Přejít na výpis diskuzí

Demi Lovato

OSOBNOST 11.3.2008 
1123 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • demi se řeže

Víte že Demi se řeže??
    MNORMÁLNĚ Á NA RUCE JIZVI!!!! *9* *9*
    Asi má nějaký truama!!?? *9* *9*
    • domcus

Re: demi se řeže

to sem taky četla......
    • martinkooooooo

Re: demi se řeže

áno,tak to som si nevšimol.
  • tak už vím

V prison breaku jsem ji viděl.
  • joe

no jo joe jonas je fakt užasnej ,já videla video jak bere na koncerte na podium malou holčičku a zpiva s ni tak to me dostalo a nevite nekdo jestli joe s tou demi chodil nebo chodí?
    • mak.mak

Re: joe

néné teda doopravdy s ní nechodí a v tom camp rocku ne a e ke konci bych to viděla na takový neoficiální chození *1*
      • Re: Re: joe

mě se náhodou líbil ten otevřený konec. Copak v každym filmu musí bejt líbačka? Nemusí.:-)
      • Re: Re: joe

nevíte,jak to mám přečíst,když je to zakryto reklamou?
  • negri.baju

tyyyyjo!!!

tyyyyjo!!! fanousku demi lovato, ale pribylo v posledni dobe...nj....kd ty doby co tu byla premiera camp rocku, tak fanousku jonasu a demi narame vstoupl...ale vzdyt jo!!!jen tak dal!
  • Very12

Ja si myslim ze Joe je uplne supa spevak a herec mam ho rada *14* *14* *14* *14*
  • escarlate

Demi a Joe

Tak jsem koukala na Jetix na Jonas Brothers Living The Dream a Joe Jonas se tam zrovna vyblboval na chodbě nějakýho ateliéru, když šla kolem Demi. Koukla na něj a říká: "Ty musíš být anděl! Spadl jsi sem z nebe!" *1* *14* *15* *3* *1* *14*
    • Re: Demi a Joe

Fakt?hele kdo se ti s Jonas Brothers libi nejvic ji na net a pak jdi na adresu mileyblog97.blog.cz *3* ja ti urco napisu a kdystak mki dej neco na co ti muzu psat
    • Demmi and Jooe

Já viděla všechny díli Jonas brothers living the dream a je to bomba.Jsem zabouchlá do JOE JONAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!! *14* *5* *4*
      • bindasova

Re: Demmi and Jooe

TO JA TAKY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14*
        • Re: Re: Demmi and Jooe

me se teda li bi joe ale i nick
    • luky94

Re: Demi a Joe

To jsem neviděl škoda!Viděl sjem začátek ale tohle muselo být na konci.Nebo uprostřed. *5*
  • luky94

Život

Já myslím že život je dlouhej, a že bude zpívat dlouho takže to daleko dotáhne Demi i do nějakých jiných filmů třeba ale na rock tábor se těším bude mít high school musical konkurenci.A osobně si myslím že tohle bude lepší film. *1* *3*
  • Můj názor, který nemusíte zdílet...

Já bych taky netvrdila, že je jako Miley. Podle mě je "sympatičnost" jen otázkou povah a názorů...mě je Miley svým chováním nesampatická a Demi zase naopak...promiňte, ale tyhle dvě osoby nemůžete srovnávat, protože Miley je protekční holčička, která jestli bude pokračovat tímhle stylem života zachvíli zhasne...naproti tomu Demi má sqělej hlas, jednou z ní moožná bude dobrá herečka a co je hlavní, ty výlevy začínající puberty už má dávno za sebou... *1* *1* *1* *1*
  • cleo123

Demi

jsem moc ráda že se rozhodla být slavná *3*
    • luky94

Re: Demi

Jo je dobrá musíš jít za svým cílem! *3*
  • rncirrus

Demmi

Jsem rád, že si právě s touto mladou nadějí dopisuji, i když se chci poslední dobou omluvit za to, že je povinností celkem nad hlavu a málo času na odepisování. Na to, jak je mladá, je velmi prozíravá a inteligentní.
    • Re: Demmi

ahojky hele dááš mi její mail nebo přes co si s ní píšeš prosíímky já to nikomu nedam a ani neřeknu dyžtak mi to plsík napiš na matinka.hulinska@seznm.cz
      moocinky prosíím já její mail nebo icq nebo tak něják hledam věčnost *4*
    • Re: Demmi

jak si s ní dopisuješ??? *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit