Přejít na výpis diskuzí

Die Toten Hosen

OSOBNOST 7.2.2020 
110 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MartinDyntar

Bez zajmu o druhe bez casu na druhe a egoisticky samolibe lhostejny ke druhym nejen na tomto webu. Marne se tu snazim slusne diskutovat a vy to jen ignorujete a pohrbyvate. Tahnete k certu

• MartinDyntar

Zakladam fanklub kouzelne skolky na D. Nevahejte a pridejte se vsichni laskave moc prosiiim...

• MartinDyntar
    Píseň Was Zahlt. Tak tahle v pořadi 3. píseň z alba auswartsspiel se akusticky předělávala věřícími v kostele v Německu! Text písně was zahlt je krásný a přibližne ho znam, text písně me oslovil. Je o svem sebeobětovatani se z nesobecke lásky pro druheho, které az nabývá křesťanského rozměru a významu. Takže má intuice ohledně křesťanských hodnot v některých písních die toten hosen byla nakonec spravna a zcela na miste. Az tak moc jsem se asi nezmylil. Přece jen plati že vždy ty pomalejší a mnohem více a silněji procitenejsi balady die toten hosen ze u nich ma text písně hlavu a patu, svou intelektuální váhu a hloubku. Acoustic cover písně was zahlt věřícími lidmi v kostele kdesi a nejspíše pravděpodobně právě v Německu je ke shlédnutí na youtube. To jen pro zajímavost abych nakonec přece jen nezapomněl.
  • MartinDyntar
    To jak Campino intonuje svým hlasem ve mne rezonuje - pro mne jedna z nejlepších písní je Alles Wird Voruburgehen. Alespoň text písně je skvělý. A píseň Was Zahlt nebo Tauschen Gegen Dich je ještě lepší - má ten spravny křesťanský feeling - text písně hluboky k zamyšlení se nad sebou a svým životem je ještě bohužel v lescems nedoceneny. S DIE TOTEN HOSEN navždy az do konce svého života, az do své smrti!! Hudba DIE TOTEN HOSEN není lacinym a povrchnim konzumem, ale naopak životním stylem jak hledat a dokázat v sobe najít respekt, uctu a důvěru. Dost možná je to o výkonnosti a energii vložene v oblasti nejen právě partnerské důvěry. Je to za rámcem partnerské důvěry nejen o osobni svobodě, nezávislosti a rovnych právech. Každý z nás by se měl postupne zbavit svých předsudků nejen třeba k duševne nemocným lidem že jsou nasilni a lini není pravdou!! Ale problémem předsudků dotyčného kteří takhle nesmyslne smysli a více svými předsudky druhé lidi zraňuji a ubližují. To v hudbě DIE TOTEN HOSEN nemá místo!!
  • MartinDyntar
    Hodně krásy i bolesti skrze hudbu DIE TOTEN HOSEN -přesně takový je jejich Unplugged z Vidne z roku 2005. Při pisni Alles Wird Voruburgehen tečou slzy proudem se zatnutymi zubami a nejlepší píseň Das Madchen aus Rottwail je naopak pro změnu zase příslibem štěstí.
  • MartinDyntar
    Pisen kamikaze mě dojímá k slzám a nestydim se vubec za to. Je to výjimečna pisen, bohužel u nas se těši mnohem větší popularitě rammstein, nechápu. Jeho Lindemannuv zpěv zni jako když plive krychle, to campino ma přirozenější hlas, se kterým dokáže zacházet nesmirne emotivne. Dokladem toho je právě píseň kamikaze nebo alles wird voruburgehen či nur zu besuch a uprimne takový výrazný hlas nema v německé rockové hudbě dnes nikdo. Die toten hosen jsou nedoceneny, ale přesto jsou výjimečný. Skutecne nevím co více k tomu napsat, ale děkuji všem za případnou odezvu, protoze diskuse právě k die toten hosen mě tu od vas chybi.
  • MartinDyntar
    Campino ma skvěli hlas a silné charisma!! viz píseň Kamikaze♥ Ve srovnání s Tillem Lindemannem upřímný člověk se srdcem na spravnem miste... možná i převážně melancholik a introvert jako ja, ale stejne tak se v nem mužů zmýlit! Další skvěle písně: Altes Fieber, Europa, Deutsch in Willkomen... a klasika: Niemals Einer Meinung, Alles aus Liebe... poctivý a precizní německý punk rock, o kterém si mi cesi můžeme nechat jen zdát!! Skvěle písně...
  • MartinDyntar
    Miluji a obdivuji DIE TOTEN HOSEN nejvíce mezi lety 1993 az 2008. Nejvice si vazim alba KAUF MICH a AUSWARTSSPIEL prezentovane nejlip písněmi jakými jsou NIEMALS EINER MEINUNG, DEUTSCH IN WILLKOMEN (1993) a WAS ZAHLT a STEH AUF, WENN DU AM BODEN BIST (2002). Tak právě tyto 2 alba mam osobně nejvíce naposlochane a procitene. Pro mne znamenali tvůrčí přelom v hudební tvorbě DIE TOTEN HOSEN. Ale rád si poslechnu i ZURRUCK ZUM GLUCK a mám rád i album OPIUM FURS VOLK.
  • MartinDyntar

Nesouhlasim s vami. Uvedomte si laskave ze kouzelna skolka na D tu neni jen pro mrnata. Naopak je tu pro vsechny z nas co mame vyvynute silne socialni citeni. A je tu pro vsechny co nemaji radi dnesni nesmyslne konzumne zabavne nesmyslne nasili v americkych filmech. To ma negativni vliv pak na mysleni...prozivani i citeni...je v tom prekroucene vnimani reality samotne...proto radeji davam prednost pri sledovani TV pak kouzelne skolce na D. Nikdo a nic vam snad preci nebrani v tom take sledovat kouzelnou skolku na D. Nemam snad pravdu...

• MartinDyntar
    Ich bin die sehnsucht in dir aneb všechno je to vždy o boji dobra se zlem v nás samich, vždy je to 50 na 50, ačkoliv se dá říct že většina nejlepších textů písní die toten hosen je vždy o přátelství a o důvěře, ale také o zklamání a o zoufalství z prožite si hluboké deprese. Některé texty písní die toten hosen mě nastavují zrcadlo sebe samého. Aneb ich bin die sehnsucht in dir ♥♥ ALLES WITH CRUZ

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit