Přejít na výpis diskuzí

Denis Lacho

OSOBNOST 4.10.2009 
256 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • .(

škoda že nám minulej tejden vypad x(....už se na superstar moc nekoukám,když vypad x((( nemáte na něj někdo mail ?...pravej mail asi nikdo,co ?'
  • addlevel

životopis

proč jste smazali všechen ten jeho životopis to že vypadl mohlo být dole *13*
  • 3wana

.

Ahoj nevíte kde se dá sehnat mp3 včelka mája a always nebo něco jinýho mam od něj tři písničky předem děkuju *3*
    • lucka.prokopova

Re: .

ahojky...já to mám atáhlí;)
      • Re: Re: .

prosím mooooc nepošleš na terione.th@seznam.cz *14*
      • Re: Re: .

A kdes to stáhla? Pls moc... *4*
  • mileyhilary

Denísek

Proč zrovna vypadl Denísek mám tě hrozně moc ráda a pro mě už jseš tedka Superstar Denis 4ever
  • °°DeNiS°°

Nejlepšííí z nejlepšííích *IN LOVE*
    pro mě víítěěěz superstar!!! =) =**
  • lucka.prokopova

5.finále

nemá někdo Včelku máju jako mp3 dekuji:) *3*
  • škoda :((

DENIS, on byl uplně nejlepši, nejhezči a prostě nejlepšii ze všech *14* neměl vypadnout *8* stejně to nechapu,měl tolik faninek a byl tak hezkej a holky většinou poslajou hlasy hezkym *7* škoda *10*
    • Re: škoda :((

já si taky myslim že neměl vypadnout byl úžasnej a měl radši vypadnot Chodúr vypadá jak Shrek
      • Re: Re: škoda :((

Jenze tohle je soutez o zpevu ty picko ne o vzhledu ty oslíku..
        • Re: Re: Re: škoda :((

je totalne na hovno spievat nevie vobec, nech sa vrati do petržalky *5*
  • rad0vka19

škodáá

jj..strašná škoda..on zpíval nádherně..on za to nemůže že mu v produkci vybíraj takový blbý písničky..a pak porotci budou říkat proč si vybírá takový písničky..on je pro mě nejlepší a vítěz Superstar..vždycky bude v mím srdíčku..I LOVE YOU :-* *14* *14* *3*
    • mrs.bajunecqa

Re: škodáá

souhlasím! Sem do něj naprostej blázen! :/ prostě neměl vypadnout ale asi sou tam i lepší zpěváci! ale ne...je nejlepší! *14*
  • ivca-ivik

Ivisek

DENÍÍSEK BYL UPA NEJ A VON VYPADNUL TO ME TAK......!!!!!! MILUJU TĚ DENÍÍSKU MTMMR 4EVER *14* *14* *14* mUCKík *14* *14* *14*
  • chjoo

Denis byl nejlepší ze všech a pro mně bude superstar vždy on, suprově zpívá a nechapu jak to že vypadl, a doufam, že se bude zpěvu držet dál, protože má nej hlas

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit