-
Altes Fieber♥♥ Krásný text...
-
A kde je diskuse?...?... (...) hmmm...asi muj nejkratší komentář!
-
Osobně považoval bych dnes už věčný vzdor a punkovou rebelii vuči autoritám spíše za pubertální. Nebít toho že právě dospívání je myslím to nejduležitější a nejkrásnější období našeho lidského života, a právě v hudbě, v textech písní Die Toten Hosen je to otevřeně znát kdy člověk si uvědomí že ten největší a nejtěžší boj nevede s druhými lidmi, ale naopak vždy sám se sebou (se svými špatnými vášněmi v sobě samém) a krom toho a jiného osobnost u lidí skutečně dozrává až někdy ve 40 letech, takže není možné nikoho (druhé lidi) skutečně definitivně soudit. A navíc je třeba umět přísně rozlišovat mezi tou direktivní a přirozenou autoritou, kdy člověk nezneužívá svoji moc a své postavení. Hold direktivní autorita, tak jak ji vidí politici dnes častěji překáží vzájemné duvěře mezi lidmi. To by chtělo spíše konkretizovat na nějakém názorném příkladu, ale myslím že to sem nepatří. Pro mě rozumější a snesitelný text písní Die Toten Hosen je vždy v jejich pomalejších melancholických baladách jakou je "Alles ist Eins", "Alles Wird Voruburgehen", "Tauschen Gegen Dich", "Wofur man Lebt", "Am Ende"... v "Ich Bin Die Sehnsucht in Dir" či u "Nur zu Besuch" apod... na punkrock s přesahem do hardrocku už velmi netypický. Tam je pro mě v nich osobní lidský přesah sebe sama. Navíc se krom toho mužu jen dohadovat o tom zda Campino netrpí nějakými manio depresivními stavy (dnes tzv. říkajíc už bipolární poruchou), což se jak se nejspíše správně domnívám je na poslechu Die Toten Hosen poměrně celkem vzato znát, proto jejich písně beru vždy s odstupem a s kritickým nadhledem, nemám všechny jejich písně a řadové alba z jejich diskografie až na výjimky ve fanatické oblibě. Z mé strany jen malé esejistické zamyšlení se nad hudbou a texty písní Die Toten Hosen.
-
Punk not is dead....aáaaa proste PUNK not is DEAD...toz more kde v tom mobilu najdu vykricnik a otaznik nevim.. kdo me poradi....nevim...asi mam alzheimera...kdo me predepise leky na ptaci chripku a na zajeci vzteklinu nevim...proc vsichni pisete tak kratce a strucne take nevim....
-
písen "Was Zahlt", skvělá písen, krásný a krásně podmanivý text. Pro mě osobně nejlepší album Die Toten Hosen je právě "Auswartsspiel", z něhož písen pochází. Psal se rok 2002 a ani dnes album nic neztrácí na své vyjímečnosti a duležitosti. Pryč s dnešním s povrchním, s tupím a s laciným konzumem a s příjemným a s líbivým popíkem, který je jen jinou slovní obměnou pro konzum. Nikoliv punkrock n roll na hraně hard rocku Die Toten Hosen, nýbrž populární hudba je depresivní! Písen "Schlampe" a "Depression de Luxe" muže a zvládne se svým hlasem nazpívat už jen Campino, každý jiný by na jeho místě přišel o hlasivky. Žádný syntáky a samply jako u Rammstein, prostě syrový PUNK n ROLL. Jen tvrdší Rock and Roll v případě Die Toten Hosen. Ale stále je to stavěné výhradně na textu písně...
-
Tramvaj do stanice apatie
Konečna zastávka apatie.
Prosíme vystupte!!😯
-
aaàaaáaaahaa toz to tu nekdo bude po me me komentare brzo mazat...tak tak poradne se v novem bydzove namazat... zakukat a zablokovat... a co ta kukacka... stale poctive i v zime kuka... no pane jooo... stale kuka...
-
Kde jsou všechny ty chudý sympatický lišky? Přesně tak lišky. Chudý lišky. S nima chci liščit. Listicky bez liscat. A budeme liščit.
-
Prosím a moc prosím a žádám někoho s dobrým srdcem o diskusi k die toten hosen a to nesmirne zoufale moc prosim druhe lidičky a zadam. Najde se tu někdo? Prosím! !!
-
Došla me chuť i trpělivost. K Die Toten Hosen bych kvůli absenci diskuse nejradši už nepsal vůbec nic. O de mne to bylo vše. Už ani jedine slovo k DIE TOTEN HOSEN! Bude to tak zrejme lepší. Já chci ted diskutovat s druhými, ne už psát obsáhle eposy a monology. To skončilo! Bud diskuse nebo vubec nic!