Přejít na výpis diskuzí

Davide Mattioli

OSOBNOST 31.12.2006 
377 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: tapetování

*15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
  • tapetování

co bys řekla??? mám z toho krásný pokoj, takové tapetování není špatná věc *1* *1* a dokud neotevřu stránky s tvojíma blbýma kecama, tak tu mám i klid... *16*
  • Re: Nicky :-////////////////(((((((((

*1* *1* *1* NOVA TAPETKA!!! *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
  • Nicky :-////////////////(((((((((

Ahoj, tak jsem si to tady celé četla a z názorů jednoho člověka (pokud to vůbec je člověk - spíš bych řekla hnusný vlezlý monstrum) mi je vážně dost hnusně... *10* Tak hele, ty Nicko, nebo jak že se to vlastně jmenuješ, běž si laskavě otravovat život někam jinám a někomu jinýmu!!! *16* Tady na tebe neni nikdo zvědavej a taky proč by měl být, když kecáš takový nesmysly *1* *1* *1* A jestli tě vážně tak baví kydat hnůj, tak se přihlaš jako dobrovolník k nějkýmu zemědělskýmu družstvu, tam tě určitě přivítají s otevřenou náručí a aspoň budeš konečně někde trochu užitečná!!! *15* *1* *3*
  • Re: Re: Re: Re: Re: no jo no

*15* *15* *15* *15* *15* *15* chudinko, co z toho tapetovani mas *15* *15* *15* *15* *15*
  • Re: Re: Re: Re: Re: no jo no

*1* *1* *1* *1* *1* pěkně ji dáváš
    já ti jen a jen fandím
  • Re: Re: Re: Re: no jo no

aha, tak otevři okno a zavři za sebou dveře... *3*
  • Re: Re: Re: no jo no

neprudim *1* *1* *1* vetram *15* *15* *15* *15* mate to tu zatuchly a zasmradly *15* *15* *15*
  • Re: Re: no jo no

Dobře, já mu to řeknu...neboj druhý špuntík je taky v plánu, skoro manžel už za týden přijede z ITÁLIE (už víš odkud známe Davideho? *7* ), tak mu to navrhnu *14* ale až tento trošičku povyroste *14* *14* tak čauky a už nepruď *3*
  • Re: no jo no

pletes se kravicko, zadna krava jeste zatim nejsem, zato ty uz davno, tak se nech od toho svyho vola jeste jednou otelit at jses krava dvojnasobna *15* *15* *15* *1* *1* *1*
  • no jo no

A co mě chceš učit??? jak se mám ve svých 22letech starat o syna a jak jít uličkou v bílých šatech??? *4* tak to mě klidně nauč-pač to teď docela potřebuju, ale jinak nic učit nepotřebuju nebo máš snad pocit že ano?? tak sem s tím... *3* *3* ale když já jsem vlastně ta husička,ale třeba umíš radit i zvířatům když si sama kráva *1* *1* pápá
  • Re: Re: Re: Re: Re: Nejsme

to vis, mno, ty jses blba husicka ktera se ma jeste co ucit *15* *15* *15*
  • Re: Re: Re: Re: Nejsme

týýý voléé, tak tu tvoju logiku ybch chtěla někdy pochopit-jak ty všechno tak hned víš-to je prostě úžasné *7* *7* *7*
  • Re: Re: Re: Re: Re: ???

*15* *15* *15* *15* *15* k tomu neni co dodat *15* *15* *15*

*15* *15* smrdelo to tu *15* *15* *15*
  • Re: Re: Re: Nejsme

*1* *1* *1* jses sexualne neukojena *1* *1* proc se nam tu s tim sverujes devce mile *15* *15* *15* *15* *15*

Já se nenechám od tebe urážet a myslím,že ostatní taky ne.
  • Re: Re: Re: Re: ???

Já bych chtěla jen vědět,proč tady každého urážíš a proč urážíš Davida??Jednoduchá otázka a jednoduchá odpověď
  • Re: Re: Nejsme

v pohoděéěé, všechno je jednou poprvé *1* a když jsi to HLAVNÍ ,,poprvé,, ještě nepoznala, tak Ti musí k uspokojení stačit tohle... *15* *15* *15*
  • Re: Nejsme

ja se nikdy nepletu devcicko *15* *15* *15* *15* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit