Přejít na výpis diskuzí

Debby Ryan

OSOBNOST 31.10.2008 
330 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • všechno nejlepší :D
  • Co je to za díl jak ho ukazujou v tom videu All the way up v minutě 1:42 ?? Prosím , díky :)
    • Je to diel Ve službe ale všimla som si že aj v niektorých dieloch napr.Ztraceni na mori tak ked češi dabujú tak niektoré scény vymazávajú...ináč američania ked pozeraju po anglicky tak je tam aj tato scéna. Ale neviem prečo to češi vymazávajú *4*
  • ALYSA neverim ti že si videla Debby na vlastne oči a že si spadla na nu to ti asi nikto neveri
    • Ja som to do riti nepísala.

Ale moja segra
  • všetko najlepšie debby
  • Debby mam skvělej nápad na poslední díl Jessie . Teda né že bych chtěla aby Jessie skončila ale někdy ve vzdálené budoucnosti byste mohly na poslední střich přeřeky z natáčení. Myslím že by to vaše diváky pobavilo a taky by to bylo originálni.Mimo to jsem vaše největší faninka a moc tebe i Skai ,Peyton ,Camerona a karana obdivuju. Moc ráda bych se s vámi osobně seznámila.AHOJ *4* *14* *3*
  • Ahojky to by mně zajímalo s kým vlastně chodí jestli se Spencerem Bondarem nebo s tím Joshem Danem podle mně se víc hodí ke Spencrovi a co myslíte vy *5* *5* *5* *5*
  • *14* i love you debby
  • je dobrá hereška,mám jí moc ráda *4* *4* *4* *4*
  • optava herečka *4*
  • hi kids i read your link i have a Czech translator a boyfriend Cole Spruse so the next time.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit