-
.(
škoda že nám minulej tejden vypad x(....už se na superstar moc nekoukám,když vypad x((( nemáte na něj někdo mail ?...pravej mail asi nikdo,co ?' -
životopis
proč jste smazali všechen ten jeho životopis to že vypadl mohlo být dole *13* -
.
Ahoj nevíte kde se dá sehnat mp3 včelka mája a always nebo něco jinýho mam od něj tři písničky předem děkuju *3* -
-
Re: .
ahojky...já to mám atáhlí;) -
-
Re: Re: .
prosím mooooc nepošleš na terione.th@seznam.cz *14* -
Re: Re: .
A kdes to stáhla? Pls moc... *4*
-
-
-
Denísek
Proč zrovna vypadl Denísek mám tě hrozně moc ráda a pro mě už jseš tedka Superstar Denis 4ever -
°°DeNiS°°
Nejlepšííí z nejlepšííích *IN LOVE*
pro mě víítěěěz superstar!!! =) =** -
5.finále
nemá někdo Včelku máju jako mp3 dekuji:) *3* -
škoda :((
DENIS, on byl uplně nejlepši, nejhezči a prostě nejlepšii ze všech *14* neměl vypadnout *8* stejně to nechapu,měl tolik faninek a byl tak hezkej a holky většinou poslajou hlasy hezkym *7* škoda *10* -
-
Re: škoda :((
já si taky myslim že neměl vypadnout byl úžasnej a měl radši vypadnot Chodúr vypadá jak Shrek -
-
Re: Re: škoda :((
Jenze tohle je soutez o zpevu ty picko ne o vzhledu ty oslíku.. -
-
Re: Re: Re: škoda :((
je totalne na hovno spievat nevie vobec, nech sa vrati do petržalky *5*
-
-
-
-
škodáá
jj..strašná škoda..on zpíval nádherně..on za to nemůže že mu v produkci vybíraj takový blbý písničky..a pak porotci budou říkat proč si vybírá takový písničky..on je pro mě nejlepší a vítěz Superstar..vždycky bude v mím srdíčku..I LOVE YOU :-* *14* *14* *3* -
-
Re: škodáá
souhlasím! Sem do něj naprostej blázen! :/ prostě neměl vypadnout ale asi sou tam i lepší zpěváci! ale ne...je nejlepší! *14*
-
-
Ivisek
DENÍÍSEK BYL UPA NEJ A VON VYPADNUL TO ME TAK......!!!!!! MILUJU TĚ DENÍÍSKU MTMMR 4EVER *14* *14* *14* mUCKík *14* *14* *14* -
chjoo
Denis byl nejlepší ze všech a pro mně bude superstar vždy on, suprově zpívá a nechapu jak to že vypadl, a doufam, že se bude zpěvu držet dál, protože má nej hlas