Přejít na výpis diskuzí

Davide Mattioli

OSOBNOST 31.12.2006 
378 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: ???

A to vam jeste ani jedny doted nedocvaklo, ze on ci ona na vase reakce presne ceka? Samy ji(jemu) nahravate a navic se snizujete na jeho (jeji) uroven *5*
  • Re: ???

Jojo, já vím je to strašné, ale my z Pavčou za to fakt nemůžem....To Nicky začala a Davideho si teda urážet nenechám *13* myslím že už tu byl a četl to, ale snad to přežije.....čauky
  • Re: Re: Re: Re: Re: CD

Leda v predstavach tvyho choryho mozku *15* *15* *15*
  • Re: ???

No jo no,tady se o něm pěkně mluvilo a někdo to tady narušil,ale pořád se neví proč a asi se to nezjistí,nejsi sama komu se tady toto nelíbí.Co se dá ale dělat.Jen požádat toho dotyčného,ať toho nechá,ale to nevím jestli se to podaří *10*

To si piš,že bude
  • ???

Co je tohle za prisernou stranku? Tady to ma fakt uroven, mely byste se nad sebou zamyslet co tu pisete! Uz jste si ty vase mentalni zvratky po sobe vubec precetly?? Nejsem sice Davideho skalni fanynka, ale muzu vam rovnou napsat, ze tohle forum uz v zivote nenavstivim *9* Tohle jestli si Davide M. nekdy precte, tak potes vas panbuh. *13*
    PREJI PEKNY VECER. *9*
  • Re: Re: Re: Re: Re: Pro Nicky

*15* *15* *15* To vis, u nas po jeho vystoupeni se ten jeho "zpev" pekne nesl nocnim tichem.. *15* *15* *15*
  • Re: Re: Re: Re: Pro Nicky

Sem nevěděla že podle písma se dá odhalit vzhled-to je nějaká nová praktika??? tak to bych prosila naučit *3* a jka víš že při tom pěkně zpívá???máš s tím snad zkušenosti?? Jako jak zpívá s holků si dokážu představit, ale s klukem-pouč mě-to ěm zajímá-takového honeznám *5*
  • Re: Re: Re: Re: CD

To bude "akce roku" *1* *1*
  • Re: Re: Re: Pro Nicky

Podle tech plku co tu smolis. *15* *15* *15*
  • Re: Re: Re: Re: Re: Lenka+Pavla

A to bys mela slyset jak krasne "zpiva", kdyz ma neci pero v riti. *15* *15* *15*
  • Re: Re: Re: CD

Proč???Až bude po křtu,tak ti dám vědět,jaké to bylo
  • Re: Re: Re: Re: Re: Lenka+Pavla

de vidět že víš o zpěvu hovno!! Protože my co jsme z pěvecké branže, tak víme, že Davide zpívá úžasně a má zlato v krku. Takže neurážej když nevíš CO TO JE UMĚT ZPÍVAT!! *16* SAKRA, už mě začínáš srat!! *16*
  • Re: Re: Pro Nicky

Podle čeho tak usuzuješ???? *15*
  • Re: Pro Nicky

*15* *15* Nemam slov.. *15* *15* *15* To musis nejspis vypadat jako chlap, ty jses nejspis hoodne nadrzena muzatka!! *15* *15* *15*
  • Re: Re: Re: Re: Lenka+Pavla

Mno, tak si je honte dal nad timhle "normalnim zpevakem", kterej by si v Italii ani neskrt, pac by ho kazdej obycejnej prodavac zmrzliny svym zpevem totalne zahrabal *15* *15* Tak paaa devusky *1* *1*
  • Re: Re: Re: Lenka+Pavla

Proč by nemělo??Ty nás tady jen urážíš a kdyby ses podívala na sebe do zrcadla,tak ti asi dojde,že slušný člověk nemá takové kecy a pořád někoho neuráží.Mě by zajímalo kdo se tobě líbí.Nechápu,proč nás tady ponižuješ,že se nám líbí normální italský zpěvák?? *10*
  • Pro Nicky

hele, nevím kde chodíš na takové voloviny. Kolik teda typuješ že mi je roků??? Asi tě zklamu já už jsem dlóóóóóuho plnoletá a tudíž ti můžu klidně sdělit že podle mých zkušeností s Davidem ti můžu stoprocentně odpřísáhnůt že není gay, pač kdyby byl, tak by se ke mě choval trochu jinak nemyslíš??? *5* takže jestli tebe přutahují gaýci, tak di na jiné stránky *3* pápá *15* *15* *15*
  • Re: Re: Re: Re: Lili, Zuzka, Lenka, Pavla

No jasne, ze by se od tebe ojebat nenechal, je na chlapy a je to gay *15* Takze jen od nejakyho poradnyho samce s velkou kladou. *3* *1*

Ani bych nerekla, podle tvyho projevu, holcicko. *15* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit