Přejít na výpis diskuzí

Davide Mattioli

OSOBNOST 31.12.2006 
377 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Re: Re: Re: Tabarin 10.11 2007

tak to ej hrůza!!! ještě v sobotu odpoledne mi volal a byl úplně happy, to chudáček nevěděl co ho večer čeká *9* měla sem tam jed, ale nevyšlo to-ještě že sem nejela-bych se zbláznila *9* a měl to nějak moc??? něbo ho to jen odralo?? *7*
  • Re: Re: Re: Re: Tabarin 10.11 2007

No,právě tohle jsem četla na jedněch italských stránkách,ale vůbec to není pravda...byla jsem u toho, strašně dlouho si nevšiml,že má úplně krvavou ruku a košili...chudinka...musel se šíleně bát...snažím se udělat všechno pro to,aby se dozvěděl,že na něj nikdo neútočil,ale zatím je to bez úspěchu...psala jsem majitelovi toho klubu,aby mu to dal co nejdřív vědět,ale zatím nevím,jak to dopadlo....dám vám vědět,jestli se dozvím,jak to dopadlo... *5*
  • Re: Re: Re: Tabarin 10.11 2007

Já jsem zase slyšela,že ho prý někdo pobodal,že zpíval a najednou ucítil nějakou ránu a pak se podíval na ruce a měl je krvavé.Prý jednou už i na diskotéce zkolaboval
  • Re: Re: Tabarin 10.11 2007

No,jak zpíval tak trošku rozhazoval rukama a sekl ho větrák...měl pak úplně krvavou packu aji košili...chudinka... *9*
  • Re: Re: Re: nechápu

hybrido *3*
  • Re: Tabarin 10.11 2007

Ahojky...jejda to se mu prosimtě stalo????? *8* co zase dělal??? *8* *8*
  • Tabarin 10.11 2007

Ciao Davide...chtěla jsem se jenom zeptat,co Tvoje pacinka...jak ses zranil v sobotu v Tabarinu...doufám,že už je to dobrý...mrzelo mě,žes už potom nezpíval,bylo to krásný...a děkuju za krásnou fotečku.... *14*
  • Re: Re: nechápu

*9* *9* *9* jejda když jsi byla malá, tak na tebe rodiče asi moc nemluvili co?? já jen že moc velkou slovní zásobu nemáš a tu co máš, tak jen tak mezi nama - NIC MOC *1* *1*
  • Re: nechápu

huso *3*
  • nechápu

hele kačeno-musíš mi nadávat na Davideho fórum??? nechceš si to odpustit-ten se zase zjeví až to bude číst!!! *13* *13*
  • Re: Re: Re: Re: Re: Nicky :-////////////////(((((((((

No víš, ono nebýt Nicky by to tu bylo celkem klidný, ale bohužel se tu objevila, takže to tady vypadalo dost děsivě. *10* *9* Ale teď už tu naštěstí pěkně dlouho nebyla, takže se situace dostala zase do normálu. *3* *4* Jen doufám, že to tak taky dlouho vydrží. *3*
  • Re: Re: Re: Re: Re: Nicky :-////////////////(((((((((

vy jste vskutku ohromný holčiny *1* takový počteníčko se nikde jinde nevidí *9*
  • Re: Re: Re: Re: Re: Miluju ho

kundo *3*
  • Re: Re: Re: Re: Re: Miluju ho

Jó nó...to je lepší *9*
  • Re: Re: Re: Re: Miluju ho

nazdar krávo *3*
  • Re: Re: Re: Miluju ho

*13* *13* *13* *13* *13* panebože!!!!! To zas došla kráva!! Chudák Davide *9* tomu už z toho musí jít hlava kolem *8* *8* *8* zavčasu di nadávat jinam kačeno!!!!!!! *16* *16*
  • Re: Re: Miluju ho

čau píčo *3*
  • Re: BRAVO

jajda, vy sem vážně chodíte?? *7* tak než si tohle budete číst, tak si nějak zařiďtě aby se některé vzkazy vymazaly *3* někdy to tady bývá drsné. *3* já jen abyste neměl šok *1* tak se mějtě...Ciao
  • Vzkaz pro pana Mattioli

Dobrý večer pane Mattioli, jsem moc ráda, že chodíte na fórum. *3* *3* Chtěla bych Vás poprosit, jestli byste mi neposlal Vaší fotku s autogramem, jsem Vaše velká fanynka. A jestli byste mi rovnou neposlal lísteček s Vaším datumem narození, jelikož věřím v astrologii a chtěla bych vědět Vaše datum narození a znamení zvěrokruhu. Předem děkuji za odpověď, budu doufat, že odepíšete. S láskou a úctou Vás zdraví Markéta *14* *14* *4*
  • BRAVO

Děkuji vám všem mé milé dívenky, jak krásné příspěvky píšete na tohle forum... Nádhera, jen tak dál...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit