-
krawa
krawa jedna už sa moc robi na velko tak ju naznasam ze az teraz ked hrala s colem sprouse sa robila aby jej ine dievcata zavideli..a to nehovorim len o tom.. *5* *13* *9* *16* -
-
presne!!!!!!! moje slovo
-
Re: krawa
ty jej zavidiššššššššššššš *15* *15* *15* -
prestan na Debby hovorit takto! *5* -
-
Re: Re: krawa
prestan na nu hovorit takto..... si nejaka zo slovenska, co? tak co sem lezeš? víš když píšeš www.osobnosti.cz tak tam je taková drobnost! CZ !!!!!!! JAKO ŽE TO JE PRO ČR!!!!! takže jdi do řiti ty sračko! a debby si vem s sebou!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: krawa
prosimte jedna vec nenadavej na slovaky ja sem z pulky z taky slovenska je to krasna zeme a jestli ji urazis ze je ze slovenska tak urazis i mne a at si hovori o cem chece a u rob si tu taky neco proste nani kasli ale neurazej slovensko *16* *13* -
-
Re: Re: Re: Re: krawa
oooooooooooooooooooo chlapeeček se nám zabouch!!!!!!!!!!!!!!!!! teras si myslim jestli do dveří nebo do ty ¨svolenky teda slovenky........ *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* stěěěěěěěěěěěěěěěěrka chlapečku *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: krawa
oh ty se mno teda vytrela ze se nevzpamatuju *1* *5* ale vis co proste neurazej a jestli se mi lyby nebo ne to je moje vec ty namyslena huso
-
-
-
-
-
máš uplnu prafdu!!! *1* -
no jo no...závist je blbá vlastnost... -
-
Re: Re: krawa
*16* hlavně si nešukni
-
-
-
je to sexi herečka
-
Sledujte blog o Debby, su tam stale nejake novinky :) Debbyryan.blog.cz :-)
-
happy birthday i love you so much debby *1* *2* *15* *3* *14* *4* *5*
-
than kou
thank people for good comments
*4* -
-
Re: than kou
" *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*" Demence...
-
-
blog-soutěž
Omlouvám se....došlo mi že vám to asi nic nenajde....tak koukněte sem http://ladyrohlik.blog.cz/ a vlevo jsou v rubrikách soutěže tak to dejte a je to tam -
debby je super *3* *3*
-
načo jej gratulujete ked nema narodeniny.nechapem
-
Lidi neřešte už ty blbý fotky prosííííím!:-!
-
Pozrite sa. A nehádajte sa.Je dobra ale v Debby čo v nej vidíte je.....Krása.Vam sa iba páči na krásu ale niektorím aj milostou ale.Mne je jedno ked je niektora speváčka krásna.Ale mne ide iba o milost.A ked je Mila ale okuliarnata tak sa mi páči.Ale ked je Krásna a pyšna tak tu už by som zahodila do potoka.Ale podla mna je Debby Krásna a Mila mam ju ešte viac rada. *3* *3* *6* *6*