Přejít na výpis diskuzí

Demi Lovato

OSOBNOST 11.3.2008 
1123 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • :)

V tom seriálu jak má nevím ted jak se jmenuje nesleduju to párkrát sem ho viděla tak tam vypádá jako normální holka, ale když koukám tady na osobnostech na její fotky tak tam vypadá jako dáma :)Sluší jí to ;)
  • tfpdaa

blog-soutěž

Čau...mám blog a tak bych vás chtěla poprosit, udělala jsem tam soutěž...O nejlepší herečku/zpěvačku tak mě napadlo jestli by jste nechtěli zaslat foto jako s Demi nebo jestli máte někoho lepšího a já bych to přidala do blogu. Prosím, je to moje první soutěž ;)
    • tfpdaa

Re: blog-soutěž

ještě zapoměla jsem napsat odkaz....
      www.ladyrohlik.blog.cz/c o-udelat-soutez

A tam jsou i pokyny
  • *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* love u am your biggest fan evre i know every think about you you are my idol *14* *14* *14* *14*
  • PRo ty co řikají, že je tlustá.....ne a i kdyby byla tak co? na věci by to nic neměnilo...umí zpívat? umí..je snad někde napsaný, že zpěvačka musí bejt hubená?..Tak se zas uklidněte :)...je krásná a má nádhernej hlas a není tlustá, co bych dala za její postavu! *3*
    • Přesně to si taky myslím! Není žádný pravidlo, že zpěvačka musí být super-hubená! Nevím kdo se rozhodl, že když holka není strašně hubená, tak je ošklivá. Když je člověk zdravej, tak může mít jakou postavu chce! (A navíc Demi opravdu štíhlá je!!!) :-)
  • kasandra_aliene
    ´mě se nejvíc líbí písnička Skyscraper, a i kdyby byla Selena Gomez hezčí, tak ne Demi nemá
  • *14* si ta naj uzasnejsia baba na svete veľa toho si si prežila a viem ako si sa cítila niečo podobne som si aj ja prežila a budem vždy pri tebe stat nech sa stane cokolvek *3* a ďakujem ty že si mi otvorila oči už bi som tu asi nebola *4* a už sa tesim na-ten deň keď ta uvidím po prví krát a zbudujem všetky tvoje pesničky ale najviac Really Don't Care PS:zboznujem ta a som tvoja najvacsia fanynka :D I love you DEMI *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Baculatá ??? blbost

Demi je dobrá dávam like
    • Mrs.Wesley
      Trochu v dolních partyích baculatější je ale ne tak moc...
  • nejradsi mam give you heart a break ...... je to ma nej spevacka hned po lodovice comello a za demi je selena gomez a za sel je ewa farna
  • veru_needy93
    Je až neuvěřitelný, jak najedou Demi začínají mít všichni rádi. Ještě před pár měsícema jsem do téhle diskuze vlezla a bylo to tu samý: "Demi je hnusná", "Demi je tlustá".. atd..
    Ale od tý doby co je Demi v X-Factoru, jako by se všichni najednou zbláznili a prostě jí začali obdivovat za to, jaká doopravdy je. Ok proti tomu nic nemám, naopak jsem děsně ráda.. ale jenom nechápu, jak jste si toho nemohli všimnout dřív, že Demi je ve skutečnosti úžasná, hodná, milá a ohledupůná k ostatním. Je totiž docela smutný, že až potom, co česká nebo slovenská televize odvysílá americký X-Factor se tady polovina lidí probere a začne Demi brát takovou jaká opravdu je. Při tom Demi taková byla vždycky a vždycky i bude. Proto jsem hrdá na to, že jsem Lovatic a že jsem v tom s ní už od samýho začátku. *14*
    • Neboj se nejsi jediná já ji mněla ráda vždycky když jsem se podívala na Camp Rock.Demi je hezká a když jsem ji zahledla poprve tak měla krásný usměv, ja tuhle stranku moc neznala a Demi má krásné písně......... *3* *14* *4* *14*
    • Lovatic neznamená být s ní od začátku, ale dokonce <3 nikdy ji neopustit ;) já ji mám už dlouuho ráda né z x factoru.
    • GabkaS
      to co jsi napsala....mě se to líbilo a taky jsem ráda že jsem LOVATIC, protože jí nebýt bych byla....co já vím ale naprosto s tebou souhlasím *14* *14* *14*
    • No asi tak! *3* Já jsem taky Lovatic a to mi nikdo, nikdy nevezme! *1* *14*
  • Ale jinak si myslim že je v poho. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší