Přejít na výpis diskuzí

Die Toten Hosen

OSOBNOST 7.2.2020 
110 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MartinDyntar
    k die toten hosen už tu nikdo nepiše a nediskutuje. Jsem už jediný!! Ovšem ja naději na diskuzi též nevidím a z toho důvodu ji vzdávám předem!! Bohužel!!
  • MartinDyntar
    Kamikaze. Skvěla píseň s nezaměnitelnym hlasem Campina. Přeji členům Die Toten Hosen více odvahy odehrát a dostat na DVD více takových unplugged koncertu jakým je ten v distribuci na DVD pro MTV z Vidne z roku 2005!!
  • MartinDyntar
    Mám už naštěstí kromě ROCK AM RING 2015, které mně stále ještě chybi převážně už většinu DVD a CD DIE TOTEN HOSEN. Přes to všechno nejvíce oceňuji a obdivuji akustické koncertní podání písní DIE TOTEN HOSEN. Těch pro rockové příznivce DIE TOTEN HOSEN bohužel už moc není, a to je velké zklamání a velka škoda, vždyť DIE TOTEN HOSEN v akustickém podání sve písně odehrajou vždy co nejlépe.
  • MartinDyntar
    At zije Revoluce!!♥♥♥
  • MartinDyntar
    Mě už tu docházejí sily. ..muj 75 komentář...bud anebo 750...ja nevím. Jak se to vezme. Co myslíte proc dnes ještě punkrockeri vubec chodi na koncerty DIE TOTEN HOSEN viz. menší vtip. Asi protoze tam ještě uslyší píseň BONNIE UND CLIDE...
  • MartinDyntar

Humor je prý nad lásku a sarkasmus je nad pravdu... co myslíte vy??...??... ...??.. ???... .....

• MartinDyntar
    Místo toho dokázat žit nadoraz a naplno zbyla už jen láska k pravdě a radost z pravdy. Male zamyšlení se nad textem písně AM ENDE. Je to ještě vůbec PUNK ROCK??? Dobrá otázka!
  • MartinDyntar

první album, které jsem slyšel od Die Toten Hosen bylo právě "Auswartsspiel" (2002). Nemohl jsem tomu stále věřit nakolik hlas Campina ve mě hluboce rezonoval, protože ve srovnání s albem "Mutter" od Rammstein tam nebyli žádné syntáky a samply, byla to precizní a poctivá syrová punk n rollová hudba na hraně hard rocku stavěná výhradně na třech intenzivně a durazně snadno zapamatovatelných 3 melodických kytarových akordech a na výrazně odvyprávěném recitovaném zpěvu postavené výhradně už na textu písně, kterým se posuzuje celková kvalita hudby. Dodnes nevnímám rytmus a bicí při poslechu alb Die Toten Hosen, ale tempo, intenzitu a hutnost melodie a přesvědčivý text písně v hudbě Die Toten Hosen. Dopřeju si k tomu jednu svou oblíbenou metaforu: Kdyby se Elvis Presley dožil popularity Die Toten Hosen, hrál by rock and roll uplně stejně, jen by pořádně zrychlil a přitvrdil a s německým akcentem a s intonací hlasu právě v němčině u Campina by to bylo hodně podobné hudbě Die Toten Hosen, jen němčina a krása německého jazyka se pro mě daleko více hodí právě k rockové hudbě. Vysoce kladně hodnotím kvalitní album "Kauf Mich!"(100%) a "Opium furs Volk"(80%) a pro mě trylogii duležitých a vyjímečných alb Die Toten Hosen "Unsterblich"(90%), "Auswartsspiel"(100%) a "Zuruck zum Gluck"(70%). 80 léta v hudbě Die Toten Hosen mě dnes prakticky neoslovují a nezajímají stejně jako následující alba po roce 2004, které už bohužel neprodukoval výtečným zpusobem Jon Caffery. Najde se pro mě jistě i několik dobrých písní z alb "In Aller Stille"(70%), "Ballast der Republik"(60%) a "Launer der Natur"(nehodnotím), ale jako celek už pro mě až na výjimky alba "In Aller Stille" nedrží už tak dobře pohromadě jako jeden celek.

• MartinDyntar
    Místo toho dokázat žit spokojene nadoraz a naplno SEX, DROGY A ROCK AND ROLL zbyla místo toho více touha po pravdě, láska k pravdě a radost z pravdy. Ta nejhlubší skepse má vždycky hlavu a patu a je plně srozumitelna právě v textu písně AM ENDE, závěrečna, posledni píseň z alba ZURRUCK ZUM GLUCK. Pro mne tim to tady taky končí!!! Myslím si že necelých 90.komentaru ve foru DIE TOTEN HOSEN bylo pro mne nesmirnym občas az nadlidským úsilím. I právě hlubokou skepsi z apatie a duševní tryzni bohužel, krom toho a jiného na více jsem se stejne už osobně nezmohl. Tak také AM ENDE!! Především díky vašim nezájmem a díky vaši nepřítomnosti vašich komentářů právě k DIE TOTEN HOSEN mne došla chuť i trpělivost jsem nadale psát nemá pro mne žádnou cenu a už žádný smysl. Bohužel.
  • MartinDyntar
    Stydte se vsichni ze prispivate svou lhostejností a svým nezájmem k naproste absenci diskuse k die toten hosen. Ja jsem tu komentáře za vás vynahrazoval ze všech sil ale už asi se svými komentáři k die toten hosen pomalu jdu do finále.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit