-
Mám declanovo cd
Jo a strýc mi přivezl až ze zahraničí declanovo new CD!!!takže mám písničky ale musím vám říct že jenom 4 ze sedmnácti jsou dobry! *14* jináč sou tam i texty a to cede stojí 9 eur -
-
Re: Mám declanovo cd
to ja nemam ani 1 cd....teprve sem ho nalezla *9*
-
-
prostě moje luáska
Takže holiny založila jsem upa nový blog o Declanovi jsou tam samý novinky!!tak pls chodte at mi to nevezmou a dávejte komentíky!!!..www.declangalbraith. estranky.cz -
-
Re: prostě moje luáska
Ahojky, chtěla jsem se podívat na tvůj blog,ale bohužel mi ho nenašlo...už ti ho vzali, nebo co se s ním stalo??
Předem díky -
-
Re: Re: prostě moje luáska
nevzali ale nějak to nejde tady tak nahoru do koolonky zadejte www.declangalbraith.estranky.cz *15* -
-
lafuju cho!!!
Ahojte ... mě se De taky str mooootz líbí sice o němu nwm moc dlouho ale je strašně krásnej*14* a sexy *14* mám všude v pokoji jeho fotky a všechno a taky bych strašně moc chtěla ab přijel do Čr ale nn jen do prahy *16* třeba do Olmiku!! *4* to by bylo něco!! A taky myslím, že je strašná škoda že o něm není moc slysšet! třeba by ho mohli dat do BG! nebo do nějakýho takovýho časopisu!! *4* *14* ale je prostě krásnej a já jsem se nesmyslně zamilovala!!! ale tak stejně vím že jako.. *1* jemu je 17 a mě 14 *1* a tak mno...ale znm podobnýho kluka ke kterýmu mám blízko tak si budu představovat Deca *14* *4*
-
-
Re: Re: prostě moje luáska
Je tam mezere tak ju musíš po zkpírování smáznout
-
-
-
úžasnej zpěvák
Declan *4* ..strašně super zpěvák..umí potěšit hudbou a uklidnit ústy..dokáže se svím hlasem jedinečnou krásu.. *14* nejde vijádřit co všechno jednou větou proto jenom:I love Yo Declane!!!!celá jeho diskografie je úžasná a on taky..nedokážu říct co všehno znamená..ale vím že bez něj to nejde..zbožnuju jeho i jeho písničky..i když jsou převzané ale jsou krásné..např.:Love of my live,you and me,thank you,ego you,angel,an angel,missing you,maybe,leavi'n todday -
pls
Zbožnuju ho! ale chybí mi písnička Maybe a You and Me - kdyby někdo měl tak moje icq je 483394775 -
-
Re: pls
já mám jeho new CD ale ty písničky nejdou z toho vyndat! *7*
ps: www.declangalbraith.estranky.cz
-
-
Declan
*14* mno...to je chalan. *1* cece a krasne spieva taky je cely super mno.....=DDa keby sa narodil tak o 2 roky neskor to by bolo geniealne *1* *14* posielam kiss *4* -
Declan
Myslím si že je to prostě úžasnej zpěvák s velkým srdcem...Dokáže zaujmout a prostě si získá moc lidí...Hrozně se mi líbí to..že pomáhá těm lidem třeba v africe..taky jsem viděla fotku,jak se fotil s nějakou nemocnou holčičkou..asi taky z afriky...a tohle moc obdivuju a až budu starší takk bych taky chtěla jet do Afriky a pomáhat tam těm,kteří to potřebujou...Protože nedokážu žít s tím..že si tu žiju "jako v pohádce" a oni tam trpí hladem,žízní a různejma nemocena...Ale asi sem proto zrozená...abych pomáhala....Moc bych si přála...abych se s ním mohla někdy setkat..třeba jen na pár minut....ale .. *9* -
-
Re: Declan
Všechno co říkáš je sice hezký, ale je to jenom o penězích. Musela bys mít hooodně peněz abys mohla v africe něco dokázat, nějak jim pomoci. A myslíš že Declan jim nějak pomáhá? :-D Jasně že ne, takový nápad by se v jeho hlavě ani nesplodil, zatím. On je jenom nástroj, a pár videí nebo fotek není žádné pomoc. Třeba Madona, to ona pomáhá, stamiliony dává na charity a další na katastrofy. :-)
-
-
walking in the air
kdybyste někdo měl mp3 walking in the air....tak mi to sem prosím napište.... -
Declan
Je úžasnej...strašne sexy a tak něžně se tváří..prostě super a jeho písničky taky..je božskej!!!:-* *14* *14* *4* -
-
Juuuuj ludkovia tak s tochto chlapceka som uuuuplne mimo
ved to je hotovy BOSS
bode ako ho ja len lubkam
Super spevak
super chalan
super vyzor
super hlas
super kombinacia:D
CmuuuQ
-
-
Declan
Tenhle kluk je naprosto ůžasnej má ten nejkrásnější hlas slyšela sem ho zpívat to je fakticky nádhera kdo semnou souhlasí? *3* *14* *3* *4* *8* *14* -
-
Jo souhlasim s tebou..je prostě božskej..úplně krásnej a úžasnej...strašně se mi líbí jak zpívá;) love *8* *14* -
-
Re: Re: Declan
souhlasím s váma
-
-
-
Declan galbraith
Když tohle člověk poslouchá,tak mu až běží mráz po zádech,to se hned tak neslyší.Krásný hlas. *14*