-
Re: Re: Re: Re: Re: Nicky :-////////////////(((((((((
huso blba *1* psala si o mich kecech, to byla veta na keci ne na toho gajika *15* *15* *15* *15* *15* *13* -
Jen si klidně urážej, mě tím teda nerozhodíš *1* *1* *1* A jen tak mimochodem nevim kdo je tu přiblblej, když ty píšeš: "kdyz je nezeres..." Protože já jsem si teda doteď myslela, že tohle jsou stránky o Davide Mattiolim a ne o víc lidech, takže by se snad hodilo napsat: "když ho nežereš" no ale to je pro tvůj mozek (pokud vůbec nějakej máš) asi příliš složitá úvaha, aby sis to uvědomila, co!!! *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* Já aspoň svojí chybu dovedu přiznat, zatímco ty si zřejmě myslíš, že tvoje chyby se přehlídnou, ale všichni lidi bohužel nejsou tak tupý jako ty *1* *1* *1* *15* *15* *15* *13* *13* *13* -
Re: Re: Re: HANS MATHESON:)))
Jako fakt,i já 2x *3* -
ty si ale priblbla *15* *15* *15* -
Re: Re: Re: tapetování
*1* *1* *1* potrebujes poradnou mrdacku *15* *15* *15* -
Je, Leni, promiň, já si to špatně přečetla a myslela jsem že to s tim vyhazováním pasala taky Niky...takže ta moje odpověď vyzněla, trochu jinak, než jsem chtěla... *9* Ale teď už vim, že ten vyhazov neměl patřit mě ale jí *1* -
kdyz je nezeres tak nereaguj a odstrel Lucinko *1* *1* *1* *15* *15* -
*15* *15* *15* proc treba se me mezi ostatnima kravama tady libi *15* *15* -
Neboj, takovou laskavost ti neudělám, já totiž nemám zapotřebí tady odtud vypadnout, protože jestli sis nevšimla, tak mě na rozdíl od tebe nikdo nevyhazuje *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
A pro tvojí informaci, tak já ho nežeru, vlastně jsem na tyhle stránky narazila jen náhodou, ale když vidím, co tady o něm pořád píšeš, tak se mi z toho a hlavě z tebe dělá zle...nechápu čeho tim chceš dosáhnout... *16* *16* *16* Stejně ti ty tvoje kecy nikdo nežere!!! *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
Re: Re: HANS MATHESON:)))
JAKO FAKT??? *3* -
Re: Re: tapetování
Co ty se tady pořád směješ?? *1* *1* nejsi Davide že ne?? *1* -
Re: HANS MATHESON:)))
jojo viděli... *3* -
Re: Re: Re: Re: Nicky :-////////////////(((((((((
Ale i kdybys ty vypadla a bylo tu o jednu kravičku míň, tak se VŮBEC NIC NESTANE!!! *5* *5* *5* -
Re: Re: tapetování
Díky za svolení a neboj, od podegry se určitě rušit nenechám...za to bys mi nestála *1* *1* *1* -
Re: Re: Re: Nicky :-////////////////(((((((((
opravdu si myslis ty blba nanynko ze tohohle gajika zere jedna desetina CR *1* *1* *1* vidim tu jen par nadrzenych kravicek ktery bych spocitala na prstech jedny ruky *9* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
Re: Re: Nicky :-////////////////(((((((((
Hele, tak s tapetkama se di zahrabat!!! A vůbec už tady odtud konečně vypadni!!! Asi to ještě stále nechápeš (co taky od tebe jinýho čekat, že jo - holt IQ tykve no...), ale nikdo tě tady nechce, samozřejmě kromě tebe samotný, ale jeden proti milionu ostatních, to je trochu málo ne... Takže ti to řeknu ještě jednou úplně jednoduše (abys to už konečně pochopila):"VYPADNI!!!!!!!!!!" *16* *16* *16* *15* *15* *15* *1* *1* *1* -
HANS MATHESON:)))
NEVIDELI JSTE HO NEKDO PROSIM NA VLASTNI OCI??? *14* -
Re: tapetování
*15* *15* *15* zato me se tvy tapetky vubec nelibi *15* *15* *15* ale hon si ji v klidu dal nad plakaty toho gajika *1* *1* nenech se mnou rusit devecko *15* *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: Zajímavé
*15* *15* *15* *15* *15* -
Re: Nicky :-////////////////(((((((((
*15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*