-
Re: Miluju ho
zdar kačeno *4* -
Miluju ho
Ahojte krávy *3* -
Re: Re: CD
Jo, Davča rád mluví *1* no ale kdoví co si zase ten poťápaný bulvár vymyslel... *3* ale děkuju za info, čauky *3* -
Re: CD
Dopadl určitě dobře,jen jsem četla že prý nenechal Janu Adamcovou vůbec mluvit,tak nevím,co je na tom pravda.Křest byl 12.9.2007 *14* -
CD
Ahoj lidi...nevíte prosím někdo jak dopald křest toho Davidového CDčka??? *3* teda jestli už byl?? -
Re: Re: Re: Re: Re: Pro Libru
ZKOUSIM STESTI,VIS *3* NO NIC, TAK JSEM SE ASPON NECO DOZVEDELA O DAVIDOVI. *4* -
Re: Re: Re: Re: Pro Libru
No vidiš a jsme doma...ne tak to bohužel ani nevím kdo to je...a jak jsi vlastně přišla na to že by jsme tu mohli nějakého Hanse znat??? *7* -
Re: Re: Re: Pro Libru
NO JO, JA SE PTALA NA HANSE *9* TOHO JSTE ASI TEZKO VIDELY ZE. *9* *9* -
Re: Re: Pro Libru
Ale my tady celou dobu mluvíme jen o Davidovi...vidiš to je právě to co sem se ptala o kom mluvíš... *7* -
Re: Pro Libru
TO TED PISES O HANSOVI NEBO O DAVIDOVI? *3* -
Re: Re: Re: Re: Re: HANS MATHESON:)))
NO, ALE KOUKAM, ZE JE TED KLID. *5* ABYCH TO NEZAKRIKLA. *3* *14* -
Pro Libru
Ne, já to pochopila tak, to ani nejde vysvětlit, ale nic takového jako ,,gay,, to nebylo *1* no co o něm napsat-je to sympatický a velmi přátelský člověk. Nikoho neodsuzuje a ke všem se chová rovnoceně, má jemný dotek a hezky voní *1* *1* jinak nevím co dál nepsat, jo a ještě když si něco umane, tak ho nepřekecáš ani heverem *1* *1* -
Já jsem to hned pochopila,že mluvíš o Davidovi.Davide je fajn člověk a nechápu jen,že Nicky narušila tuto pohodu,která tu byla *3* -
JAKO TY SIS MYSLELA, ZE PISU ZE JE JINY JAKO ZE JE "JINY", TO JEST TEPLY?? TAK JESTLI JSI TO POCHOPILA TAK, TAK TO JE SPATNE *3* JA TU NEJSEM PROTO, ABYCH TU NEKOHO URAZELA. *14* -
MLUVIM O TOM, ZE TOTO FORUM SE TYKA JINEHO CLOVICKA A MELA JSEM TIM NA MYSLI DAVIDEHO MATTIOLI *3* -
jak JINÉHO človíčka???? o kom teď mluvíš?? -
Re: Re: Re: Re: HANS MATHESON:)))
VITE HOLKY, JA S TIM OTRAVUJU NA HODNE FORECH, TAK JSEM TED RADA, ZE JSEM NARAZILA ASPON TADY NA NEKOHO, KDO HO VIDEL I V REALU *3* A MUZETE MI O NEM NECO MALO NAPSAT??? PROSIM *14* *14* VIM, ZE JE TO SICE FORUM TYKAJICI SE JINEHO SLAVNEHO CLOVICKA, ALE KDYBY JSTE BYLY TAK HODNY. *3* -
Re: Re: Re: Re: tapetování
Hele proč se tu pořád zabýváš mnou???!!! To jsou davideho stránky a ne moje! Na moje rači nechoď-to bych tě musela zabit!! *16* Takže mě prosím vynech a di se starat jinam a neboj mrdačka mi fakt nechybí!! *5* -
Re: Re: Re: HANS MATHESON:)))
jo, fakt...však proč by ne?? vždyť je to viditelný člověk *14* *1* -
Re: Re: Re: Re: Re: Nicky :-////////////////(((((((((
Sama si husa, ani psát neumíš *15* *15* *15* Z toho tvýho pravopisu se hned pozná s kým má člověk tu čest *1* *1* *1* A jinak právě proto, že ti ty kecy nežeru, tak na ně musím reagovat, protože jinak by to vypadalo, že ti všechno co píšeš schvaluju, jenže já s tím co píšeš teda rozhodně nesouhlasím, protože umíš lidi akorát urážet a to je všechno. Vsadím se, že sama si v životě nikdy nic nedokázala, a tak se snažíš lidem akorát škodit a ponižovat je, aby si vůči tobě připadali méněcenní, jenže ta méněcenná jsi ve skutečnosti TY!!! *1* *1* *1* *1* *1* *1*