Přejít na výpis diskuzí

Demi Lovato

OSOBNOST 11.3.2008 
1123 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • negri.baju

tyyyyjo!!!

tyyyyjo!!! fanousku demi lovato, ale pribylo v posledni dobe...nj....kd ty doby co tu byla premiera camp rocku, tak fanousku jonasu a demi narame vstoupl...ale vzdyt jo!!!jen tak dal!
  • Re: Demi a Joe

Fakt?hele kdo se ti s Jonas Brothers libi nejvic ji na net a pak jdi na adresu mileyblog97.blog.cz *3* ja ti urco napisu a kdystak mki dej neco na co ti muzu psat
  • bindasova

Re: Re: Re: Re: Re: Demi lovato jako druhá Miley Cyrus:-)

pomůžu ti
  • bindasova

Re: Demmi and Jooe

TO JA TAKY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14*
  • Very12

Ja si myslim ze Joe je uplne supa spevak a herec mam ho rada *14* *14* *14* *14*
  • Demmi and Jooe

Já viděla všechny díli Jonas brothers living the dream a je to bomba.Jsem zabouchlá do JOE JONAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!! *14* *5* *4*
  • Re: Demmi

jak si s ní dopisuješ??? *7*
  • luky94

Re: Demi a Joe

To jsem neviděl škoda!Viděl sjem začátek ale tohle muselo být na konci.Nebo uprostřed. *5*
  • escarlate

Demi a Joe

Tak jsem koukala na Jetix na Jonas Brothers Living The Dream a Joe Jonas se tam zrovna vyblboval na chodbě nějakýho ateliéru, když šla kolem Demi. Koukla na něj a říká: "Ty musíš být anděl! Spadl jsi sem z nebe!" *1* *14* *15* *3* *1* *14*
  • luky94

Život

Já myslím že život je dlouhej, a že bude zpívat dlouho takže to daleko dotáhne Demi i do nějakých jiných filmů třeba ale na rock tábor se těším bude mít high school musical konkurenci.A osobně si myslím že tohle bude lepší film. *1* *3*
  • luky94

Re: Re: Re: Re: Re: Demi lovato jako druhá Miley Cyrus:-)

Klid stejně tvoje milovaná je zbytečné když bydlí v Americe! *4*
  • luky94

Re: Demi

Jo je dobrá musíš jít za svým cílem! *3*
  • Můj názor, který nemusíte zdílet...

Já bych taky netvrdila, že je jako Miley. Podle mě je "sympatičnost" jen otázkou povah a názorů...mě je Miley svým chováním nesampatická a Demi zase naopak...promiňte, ale tyhle dvě osoby nemůžete srovnávat, protože Miley je protekční holčička, která jestli bude pokračovat tímhle stylem života zachvíli zhasne...naproti tomu Demi má sqělej hlas, jednou z ní moožná bude dobrá herečka a co je hlavní, ty výlevy začínající puberty už má dávno za sebou... *1* *1* *1* *1*
  • cleo123

Demi

jsem moc ráda že se rozhodla být slavná *3*
  • rncirrus

Demmi

Jsem rád, že si právě s touto mladou nadějí dopisuji, i když se chci poslední dobou omluvit za to, že je povinností celkem nad hlavu a málo času na odepisování. Na to, jak je mladá, je velmi prozíravá a inteligentní.
  • karinkas

karinka S

Zdravím všechny tady v klubu.Tak jsem se tady přihlásila a jsem taky fanoušek Demi .Vyrostla sní krásná holka každý den se dívám s mojim malým synem na stanici jim jam kde Demi vidím v pořadu Batney kdy ji tam bylo 10let a je uplně k nepoznání má krásné vlasy no prostě kočka tak ji drží palečky at stále zpivá má krásny hlas tak papapa *3* *3* *3*
  • vůbec ne druhá Miley ...

To bych jako vůbec netvrdila,tak úžasná v tom CR nebyla,Miley ako Hanna je IMHO tisíckrát lepší ... a hlavně Miley je sympatičtější než tajtá slečná . tkže bych netvrdila že je jako Miley ..
  • Re: Re: Re: Re: Re: Demi lovato jako druhá Miley Cyrus:-)

moc se omlouvam muj e-mail je spatne zada tak kdybyste mi chteli neco k tomu napsat tak na : pubertacka.14@centrum.cz
  • Re: Re: Re: Re: Demi lovato jako druhá Miley Cyrus:-)

tyhle holky nějak moc jedou po jonas brothers nejdriv miley cyrus po nikovi jonasovi a ted tahle demi po joevovi jonasovi..to je nespravedlivy *8* joe jonas je nádhernej a ja ho miluju a nenecham si ho brat od nejake dilinky .jak zpiva to fakt nevim ani nevim jaka je ale timle me moc stve *16* jestli tady nekdo vi jak to mezi nima je tak urcite napiste moc to potrebuju vedet diky
  • vikus

Re: Re: Re: Demi lovato jako druhá Miley Cyrus:-)

jj sak moj tiez =]
    a neboj ju to este len caka. Bude omnoho slavnejsia ako Miley Cyrus.
    Teda podla mna je uz stokrat lepsia. A dufam ze to so Selenou dotiahnu daleko a neskoncia v 15 ako Miley [nic proti miley pravdaze. aj ju mam rada]

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit