-
Prodělal jsem těžkou a doufám že jen virózu se silnou horečkou a neměl jsem náladu na...???...diskusi, ktera tu ani pred mimi komentáři k die toten hosen ani k Wimmu Wendersovy bez tak nikdy nebyla tak co?!!!
To ma bit diskusní fórum?!!! Ja jsem tu diskusi vzdal totiž předem a chtěl jsem aby to tu bylo ze všeho nejvíce znát. Bohužel jsem apaticky do te miry že mám z toho ochuzenou řeč a skutecne se mnohy a častěji v poslední době se díky ochuzene řeči nevyjadřuji už se svými komentáři nejlépe.
Žádnou dezorganizaci skutečnosti bych za mimi komentáři už neviděl a nehledal. Ale zejména jen tu oplostelou a natolik ochuzenou řeč a pomalejší az příliš zpomalene tempo přemýšlení. Bud tak nebo se mě hold přemýšlí logicky obtížněji.
Tak vám děkuji za to předběžné stigma za me komentáře. Není se hold čemukoliv se divit za mé nevhodné komentáře. Naštěstí to opet pisu do fóra kde to v nejmenším stejne nikoho nezajímá a nikdo to tu stejne nečte tak děkuji že to vím.
-
Odkaz na diskusni forum die toten hosen. Pisu obcas malicherne a nekdy tezko stravytelne presto a navzdory tomu leckdy zajimave a krasne komentare. Jako malokdo...
-
ALLES OHNE STROM. DVD obsahuje píseň Kamikaze, Feiern Im Regen a předělávku písně od Rammstein Ohne Dich nebo kupř.od TV Smith píseň The Drink. A není píseň Everlong náhodou předělávkou písně Foo Fighters? Doporučuji též zakoupit toto DVD v orchestrálním v akustickém komorním koncertním podání přes ověřeny e-shop než stahovat nelegálně. Tedy az na tu jednotvarne dlouze tahlou a trochu unavnou dechovou orchestrální sekci, ktera me k jejich písním, k písním DIE TOTEN HOSEN trochu příliš nesedi, neladi je bez tak cele DVD skvělý. Komorní orchestrální podání je největší změnou oproti řevu riffu a drajvu elektrických kytar, má to nesrovnatelne jiný a odlišný feeling. Na něco takového se od roku 2005 od Unplugged pro MTV s podtitulem Nur zu Besuch dlouho čekalo. A dočkali jsme se. ..no konecne!!
-
Soucasna Česka punk rockova hudební scéna nestojí za nic...už nikoho nezajímá a neoslovuje...uskupení jako jsou 3 sestry nebo Visací zámek jsou k smíchu a jejich texty písní nelze brát v nejmenším vážně.. jen všechno znevazuji a nic neberou vážně. Český hip hop je asi nad zlato. Bohužel. ..
-
No pane jó mám asi úplně zcestne a pomylene životní hodnoty,, proto že se nacházím někde mezi anarchii a křesťanstvím.
No pane jó mě a ještě me to ke všemu v živote hold fascinuje. Nemůže doufám ze me bit něco jako anarcho křesťan?? No to snad není přece pravda a to snad není ani možný.. ne snad??
Co to je sakra vubec za pojem anarcho křesťan by mě tedy uprimne taky zajímalo!! Je takový pojem vůbec možny??
-
Album auswartsspiel jahre 2002 besten die toten hosen prezentent best songs was zahlt ... steh auf... und nur zu besuch. Odkaz na ceske preklady k temto pisnim na webu karaoketexty.cz a sorry nemecky dosud bohuzel neumim...ale zkusil jsem to..alespon
-
Píseň Europa♥Welcome to Refugees. Welcome! Slogan proimigracni politiky Die Toten Hosen v době kdy v Evropě a v okolním světe bohužel nabírá na sile antisemitismus, rasismus a xenofobie je jen jinym slovem pro lidskou nesnášenlivost, pro netoleranci, pro neohleduplnost a nenávist!!
-
Aneb hledá se hodna anarchisticka devuska liška listicka coby ještě fanynka DIE TOTEN HOSEN.
-
Me se nechce uz usinat a probouzet se kazde rano bez listicky... to si nedokazete predstavyt co je to za utrpeni...a stejne to tu nikdo necte...proc taky 776 778 044
-
Nejen Campino ze sebe vydává neskutecne mnoho energie, mnoho sil a vypětí. Viz. k tomu album auswartsspiel z roku 2002. To v rockove hudbě nemá obdoby. Viz. Titulni píseň nebo nejznámější písně steh auf...., was zahlt či nur zu besuch tam, kde text takových písní nejvíce oslovi a hluboce lidsky emotivne dojme az k slzám. To se v rockove hudbě každému rozhodne tak často nepodaří.