-
Nejsme
tak to se pleteš, já jsem já a Pavla je Pavla....ale to je jedno, s tebou už se dohadovat nebudu. Měj se krásně drobněno *5* -
Re: Re: Re: ???
vskutku nevis tak si ty svy fantasmagorie pis jinam pico *15* *15* *15* *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: ???
jestli to nema uroven, neodpovidej devcicko *15* *15* *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: Zajímavé
myslim ze Lenka a Pavla je jedna a ta sama devecka, takze potapana jses ty *15* *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: Zajímavé
Jéééjda no to mě nehorázně ranilo *5* já nikoho zajímat nepořebuju a kór ne tebe...Já jsme spokojená-mám práci,kariéru a skoro před svatbou, takže to co si o mě myslí nějaká poťápaná Nicky je mi u prdele, ale ráda jsem Tě poznala, Davideho budu pozdravovat...tak pápá *3* -
Jasně,než si přišla ty tak to tady bylo úplně nuda,ale jak si přišlatak si rozvířila takové p........o něm,jako to nemá úroveň -
Re: Re: ???
Ty a nejsi ty náhodou nadrzena lesba?Že to tady tak roznášíš a asi v tom máš velkou zkušenost.Hmm nevím -
Re: ???
je fakt strasna ale ne moji vinou tady je to jen pro ritopichy a nadrzeny lesbicky a ja jim sem jen zanasim trochu cerstvyho vanku *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
tady se o nem prave ze vubec nemluvilo dokud jsem se neobjevila ja a trochu to tady neprovetrala, uz to tady smrdelo *15* *15* *15* -
ty za nic nikdy nemuzes ja nic ja muzikant *15* *15* *15* -
ted to tady ma teprv uroven a riz *15* *15* *15* -
ten vas gajik ma za normalni clovekem daleko *15* *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: ???
nejsem uchyl curine *15* -
Re: Re: Re: Zajímavé
napsala si to dobre *15* *15* *15* a ty jses bezvyznamna prihrata nula ktera taky nikoho nezajima *15* *15* *1* *1* *1* -
Re: Re: Zajímavé
*3* jo, jsi borka....tohle bych si na veřejných stránkách nedovolila... Davide asi zírá, ale já vím, tobě je to u prdele, vždyť je to jen nafyntěnej gay kterej nikoho nezajímá... *14* ale i tak si rozumíme *4* tak se měj ZJEVE!! *10* -
Re: Zajímavé
ty se vazne blba pica *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
Zajímavé
To je zajímavé, psali jsme si jen s Nicky a s Pavlou a najednou se během dvou dnů objeví další lidi a říkají ať se na to vykašlem....Nejsi to náhodou Nicky ty?? Já se ne to klidně vy..! Davide už to stjně určitě četl...to ho teda lituju, to se myslim diví jaké má v česku fanynky... *8* -
Dakota ma uplnou pravdu, mely byste se na toho uchyla vy***t *5* *3* -
Kdo se snižuje???? já jí vždycky jen vyvrátím její žvásty. Protože nemám ráda když někdo tak hnusně mluví o někom normálním...ale to je jedno-náhodou ěm to bavilo se s ní dohadovat *1* -
A to vam jeste ani jedny doted nedocvaklo, ze on ci ona na vase reakce presne ceka? Samy ji(jemu) nahravate a navic se snizujete na jeho (jeji) uroven *5*