Přejít na výpis diskuzí

Debby Ryan

OSOBNOST 31.10.2008 
330 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ja mam taky rada debby *4*
  • Debby Ryan líbí se mi tvoje filmy a komedie například Jessie nebo Sladký Život na moři ale ty jsi hrála taky v Hanně Monstaně?
  • DEBBY RYAN ty si taká VELKA VELKA KRAVA.Si len malé,osoplené,rozmazlene,smradľave,škaredé decko
    • To akože vážne? Ako vieš, že je rozmaznaná? A mimochodom, podľa toho, ako píšeš súdim, že si Slovenka a po slovensky to je *rozmaznaná a nie *rozmazlená -_- *12* Nie je škaredá, Debby je jedna z najkrajších Disney herečiek (chcela by som vidieť, ako vyzeráš ty ( *12* ) nechápem ťa dieťa..koľko máš, 10 rokov? Zalez prosím ťa :* nikdy v živote si sa s ňou nerozprávala, nikdy sa ani nebudeš..nepoznáš ju teda nemôžeš vedieť aká v skutočnosti je *16*
    • A co si ty Maťo?? Debby je super ale ty to nwm. Debby neposlouvchej toho debila nebo krávu pro mě jsi zkvělá *2*
    • NESOUHLASÍM, co si myslíš že si ty ? *1*
    • mata mas velku pravdu us podla tvare a usmevu" je vidno ze je to k....v VELKA KR... *11*
      • keby som videla teba, asi ťa nakopnem *16* ako môžeš človeka súdiť podľa tváre a úsmevu (ona má krásny úsmev) ...ako by bolo tebe, keby ťa niekto súdil kvôli tvojmu ksichtu? keď si dáš fotku, komentuj ... ach, tieto malé deti :-* *16*
      • kika tak ty si zase velkej v*l v tom případě
    • Ona neni KRA** a neni rozmazlena,osoplena mala,smradlava neni vubec!!! Mela byses kouknout na sebe!!! Narozdil od tebe je talentovana!!! Priste si nech ty sve reci o Debby nekam jo???
    • To teda není je dobrá!!!! *8*
    • no víš debbyina faninka moc nejsem ale ošklivává není a smradlavá taky ne to je snad jasný to jsi asi ty!
  • mám tě moc ráda , ale co hrála v hanně montaně ,?,
  • Ona hrá aj v The Glades: Fountain of Youth v roku 2012
  • Všetko najlepšie Debby *4*
  • Vše nej k narozeninám *3*
  • vše nej deby *4*
  • vše nej debby
  • Vše nej nej nej Debby mě to nevadí že to nečte protože jsou tu takové osoby které píšou že si to Debby nečte

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší