Přejít na výpis diskuzí

Die Toten Hosen

OSOBNOST 7.2.2020 
110 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MartinDyntar
    Kamikaze! Krásná píseň co dojme k slzám. Jinými slovy co dokáže dojmout k slzám. Už přespříliš dlouho se netrpělive čeka, resp. očekává už konecne nové album die toten hosen!
  • MartinDyntar
    Očekává se nové album die toten hosen. Jake bude? Bude lepší než předchozí album launer der natur? Nechme se překvapit. Ale píseň kamikaze je od die toten hosen moc emotivní, je prostě skvěla!
  • MartinDyntar
    Moc Prosím někoho... prostě kohokoliv o zájem o diskusi k DIE TOTEN HOSEN a to zoufale moc!! Prosím!!
  • MartinDyntar

Kdo se take nudi momentalne v novem bydzove..at me da vedet...ps. me chybi otaznik a vam vase odpoved...

• MartinDyntar

Uz me nebavi cist tu same drby a tlachani..mazat mazat smazat...stejne to nikoho nezajima a nikdo to tu dle meho stejne necte...smazat vse...

• MartinDyntar
    To die toten hosen v Česku už nikdo neposlouchá? Diskuse k die toten hosen bohužel žádna! :-(
  • MartinDyntar
    Více takových akusticky odehraných koncertů - zkrátka více takových vynikajicich unplugged koncertu jakým je ten z Vidne s podtitulem Nur zu Besuch pro MTV z roku 2005 bohužel v distribuci na DVD zatím dostupné není. Velká škoda a lítost pro rockové fandy právě do DIE TOTEN HOSEN. To by se mělo postupne změnit. Jsou to pro mne coby pro fandu do DIE TOTEN HOSEN neuspokojive poměry v jejich koncertním turné.
  • MartinDyntar
    Troufnul by si Campino na to prezpivat píseň Sonne od Rammstein?
  • MartinDyntar
    Sascha!!!♥♥ proto že dnes je to všude sami fašisticky zmetek!!
  • MartinDyntar
    To byla dobra otázka! Píseň Ohne Dich od Rammstein troufnu si říct mám li hudební sluch jak pes je snazší odezpivat v pomalejším tempu na německý akcent a intonaci hlasu pro Campina z DIE TOTEN HOSEN. Chtěl bych slyšet jak by Campino nazpíval právě píseň Sonne od Rammstein. Není tak pomala a melodicky zabarvena jako píseň Ohne Dich od Rammstein, ale je skvěla, podmaniva... vydarena a krasna - pro mně jedina snesitelna píseň skutecne krásna píseň z alba Mutter právě od Rammstein.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší