Přejít na výpis diskuzí

Demi Lovato

OSOBNOST 11.3.2008 
1123 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já ti ani tvůj názor neberu, jenže jí vlastně odsuzuješ za něco co si v životě přála a za to, že se to vůbec odvážila po tak dlouhé době ukázat. to je jak u Miley nesnášejí jí za to jaká chce být a co z toho máte vy, že je budete nesnášet pro to, že chtějí být jaký chtěj ?! *4*
  • ten postřeh byl na tu retardovanost))) ale tak jak myslíš ))
  • Nebo já no to kašlu. Já nezměním názor, ty ho nezměníš. Jen jsem chtěla napsat slušně názor, aniž by mi fanoušci nadávali, ale je to ztráta času.
  • Tak to je dost blbý argument. *1* Já taky psala jenom o klipu Cool for the Summer a ne jak chodí normálně. Takže to u mně byl taky postřech a jestli to nevidíš, tak si znova přečti můj první komentář a vzpomeň si na oblečení Demi v klipu.
  • není to urážka, je to postřeh *3*
  • S první částí souhlasím a omlouvám se, pokud jsem tě naštvala. Na druhou stranu, jestli jsem retardovaná za svůj názor (a přiznávám urážku), tak ty taky. Nadáváš mi a vůbec mě neznáš. V čem je mezi námi rozdíl?
  • Konečně má postavu jakou si vždy přála a to, že se odvážně obléká je jen a jen její věc. Koncerty, videoklipy no a ?.. normálně na veřejnosti tak nechodí. To z ní hned nedělá Miley Cyrus 2. Nechápu tvojí retardovanou mysl
  • Klipem Cool for the Summer u mě teda dost klesla. I ona se začala oblíkat jak...
  • happy birsday
  • happy birthday Demi *13*
  • happy birthday demi *4* *14* *3*
  • vše nej
  • Přeji vše nejlepší, hodně štěstí a zdraví a ať se ti splní vše, co si přeješ ¡DEMI!
    Jsi moje oblíbená zpěvačka a mám tě moc rád
  • Všechno nejlepší...jsi moje nejoblíbenější zpěvačka, mám tě ráda *14*
  • všen nej demi tvojim 23let mam te rad
  • to ví úplně všichni
  • no jo určitě *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
  • Demi vždycky byla normální! *16* a to že se ostříhala je její věc a moc jí to sluší
  • Demi byla vždy normální :*
    Jen ostatní lidé ji odsuzují podle toho jak vypadá a co má na hlavě ...
    Proto se nesmíte dívat na to jak vypadá, ale dívat se na to jaká je Demi uvnitř *14*
    Je to moje nejoblíbenější zpěvačka kytaristka textařka herečka atd.. :3
    Naše Dems je a na vždy bude nejlepší <3
    #LovaticForever
  • Hele, to že si ostříhá nebo vyholí vlasy znamená, že není normální? Jako fakt sorry, ale říkat o někom, že je nenormální když dělá co cítí za vhodné už mi přijde moc.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit