-
denísek
denisek je super moc mu fandim tu vcelku maju zaspival super jestli ho vyhodi tak jsou trapny musi vypadnout chodur martin -
Kráááása
tykráso..dneska to zazpíval úpa skvěle..strašně mocinky se mi to líbilo..byla to show...bylo to fantastický..to se nedá popsat ani slovy! :D mno ne? tak STAR 7 na 906 06 13..já už sem poslala 2 hlasy...tak posílejte...PS:Denísku MiLuJůů TĚ ty si jediná moe hvězda!!!! :-* *14* *3* *14* -
Dneskááá
jupíí..už dneska zase Superstar..se těšim jak Denisek bude zpívat Máju..doufám že nám zejtra nevypadne..takže holky a kluci..posílejte SMSky ve tvaru STAR 7 na číslo 906 06 13 takže nezapoměnte posílat!!! *14* *14* *14* -
grr..
a když už tak tak škoda že ho domča odmítla..bydlí od sebe kousek :(..a navíc..moc by jim to slusela..ted sem videla spolecny fotky superstar a denis stoji furt vedle ni :D -
denisek♥
áá lidi viděla sem ho naživo..v brně v olympii..krásnej je..muck:D♥♥.. -
-
Re: denisek♥
Závidim... a jakej byl ( jako povahou )? Určo milej a všechny krásný vlastnůstky že j?
Jinak pro všechny fanoušky Denise, klikejteeeee pls : http://denislacho.myminicity.com/ *14*
-
-
háhá
no nevím jak vy ale denis a bendig se fakt hustě pohádali protože mu denis nadával tak po nem honza skocil a mlatil ho mikrofonem asi den po mem vypadnuti.............lol prej toto písal ben do diskusie na svojom profile .. tomu máme veriť??..xDxDxDxD -
Juj
Mno tak jsem si dneska v obchodě listovala časákem a čeho jsem se nedočetla !! Denis už má prej holku *9* !! Prvně to prej zkoušel na Dominiku Starou ale ta ho odmítla a teď prej chodí s 16ti letou sestrou Marty Jandové !!! Je mi z toho na nic pokud je to pravda!! *9* ( pak tam ještě psali že Dominika Stará nejvíc randí s Mirem Šmajdou a furt chodí k němu na pokoj (a miro je na pokoji sám) a od tý doby co na detektoru lži řekla žese jí Miro líbí, se jejich city prej prohloubili nebo co..) -
-
Re: Juj
coooože?? :) ...jj martinka4 má pravdu..moc by se s Dominikou k sobě hodily..mno doufám že s mladou Jandovou nechodí..dyť jí ani mocs nezná :D:D ta drzost :D *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Juj
ale áno pozná ju:) sou kamaráti .. teda aspoň to denis hovoril .. prej spolu nemôžu chodiť .... pretože bývajú ďaleko od seba .. tak neviem:D:D:D -
-
Re: Re: Re: Juj
najradšej by som ju ale zbila :D:D:D -
-
Re: Re: Re: Re: Juj
přesně tak..to já taky :D ten je jenom náš!! :)
-
-
-
-
Re: Juj
a kde si cetla ze ma denis priatelku?:(já len že povedal ze z tou jandovou nic nema x(..a s dominikou by mu to sluselo :)
-
-
si nej
ted když vypadl Ben fandím tobě plotože ty si tam jedinej kterej umí krásně zpívat a je pěklej tak ti držím mocinky palečky abys tam ješte chvilku zůstal (bylo by to pak o ničem )
*9* -
-
ahoj
děkuju vám všem ale musim vam neco rict nebo ne podivejte se na profil bena cristovaa on tam pise to co se mezi mnou a bendigem stalo -
-
Re: ahoj
to ti tak žeru že di Denis Lacho..od kdy Denis umí psát česky??ty divná OSOBO co se za něj vydáváš...nejsme tak blbý abysme nepoznali,že si tu z nás někdo dělá prd... :D *1* *1* -
-
Re: Re: ahoj
teda že si :D ani psát neumim :D -
-
Re: Re: Re: ahoj
trapný
-
-
-
-
-
miluji tě
denisi straště mocinky tě miluji jsi s té soutěže nejkrásnější a umíš straště krásně zpívat doufám že se tam udržíš co dejdýl aby jsem se měla na co dívat *3* *14* -
M-I-L-U-J-U-!!!!
*Denisku žeru těě!!! Dneska by mi měla kámoška přivézt tvůj podpis z autogramiády:)Miluju těě!!!Kéž bys věděl žhe existuju *9* Dokonalost sama!
Milujuu! *14* -
-
Re: M-I-L-U-J-U-!!!!
jo holka..to by chtěla snad každá..co já bych dala za to se snim aspoň jednou setkat..on je úpe boží klučina.. :) nejkrásnější na světě s nádherným hlasem...úpa ho žerůů a milujůůů *14* *14* *3*
-