Přejít na výpis diskuzí

Davide Mattioli

OSOBNOST 31.12.2006 
377 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lili, Zuzka, Lenka, Pavla

Potrebovaly byste poradnej sex a ne si je porad honit. *1* *1*
  • Re: Re: Re: Re: BUZNA

Honis si ji casto nad obrazky tohoto zpevaka *3*
  • Re: Re: Re: Re: BUZNA

No tak to uz mas po terminu *1*
  • Re: lidi

Myslíš číslo s ... ... ... 222 na konci??? tak tam se ti Davide asi neozve *15* ale užij si to... *14*

Skype?? *1* *1* *1* tak si ho užij *1* *1* *1* číslo chápu, qip bych taky pohopila, ale Skype *5*
  • CD

Ahojky,
    podívejte se na stránky www.davidemattioli.com - už je zde obal nového CD, které vyjde v záží... *3*
  • Re: Re: Re: BUZNA

Jo dokonce...tak to si di drbat nějakého jiného zpěváka a ne Davideho.... *16*
  • Re: Re: BUZNA

Zlaticko, ja jsem heterosexualka jako vysita. *3* *4*

No já ti teda moc nevěřím.A píšeš si s ním? *7*
  • lidi

heč ja mam jeho čislo a nedam a i skype *14*
  • Re: Re: Re: BUZNA

Třeba chci *3*
  • Re: BUZNA

Hele kreténe, máš proti němu nějaký problém a nebo Davide není tvůj typ??? *15* nasero co?? škoda že je na holky a k tomu ženatý *15* hold musíš jít hledat jinam gaýku *14*
  • Re: Re: BUZNA

Proc, chces prijet *7* *1*
  • Re: BUZNA

A můžeš mi sdělit v jakém městě bude? *7*
  • Re: Re: Re: mega

38
  • BUZNA

Pro vsechny prihraty debilky a nadrzeny kundicky: koncem cervence mame ve meste pout a tenhle italskej curacek bude u nas vystupovat. *1*
  • BUZNA

Pro vsechny prihraty debilky a nadrzeny kundicky: koncem cervence mame ve meste pout a tenhle italskej curacek bude u nas vystupovat. *1*
  • BUZNA

• Re: Re: Re: mega

V nejlepších letech - KRASAVEC *14* *3*
  • Re: Re: HA HA HA

ne v pohodě, mám všechno, ale díky za optání *13* a Davide má taky všechno v pořádku-neměj strach *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit