cení těch co ho obdivují až potom když už je nejvýreznější na scéně? No on je takovej míšan že asi jo :) ale já vám to nežeru *13* *1* *15* -
Vejba :-)
Vejbo si celkem dobry hokejista to se musi priznat...na mistraku co bude letosni rok asi budes,ale kapitansky "C" bych dala nekomu jinymu,ale neber to jako neco proti tobe...si borec myslim v poho,ale je cas na zmenu a dat moznost mladsi generaci.
PS:Muj bracha se narodil ve stejnej den jako ty akorat o par let pozdeji.myslim ze je to nejaky zacarovany den,protoze hraje taky hokej sice za Kometu Brno,ale je taky dobry dokonce vede tabulky v bodovani *14* -
seš faktycky dobrej
Ahoj Davídku,patřáš mezi mé nejoblíbenější hokejsty: I když sem holka v hokeji se vyznám hodně dobře. Mrzí mě že si nebyl v Turíně kapitán protože Lang nedělal vůbec nic *16* prosimtě zůstaň u nároďáku ještě dlouho. Všichni schazujou Hadaqmčíka ale vlastně jen kvůli tisku. Vy to můžete posoudit nejlíp: No tak ať ti to jde jako dosud *1* -
Davíííídek je prostě Davííídek *1* ...nejlepší...nejhezčí.... *14* seš super kapitán, hokejista!!!!!!