Přejít na výpis diskuzí

Davide Mattioli

OSOBNOST 31.12.2006 
379 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ???

Co je tohle za prisernou stranku? Tady to ma fakt uroven, mely byste se nad sebou zamyslet co tu pisete! Uz jste si ty vase mentalni zvratky po sobe vubec precetly?? Nejsem sice Davideho skalni fanynka, ale muzu vam rovnou napsat, ze tohle forum uz v zivote nenavstivim *9* Tohle jestli si Davide M. nekdy precte, tak potes vas panbuh. *13*
    PREJI PEKNY VECER. *9*
    • Re: ???

je fakt strasna ale ne moji vinou tady je to jen pro ritopichy a nadrzeny lesbicky a ja jim sem jen zanasim trochu cerstvyho vanku *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
      • Re: Re: ???

Ty a nejsi ty náhodou nadrzena lesba?Že to tady tak roznášíš a asi v tom máš velkou zkušenost.Hmm nevím
        • Re: Re: Re: ???

vskutku nevis tak si ty svy fantasmagorie pis jinam pico *15* *15* *15* *15* *15*
          • Re: Re: Re: Re: ???

Já bych chtěla jen vědět,proč tady každého urážíš a proč urážíš Davida??Jednoduchá otázka a jednoduchá odpověď
            • Re: Re: Re: Re: Re: ???

*15* *15* smrdelo to tu *15* *15* *15*

Jojo, já vím je to strašné, ale my z Pavčou za to fakt nemůžem....To Nicky začala a Davideho si teda urážet nenechám *13* myslím že už tu byl a četl to, ale snad to přežije.....čauky

ty za nic nikdy nemuzes ja nic ja muzikant *15* *15* *15*

A to vam jeste ani jedny doted nedocvaklo, ze on ci ona na vase reakce presne ceka? Samy ji(jemu) nahravate a navic se snizujete na jeho (jeji) uroven *5*

ted to tady ma teprv uroven a riz *15* *15* *15*

Kdo se snižuje???? já jí vždycky jen vyvrátím její žvásty. Protože nemám ráda když někdo tak hnusně mluví o někom normálním...ale to je jedno-náhodou ěm to bavilo se s ní dohadovat *1*

ten vas gajik ma za normalni clovekem daleko *15* *15* *15*

Dakota ma uplnou pravdu, mely byste se na toho uchyla vy***t *5* *3*

nejsem uchyl curine *15*

No jo no,tady se o něm pěkně mluvilo a někdo to tady narušil,ale pořád se neví proč a asi se to nezjistí,nejsi sama komu se tady toto nelíbí.Co se dá ale dělat.Jen požádat toho dotyčného,ať toho nechá,ale to nevím jestli se to podaří *10*

tady se o nem prave ze vubec nemluvilo dokud jsem se neobjevila ja a trochu to tady neprovetrala, uz to tady smrdelo *15* *15* *15*

Jasně,než si přišla ty tak to tady bylo úplně nuda,ale jak si přišlatak si rozvířila takové p........o něm,jako to nemá úroveň

jestli to nema uroven, neodpovidej devcicko *15* *15* *15* *15*

*15* *15* *15* *15* *15* k tomu neni co dodat *15* *15* *15*

Já se nenechám od tebe urážet a myslím,že ostatní taky ne.
  • Pro Nicky

hele, nevím kde chodíš na takové voloviny. Kolik teda typuješ že mi je roků??? Asi tě zklamu já už jsem dlóóóóóuho plnoletá a tudíž ti můžu klidně sdělit že podle mých zkušeností s Davidem ti můžu stoprocentně odpřísáhnůt že není gay, pač kdyby byl, tak by se ke mě choval trochu jinak nemyslíš??? *5* takže jestli tebe přutahují gaýci, tak di na jiné stránky *3* pápá *15* *15* *15*
    • Re: Pro Nicky

*15* *15* Nemam slov.. *15* *15* *15* To musis nejspis vypadat jako chlap, ty jses nejspis hoodne nadrzena muzatka!! *15* *15* *15*
      • Re: Re: Pro Nicky

Podle čeho tak usuzuješ???? *15*
        • Re: Re: Re: Pro Nicky

Podle tech plku co tu smolis. *15* *15* *15*
          • Re: Re: Re: Re: Pro Nicky

Sem nevěděla že podle písma se dá odhalit vzhled-to je nějaká nová praktika??? tak to bych prosila naučit *3* a jka víš že při tom pěkně zpívá???máš s tím snad zkušenosti?? Jako jak zpívá s holků si dokážu představit, ale s klukem-pouč mě-to ěm zajímá-takového honeznám *5*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Pro Nicky

*15* *15* *15* To vis, u nas po jeho vystoupeni se ten jeho "zpev" pekne nesl nocnim tichem.. *15* *15* *15*
  • Pro Pavlinku

To uz te nemusi zajimat, je to davno pase.... *3* *1* *1*
  • Lenka+Pavla

Jste dve nadrzeny kravy. *5*
    • Re: Lenka+Pavla

A co jsi ty?????Se na sebe podívej v zrcadle
      • Re: Re: Lenka+Pavla

Co to ma co spolecnyho se zrcadlem? Jste nadrzeny kravy i bez zrcadla! *15* *15*
        • Re: Re: Re: Lenka+Pavla

Proč by nemělo??Ty nás tady jen urážíš a kdyby ses podívala na sebe do zrcadla,tak ti asi dojde,že slušný člověk nemá takové kecy a pořád někoho neuráží.Mě by zajímalo kdo se tobě líbí.Nechápu,proč nás tady ponižuješ,že se nám líbí normální italský zpěvák?? *10*
          • Re: Re: Re: Re: Lenka+Pavla

Mno, tak si je honte dal nad timhle "normalnim zpevakem", kterej by si v Italii ani neskrt, pac by ho kazdej obycejnej prodavac zmrzliny svym zpevem totalne zahrabal *15* *15* Tak paaa devusky *1* *1*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Lenka+Pavla

A to bys mela slyset jak krasne "zpiva", kdyz ma neci pero v riti. *15* *15* *15*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Lenka+Pavla

de vidět že víš o zpěvu hovno!! Protože my co jsme z pěvecké branže, tak víme, že Davide zpívá úžasně a má zlato v krku. Takže neurážej když nevíš CO TO JE UMĚT ZPÍVAT!! *16* SAKRA, už mě začínáš srat!! *16*
  • Lili, Zuzka, Lenka, Pavla

Potrebovaly byste poradnej sex a ne si je porad honit. *1* *1*
    • Re: Lili, Zuzka, Lenka, Pavla

Jo??? nepovídej...neboj o sex máme postarané, ale jestli s imyslíš že je to málo, tak nevím co navrhuješ??? máme si na to pujčit Davideho??? *7* Fajn dáme mu vědět a až bude po všem, tak ti napíšem jaké to bylo ju?? *3*
      • Re: Re: Lili, Zuzka, Lenka, Pavla

Gay o zensky nestoji *15* Leda ze byste mely ptaky mezi nohama, to by bylo velice zajimave, kdyby se od vas nechal ojebat *1* *1* *1*
        • Re: Re: Re: Lili, Zuzka, Lenka, Pavla

Hele už si docela koleduješ!!!Podle tvojého trapného Nicky taky nevíme jestli jsi holka a nebo nadrženej buzerant. A neboj, ojebat by se určitě nenechál-protože ho asi na rozdíl od tebe znám a vím že není ani buzerant a ani takový jak ty tu o něm píšeš!! A když Davideho tak nesnášíš, tak proč mu lezeš na stránky? *16* vrať se do školky kam patříš a nedělej tady že máš svět v hrsti...!! *13* až Davideho poznáš jako já, tak si můžem popovídat! tak pápá *3*
          • Re: Re: Re: Re: Lili, Zuzka, Lenka, Pavla

No jasne, ze by se od tebe ojebat nenechal, je na chlapy a je to gay *15* Takze jen od nejakyho poradnyho samce s velkou kladou. *3* *1*
  • CD

Ahojky,
    podívejte se na stránky www.davidemattioli.com - už je zde obal nového CD, které vyjde v záží... *3*
    • Re: CD

Už sem se dívala a už se na něj moc těším.A křtít ho bude 12.9. *4*
      • Re: Re: CD

*15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* Vidis, taakhle se ti smeju!!
        • Re: Re: Re: CD

Proč???Až bude po křtu,tak ti dám vědět,jaké to bylo
          • Re: Re: Re: Re: CD

To bude "akce roku" *1* *1*
            • Re: Re: Re: Re: Re: CD

Leda v predstavach tvyho choryho mozku *15* *15* *15*

To si piš,že bude
    • Re: CD

Jeho debilni CD nikoho nezajima krome vas a jeho, coz je suma sumarum jen 5 lidi s hooodne spatnym vkusem. *15*
      • Re: Re: CD

Bóóóóže...už se di vycpat-tvoje poťápané názory tady nikoho nezajímají *8*
        • Re: Re: Re: CD

Kdyby te nezajimaly devenko, tak bys na ne nereagovala *3* *15* *15* *15*
          • Re: Re: Re: Re: CD

Tak sorry že sem se ozvala....a neříkej mi děvěnko-určitě je mi víc jak tobě!!!

Ani bych nerekla, podle tvyho projevu, holcicko. *15* *15*
  • lidi

heč ja mam jeho čislo a nedam a i skype *14*
    • Re: lidi

Mno, taak se nam tu neposer *9*
      • Re: Re: lidi

Z čeho bych se posrala???? i kdybys měla všechny jeho kontakty a čísla, tak mi to strááááášně trhá žile!! Jemi to úplně jedno, vždyť davide je obyčejný člověk jako my všichni, takže ej asné že bude mít nějaké číslo-tak si s ním piš a pozdravuj ho od Lenkdy z Moravy-on bude vědět-nebo-já mu to rači napíšu sama!! měj se... *3*
        • Re: Re: Re: lidi

To nebylo na tebe, blbko *15* *15*

Myslíš číslo s ... ... ... 222 na konci??? tak tam se ti Davide asi neozve *15* ale užij si to... *14*

Skype?? *1* *1* *1* tak si ho užij *1* *1* *1* číslo chápu, qip bych taky pohopila, ale Skype *5*

No já ti teda moc nevěřím.A píšeš si s ním? *7*
      • Re: Re: lidi

Lenicce a Pavlusce: jste fakt vymatlany, je vam asi tak 10 let, tipuju. *9*
  • BUZNA

Pro vsechny prihraty debilky a nadrzeny kundicky: koncem cervence mame ve meste pout a tenhle italskej curacek bude u nas vystupovat. *1*
    • Re: BUZNA

Hele kreténe, máš proti němu nějaký problém a nebo Davide není tvůj typ??? *15* nasero co?? škoda že je na holky a k tomu ženatý *15* hold musíš jít hledat jinam gaýku *14*
      • Re: Re: BUZNA

Zlaticko, ja jsem heterosexualka jako vysita. *3* *4*
        • Re: Re: Re: BUZNA

Jo dokonce...tak to si di drbat nějakého jiného zpěváka a ne Davideho.... *16*
          • Re: Re: Re: Re: BUZNA

Honis si ji casto nad obrazky tohoto zpevaka *3*

A můžeš mi sdělit v jakém městě bude? *7*

Proc, chces prijet *7* *1*

Třeba chci *3*
          • Re: Re: Re: Re: BUZNA

No tak to uz mas po terminu *1*
            • Re: Re: Re: Re: Re: BUZNA

A prosím jaké to bylo město? *13*
  • BUZNA

Pro vsechny prihraty debilky a nadrzeny kundicky: koncem cervence mame ve meste pout a tenhle italskej curacek bude u nas vystupovat. *1*

Jedina veta, ktera tady za neco stoji. *3*

Myslíš?

Nemyslim, ja to vim *15*
  • BUZNA

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit