Přejít na výpis diskuzí

Declan Galbraith

OSOBNOST 14.4.2007 
83 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mak.mak

šikula xD

má upe jedinečnej hlas pstě nádhrenej a takovej jinej newm jak to říct *7* ale je skvělej a fešák pěkný oči zpěv všechno *14* jenom nechápu proč neni moc známej podle mě umí zpívat a to dost dobře tka newm proč se o něm tolik nemluví.......??? *7* *14* *14* *14* *14*
  • SETKání s Declanem

Zdravím vás děvčata... Nedavno jsem oslavila své 18cté narozeniny..do Declana jsem blázen sice asi jen 3 měsíce..ale...mám tátu v německu...dělá v politice..a...prostě mi zorganizoval setkání s Declanem..sice to stálo hodně peněz..ale..asi 10 minut sem snim mohla mluvit v zákulisí...je to ten nejkrásnější zážitek mýho života....angličtinu docela ovládám...a Declan mluví krásně zřetelně.bylo mu vše rozumět..je strašně milej..dal mi svůj podpis..:)..a dokonce jsem ho mohla na rozloučení obejmout..oni se takle loučí normálně..ještě ted jsem z toho vyklepanaá..říkala jsem mu at přijede do čr..ale..on má toho stráášně moc..a věřim mu..že to fakt moc nezvládá..ale má sqělou rodinu..která ho podrží..a krásně voní...:)
    • Re: SETKání s Declanem

Ahoj prosím tě nevíš jaké má Declan web stránky?Také jsem do něho blázen.Prosím odepiš.............Čauky Katka *4*
    • Re: SETKání s Declanem

Ahoojky,hej ja Declanovy moc fandim a dost ti zavidim ze jsi se snim mohla setkat,moc se mi libi ale ovsem znam hezci kluky.Declana asi nikdo z nas nikdy mit nebude tak bude lepsi kdyz nechame declana plavat,ale urcite je moc fajn kluk a strasne peknej.tak se mejte holciny ahojky *3*
  • krasny hlas

No, tak tenhle klucina ma fakt krasny hlas.Je hodne dobrej.Jen tak dal Declane, fandim ti. *5*
  • super

ahoj holiny *4* psala sem declanovu fanklubu jestli nehodlá declan přijet do ČR..a oni mi odpověděli samozřejmě v angličtině,že nemůže a jestli ho chci vidět že mam přijet do německa!! *9* *16*!!! hrůza co?! on má všechno potřebný k tomu aby udělal malou zajíždku a udělal si vizitku i v ČR ptž ho tu nikdo nezná tak by ho mohli poznat ne!! no řekněte nemam pravdu??!!! *1* *8* teda mě naštvali *10* ale declan je klááásnej a skvěle zpívá i když poslední dobou mu to trochu ujíždí mno ale je sexy *14* *14* *14* *14*
    • ago112

Re: super

já bych řek že vystupuje apd. skoro jenom v německu *16* *16* *8* *8*
    • Re: super

Ahojky jak jsi tam napsala o declanovi .. tak me to hodne zaujalo a chtela bych ti říct , že máš pravdu že je veliká škoda , že nejede do ČR. :-( . no a je taky fakt , že ho tady v ČR nikdo nezná ... *9* .. ale co s tebou souhlasím uplne nejvíce tak to je , že declan spívá uplne božsky a že je sexi *14* *14* to jsi vystihla uplne doslova .. :-) a chci te požádat jestly bys mi nemohla poslat adresu toho jejich fanklubu .. ?? byla bych velice moc ráda .. *1* .. dekuji předem .. *4*
    • petulka2512

Re: super

Ahojky..Hej tak to je desny... ja bcyh ho chtela w CR..Udelame nejakou petici ne??? *1*
  • Sakra...jsem se přemáčkla

na ten věk se nekoukejte!!:DDD *13*
  • Chyba

Jako nic proti ale je mu 17 a bude 18!!a že tam má napsáno že mu je 16.....a ještě něco přihlásila jsem se sem když tu byli asi jenom 4 fandové..pěkně se to rozjelo§§!! *5*
    a mimochodem jsem si založila stránky..jelikož jsem se s ním viděla na živo..takže je mám oficiální!:)
    www.declangalbraith .estranky.cz
    • Re: Chyba

No, i takový věci se stávaj.. Upřímně já jsem na něj narazila až nedavno a to náhodou. Ale dost sem si ho oblíbila, má povedenej hlas. Takovej se u kluků vidí málokdy... A taky Ti závidim setkání naživo... *4*
  • Dokonalé...

Já ho prostě zbožn'uju...má nádhernej hlas a ten jeho pohled.... *14* :) postě moe lásenka :) :-* a chtěla bych se zeptat..má někdo mp3 Ego you a You and me?? já je nemůžu nikde najít..vdištak mi je plsíík pošlete na meil..díky moc a poslouchejte Declánka ;):)
  • declanovi české stránky

tady sem se snažila všechno z angličtiny peložit tak se jukněte a jestli bude něco scházet tak mi to tam napište do komentářu!:)
    www.declangalbraith .estranky.cz
  • okouzlil mě

Myslí, že už dávno nepatřím mezi děvče, která se zamiluje do někoho, koho nemůže nikdy mít a snaží se, aby se jednoho dne vysnění sen mít u sebe hězdičku, do které se zblaznila mít u sebe!Ale Declan mě upřímným pohledem, úsměvem a jeho zpěvem, který vyzařuje něco krásného doslova okouzlil!!Tento člověk se ve světě nestratí...když to zvládl až tady...držím mu palečky *3* *4*
  • Nothing else...

No tak pardon, ale takhle zprznit Nothing Else Matters???? *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit