-
:/
Ahoj Lidi... Demi se vážně řeže? :O Neřekla bych to do ní.. Je to pravda? *9* -
Je skvělá a Heart Attack je boží *14*
-
FB
Čau,čau a zase čau xD Teď vám tu napíšu jednu věc a vím, že si o tom budete myslet jak jsem blbá a bůh ví co ještě, ale já se za to nestydím, na nic si nehraju a proto to nemám pod anonymem jako všichni ostatní, ten kdo mě tu aspoň maličko zná (např. armenakos1- pokud sem vůbec chodí- k Demzy xD) tak ví že si opravdu na nic nehraju a v plánu to ani nemám! No.. takže ta věc.. našla jsem jeden facebook Demi DemetriaDevonne Lovato a říkám si bude to fake jako všechny ostatní profily ale to je jedno prostě si jí přidám... přidala jsem si jí a lidi je pravá!! Odkaz je zde http://www.facebook.com/TheOfficial DemetriaDevonneLovato hele taky sem tomu nechtěla věřit a prosím vás nenavážejte se tu do mě jak jsem blbá a blah blah blah. páč kdyby to nebyla pravda tak to sem ani nedám... ptala jsem se jí ona odpověděla ano.. stále jsem nevěřila a tak jsem ji řekla že chci důkaz, zeptala se jaký... řekla jsem ať jde na webku na facebooku známá jako tinychat xD nemohla a domluvily jsme se na dnešek, byla to ona! A hlavně pokud si ji přidáte tak pak na zdi můžete vidět nějaké určité.... "statusy" přidané přes "Smart Tweets" a když si najedete sem www.twitter.com/ddlovato tak tam ten status je.. tohle je PRAVEJ twitter tak v čem je sakra problém? *15* *3* Pokud mi nebude věřit je mi to jedno ale pokud si ji přidáte tak tam máte na FB status- My feels soooo much better, thanks friends.. I love you all. a na twittru je to SAMÝ!! a je to přidaný přes Smart Tweets...tak si prostě věřte nebo ne, ale já vám to sem jen chtěla napsat -
-
Re: FB
jj je to Demi opravdu pisu si sni uz asi 4 mesice a je to opravdu ona akorat nwm co se deje ale uz vice jak 14 dni tam Fb nebyla mam socela strach a na netu neni ze by nekde byla nebo tak s Demi se dobre pise opravdu a opravdu je to ona pridala si me do sestrenice jsem happy
-
-
HALOO!!!
Nechápu lidy, co jsem choděj, i když Demi nenáviděj *7*! To fakt postrádá smysl *15*. Já mám Demi moc ráda *14*. -
-
Re: HALOO!!!
moje rec =)
-
-
Je to ta nejlepší herečka a zpěvačka na světě moc ji mám ráda *14* *14* *14*
-
HLASUJTE
prosím všetkých fanúšikov Demi aby sa registrovali na stránke
www.teenchoiceawards.com je to zadarmo a hlasuje sa každý deň Demi má možnosť získať 6 cien, je tam veľká konkurencia ale keď budete hlasovať každý deň mohla by vyhrať aspoň jednu z cien.
je nominovaná v týchto kategóriach ::
komediálny seriál- Sonny with a chance
herečká komediálneho seriálu- Demi Lovato
Album roka v kategórií Pop- Here we go again
Zamilovaná pieseň - Catch me
Duet- Demi Lovato & We the kings- we´ll be a dream
a ešte v jednej kat. ktorú neviem preložiť a to je
Breakout female artist- Demi Lovato -
-
Re: HLASUJTE
uz jsem hlasovala a hlasuji kazdy den =) jen doufam ze neco vyhraje protoze si myslim ze ma velky talent =) a tady v čr nebo na slovensku je nedocenena =( ale i tak ji strasne moc zboznuju =)
-
-
ahoj
ahoj.nevite nekdo kdy Demi vyda nove album.nekde se pise ze tento rok,ale me by zajimali kdy presne.diky za odpoved -
ted vypadá dobře a nejlíp vypadí navideu skyscraper
-
Demi jsem dřív nemusela. Ale momentálně jsem se do ní tak vcítila. Se sebepoškozováním mám také zkušenosti. Vy kteří jste to nezažili nemůžu pochopit, proč to děláme, proč se nám po tom tak ulevuje. Líbilo se mi na ní, že o tom před všemi promluvila, nedržela své problémy pod pokličkou jako to dělám já. Denně skrývám své jizvy, aby si jich někdo nevšiml, je to tak otravné. Bojím se, že si toho někdo jednou všimne a bude mě mít nadosmrti za blázna, ale Demi mi dává naději, že to tak možná nebude. Že život ti dá druhou šanci. Demi, děkuju moc, mám tě ráda. A tvá písnička Skyscaper je úžasná, hlavně ten text. Když mi je nejhůř, poslouchám jí.
-
-
Souhlasím! *1* Jak si Demi o tom se všemi promluvila, tak to dodalo jejím fanouškům (ale i jiným lidem) sílu, aby to zvládli. Jak psala Katka: Když to zvládla Demi, zvládnu to i já *1* No a Demi to zvládla! *3*. A to jí musíme gratulovat a ještě víc milovat! *2*
-
Myslim ze jestli mas nekoho blizkeho napriklad svoji nejlespi kamosku ze by ses ji sverit mohla ze by ti trebas pomohla jak to jinak resetit,ale musis chtit ¨pokazde kdyz to chces udelat musis se ovladnout a rict si neco co te odradi trev¨bas si rekni ze Demi to zvladla a ze uz to nedela tak ze ty taky. A mas pravdu skyscreaper je uzasna pisen
-
moc hezky napsáno..:) souhlas s tebou..
-
-
DEMI NEVYHRALA
Som neskutočne sklamaná z toho, že Demi Lovato nevyhrala na teenchoice awards ani jednu zo 6 cien, na ktoré bola nominovaná.
Táto neskutočne nadaná herečka aj speváčka je veľmi málo oceňovaná. Absolutne tomu nechápem.
Dve z cien jej vyfúkla Selena Gomez ... ako je toto možné preboha- veď Selena má maximálne upravovaný hlas počítačom. Demi na sebe ako speváčka pracovala od malička a Selena sa jedného dňa rozhodne nahrať album a kvôli jednej dobrej pesničke naturally je hneď úžasná speváčka známa po celom svete. Selena jej zobrala cenu za komediálnu herečku - nechápem preboha veď na wizards nie je nič vtipné Demi v Sonny je o tisíckrát lepšia. Ďalej Selena vyhrala breakout female artist. aaaaaaaaaaaaa vrrrrrrrr zase Demi je o milióóóóóóón krát lepšia speváčka.
Cenu za najlepší album pop jej uchmatol dement Justin Bieber:=/ proste k tomuto debilovi sa nebudem ani vyjadrovať. Love song vyhrala Miley s peničkou when i look at you - je to krásna pesnička ale pieseň od Demi Catch me je lepšia proste viac precítená.
a cenu za najlepší komediálny seriál vyhral Glee ani neviem, čo to je :=D
takže všetci fanúšikovia Demi môžme smútiť a pripravovať sa na ďalší rok budeme hlasovať a hlasovať a hlasovať!!!!!
slzy -
-
Re: DEMI NEVYHRALA
Je fakt vidět, že máš Demi ráda... ale stačí se jen na moment zamyslet a všechno by ti došlo.... Selena je rozhodně lepší herečka než Demi - proto taky vyhrála..... Demi je zase lepší zpěvačka.... teda myslim si že by měla být jenom zpěvačka... podle mě je jako herečka naprosto příšerná a ten její nucenej smích taky.... a co se tyce serialu kde hraje, tak ten v americe nemá zase takovou sledovanout jako je hannah montana nebo kouzelnici.... taky se neni cemu divit, je to naprostá blbost pro malý fakany... nemůžu si pomoct... *1* -
Re: DEMI NEVYHRALA
Přesně... Naprosto souhlasím
-