Přejít na výpis diskuzí

Die Toten Hosen

OSOBNOST 7.2.2020 
110 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MartinDyntar

Já už totiž sám sobe nerozumím. Já už ničemu nerozumím.  

Za tímhle je hluboká, těžka a nesnesitelna deprese.

Jen doufám v to že ze me snad nebude další Dostojevskij. 

• MartinDyntar

No pane jó mám asi úplně zcestne a pomylene životní hodnoty,, proto že se nacházím někde mezi anarchii a křesťanstvím. 

No pane jó mě a ještě me to ke všemu v živote hold fascinuje. Nemůže doufám ze me bit něco jako anarcho křesťan?? No to snad není přece pravda a to snad není ani možný.. ne snad?? 

Co to je sakra vubec za pojem anarcho křesťan by mě tedy uprimne taky zajímalo!! Je takový pojem vůbec možny??

• MartinDyntar

Tak co bude dál s  Die Toten Hosen???

• MartinDyntar

Soucasna Česka punk rockova hudební scéna nestojí za nic...už nikoho nezajímá a neoslovuje...uskupení jako jsou 3 sestry nebo Visací zámek jsou k smíchu a jejich texty písní nelze brát v nejmenším vážně.. jen všechno znevazuji a nic neberou vážně. Český hip hop je asi nad zlato. Bohužel. ..

• MartinDyntar

Humor je prý nad lásku a sarkasmus je nad pravdu... co myslíte vy??...??... ...??.. ???... .....

• MartinDyntar

Mám sto chutí a zájem o to založit tu fanklub vsech diváků všech věkových kategorií kouzelné školky na Decku. Tak tu odpovídejte Prosím. ..bude něco? Nějaka diskuse? Nebo zase nic?!! A co bude dál s tou kukačkou... Prosím generálního ředitele ČT o změnu vysílacího času kouzelné školky na Decku!! Tedy o presunuti bud na pozdější hodinu nebo o její opakování v následující či v co nejbližší dny na Decku. Mě se totiž vážně nechce tak brzo vstávat!!! A krom toho navíc někteří nejmenší diváci D musí v tu dobu do jeslí nebo do mateřské školky ne li do základní školy a jini jsou ještě přece většinou v zaměstnání. Proto i předem generálnímu řediteli ČT Děkuji za vyhověni a za pochopení!!! S pozdravem Martin Dyntarelli@seznam.cz. ..

• MartinDyntar

No ja teda nevím si rady sám s tou kukačkou... skutečne nevím co chcete dělat s tou kukačkou.  No pane jo co bude následovat az to zjisti v kouzelné školce na D s tou kukačkou?? Také nevím. ... ale no to snad...ohh o tom se nezertuje.

• MartinDyntar

Az se začnete nudit jako Já a zjistíte náhle ze zdejší oblíbena kukačka už nekuka... možná budete překvapeni a vyděsíte se co se s ni stalo?? Odletěla nebo snad umřela?? To vážně nevím. ..netuším!! To řekněte spíše snad vy mě ne??

• MartinDyntar

Nesouhlasim s vami. Uvedomte si laskave ze kouzelna skolka na D tu neni jen pro mrnata. Naopak je tu pro vsechny z nas co mame vyvynute silne socialni citeni. A je tu pro vsechny co nemaji radi dnesni nesmyslne konzumne zabavne nesmyslne nasili v americkych filmech. To ma negativni vliv pak na mysleni...prozivani i citeni...je v tom prekroucene vnimani reality samotne...proto radeji davam prednost pri sledovani TV pak kouzelne skolce na D. Nikdo a nic vam snad preci nebrani v tom take sledovat kouzelnou skolku na D. Nemam snad pravdu...

• MartinDyntar

Zakladam fanklub kouzelne skolky na D. Nevahejte a pridejte se vsichni laskave moc prosiiim...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit