Přejít na výpis diskuzí

Debby Ryan

OSOBNOST 31.10.2008 
330 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • děláte si srandu ?

Lidi , já opravdu nechápu jak někoho můžete soudit jenom podle toho že ''vypadá namyšleně'' . Nesuďte lidi pokud ste s nima v životě nemluvili nebo osobně nepotkali . Mě připadá jako milá holka která se jenom snaží dosáhnout svýho snu . Vy co jí nadáváte se nad sebou sakra zamyslete . Bylo by vám příjemný kdyby vás urputně nesnášel někdo z druhýho konce světa a říkal že si trapka ? hele starejte se o sebe , a nechte lidi který se drží svýho snu a mají větší sebevůli než vy na pokoji . Tím že jí nadáváte jenom dokazujete že si na někom hezčim a talentovanějšim pořebujete vybít zlost . Vy sami ste v tom případě trapky ..
    • karoinka

Re: děláte si srandu ?

Souhlasim *3*
      • karoinka

Re: Re: děláte si srandu ?

.... Já souhlasim s Sabb.. *3*
    • Re: děláte si srandu ?

krávo pitomá podělaná!!!!! ti zplesnivěl mozek? o sorry ty žádnej nemáš, já zapoměla ztratilas ho když jsi tej debilce vindavala hovno z prdele. smrdělo to? koukala jses jí i do píči?? strkalas jí tam prsty? nebo snad ona tobě? no jo je vidět že máš v mozku sračky!!!!!!! *5*
    • Re: děláte si srandu ?

podle me je a holka v poho do 15-ti let v 16 to šlo ale od 17 je z ní namyšlená a blbá kráva *16*
    • brendasong1973

Re: děláte si srandu ?

Skvěle napsané :)
  • Je sexi žena
    • sexy, když už
  • Mala by sa Debby hanbit.Ja som si myslela že je suprove dievča ale teraz vidim jaka je zurivačka.
  • Ja ju mám veľmi rada ked aj spieva to JESSIE ale Official Song tak tam má taký silný skutočný hlas.Podľa mňa ho ma pekný ked jej ho nedabuju alebo tak niak je to nádherný hlas *4*
  • Novy film radio rebel je skvely.A tam aj spieva.A tam hrá bojazlive dievča ktore nevie písat.Ale je strašne zlatá. *15* *4* a mne je jedno kto ju nenávidi *16* ale pre mna je ako najlepšia kamoška.
  • karoinka

Help me..

Ahoj.. Obdivuju Debby teprva asi 3dny.. ale mohl by mi někdo říct názvy jejích písniček.. nemůžu se k nim nikdy dobrat.. Díky *15*
  • noo

ne že by se mi 2X líbila její hudba(neříkám že je špatná jen mám radši jinej styl) ale je dobrá herečka a přijde mi hrozně sympatická *1*
  • Happy BDay

Pro Debby vše nej, je úžasná *1* Navíc máme narozky stejně *4* *4*
    • Re: Happy BDay

than kou
      • Re: Re: Happy BDay

trapas moja zlaá :P
  • páčia sa mi všetky tieto:Selena Gomez,Debby Ryan,Zendaya Coleman a China Anne Mclain.Tieto 4 dievčatá sa mi páčia. *1* *1* *1* *3* *15* *4* *4*
  • musím si priznat že Debby je pre mna tiež najkrajšia ale ked už bola v Friends for change... tak sa mi tam nezdala taka jaka je aj ja som ju tam videla ale potom ma začala zaujimat China Anne Mclain.Podla mna sa preto krásne oblieka,líči... lebo si mysli že je najkrajšia nielen na svete ale aj vo vesmíre ale docela je pekná a usmiata *4* *1* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit