-
Lili, Zuzka, Lenka, Pavla
Potrebovaly byste poradnej sex a ne si je porad honit. *1* *1* -
Re: Re: Re: Re: BUZNA
Honis si ji casto nad obrazky tohoto zpevaka *3* -
Re: Re: Re: Re: BUZNA
No tak to uz mas po terminu *1* -
Re: lidi
Myslíš číslo s ... ... ... 222 na konci??? tak tam se ti Davide asi neozve *15* ale užij si to... *14* -
Skype?? *1* *1* *1* tak si ho užij *1* *1* *1* číslo chápu, qip bych taky pohopila, ale Skype *5* -
CD
Ahojky,
podívejte se na stránky www.davidemattioli.com - už je zde obal nového CD, které vyjde v záží... *3* -
Re: Re: Re: BUZNA
Jo dokonce...tak to si di drbat nějakého jiného zpěváka a ne Davideho.... *16* -
Re: Re: BUZNA
Zlaticko, ja jsem heterosexualka jako vysita. *3* *4* -
No já ti teda moc nevěřím.A píšeš si s ním? *7* -
lidi
heč ja mam jeho čislo a nedam a i skype *14* -
Re: Re: Re: BUZNA
Třeba chci *3* -
Re: BUZNA
Hele kreténe, máš proti němu nějaký problém a nebo Davide není tvůj typ??? *15* nasero co?? škoda že je na holky a k tomu ženatý *15* hold musíš jít hledat jinam gaýku *14* -
Re: Re: BUZNA
Proc, chces prijet *7* *1* -
Re: BUZNA
A můžeš mi sdělit v jakém městě bude? *7* -
Re: Re: Re: mega
38 -
BUZNA
Pro vsechny prihraty debilky a nadrzeny kundicky: koncem cervence mame ve meste pout a tenhle italskej curacek bude u nas vystupovat. *1* -
BUZNA
Pro vsechny prihraty debilky a nadrzeny kundicky: koncem cervence mame ve meste pout a tenhle italskej curacek bude u nas vystupovat. *1* -
BUZNA
Re: Re: Re: mega
V nejlepších letech - KRASAVEC *14* *3* -
Re: Re: HA HA HA
ne v pohodě, mám všechno, ale díky za optání *13* a Davide má taky všechno v pořádku-neměj strach *15*