Přejít na výpis diskuzí

Die Toten Hosen

OSOBNOST 7.2.2020 
110 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MartinDyntar
    Alles Wird Voruburgehen, Nur zu Brsuch, Tauschen Gegen Dich, Europa a ted Kamikaze. Je snad Campino také citlivý melancholik a introvert? Vytetovany křesťanský kříž na noze a napis na rameni ALLES WITH CRUZ. Tak nevím, ale text těchto písní o ledascem hodně vypovídá. O prozivane si samotě, o hlubokém vciteni se do trápení, starosti a problémů druhého, o empatii a partnerské důvěře az na hraně svého sebe obětování se pro druhého. V tom je text písní upřímný, věrohodný a plně přesvědčivý. Možná nemám zase az tak pomylene hodnoty když jsem v souvislosti s textem písní DIE TOTEN HOSEN mluvil o křesťanství. Protoze Campino je u me více křesťanem než kdejaký konzervativní papalas v talaru. I protestant a teolog Wim Wenders ví a musí o tom vědět své když se ujal režie videoklipů právě k písním Warum Werde ich Nicht Satt a Auflosen od DIE TOTEN HOSEN. Jeden z mich posledních a nejlepších komentářů k DIE TOTEN HOSEN i když v nem hodně rekapituluji své názory a stanoviska k DIE TOTEN HOSEN a možná zas nepřináší az zas tak nic nového.
  • MartinDyntar
    Trpět za druhé! Jak moc? Nikdy ne dost! text písně k zamyšlení se ve Was Zahlt. (2002) Neznám lepší text, lepší album a lepší píseň od Die Toten Hosen krom s výjimkou Alles Wird Voruburgehen, Tauschen Gegen Dich či Nur zu Besuch. My citlivý melancholici to máme s mezi lidskými vztahy a se životem hold těžký. Vzdor systému a autoritám je potřebný a důležitý, ale není to v živote bohužel všechno. Není nad partnerskou důvěru!
  • MartinDyntar
    A co třeba píseň kamikaze? To je neskutečný posun v hudebni tvorbě die toten hosen a navíc takový hlas jako Campino nemá nikdo. Odrecitovanym zpěvem na 3 jednoduché snadno zapamatovatelne akordy stále členové die toten hosen dokážou vytěžit maximum i když tentokrát do rock-popu.
  • MartinDyntar
    Předešlý komentář? - to byla má nejsrdečnějsi, nejuprimnejsi a největší osobní zpověď. A také byla nejstrucnejsi a nejsrozumitelnejsi. Proto trochu a ačkoliv mimo téma to byla má největší omluva a me největší doznání. Proto snad mně to administrátoři pro jednou prominou, děkuji mockrát!! Netoužím už po tom jsem dal psát!! Protoze 100 komentářů bohate myslím stačilo.
  • MartinDyntar

Same drby ze... to mate marny stejne to tu po me i po vas nikdo necte...proc taky

• MartinDyntar

Jdete do haje...vsichni dnes radeji spolu diskutuji na face booku...na twitteru a instagramu a diskuse v osobnostech.cz a na hudebnichskupinach.cz tolik zaostava a chatra...navstevnost je miziva. Proto jdete vsichni do haje

• MartinDyntar
    Píseň steh auf, wenn du am boden bist. Shodou životních okolností se také totiž sám rozhoduji co a jak dál se svým životem v depresivních stavech a v hluboke krizi.♥píseň was zahlt... partnerska důvěra je v živote nejdůležitější nade vše ostatní, protoze dava naději, ale musí se pro ni leccos v živote svým životem obětovat. Alespoň tak to chápu ja. Obě dvě písně pocházejí pro mne osobně z jednoho z nejlepších a z nejdůležitějších alb Die Toten Hosen z auswartsspiel. Psal se přitom rok 2002.
  • MartinDyntar

Az se začnete nudit jako Já a zjistíte náhle ze zdejší oblíbena kukačka už nekuka... možná budete překvapeni a vyděsíte se co se s ni stalo?? Odletěla nebo snad umřela?? To vážně nevím. ..netuším!! To řekněte spíše snad vy mě ne??

• MartinDyntar
    Při řeseni bytové situace, při mem stěhování se pryc z Nového Bydžova tu definitivne končím se svými komentáři a možná i pravděpodobně zruším svou registraci uživatele diskuzního fóra na osobnostech.cz. důvodu k tomu je hned několik. Za prve mě velice mrzi že již nemůžu reagovat na komentář jiných uživatelů diskuze na osobnostech.cz a za druhé se bez náhledu na psaní nedá psát komentář do tak natolik úzké kolonky bez možnosti náhledu na svuj komentář! Ptám se co to má znamenat, co to má bit? Ja jsem zprvu porusil pravidla diskuse ale po nějaké době mě byl návrat do diskuzního fóra přeci jen umožňen ale za jakych podmínek?! Neni mě ted dovoleno ani slusne reagovat na komentář druhých uživatelů diskuze osobností. cz ani mě není dovolen a umožňen použít při psaní svého komentáře do natolik úzké kolonky náhled na svuj komentář. Je pro mne velice obtížné a nepříjemné psát tu mez možnosti náhledu komentář do natolik nepochopitelne úzké kolonky. A to ještě přitom bez možnosti náhledu na svuj komentář. Co to má bit a co to má znamenat? At si to zkusi sami administratori jsem psát komentáře za těchto, za takových nepříjemných a nedustojnych podmínek. Ty jsi muzou nechat, za tehle a za takových podmínek tu rusim svou registraci. Připomínky k tomu uvítám na 776 778 044.
  • MartinDyntar

Nedávno jsem si uvědomil jediné a budu to zamýšlet a směrovat právě k písni Die Toten Hosen "Tauschen Gegen Dich" ("Vyměnil bych za tebe") o tom že člověk se už co nejvíce potřebuje co nejvíce se trápit pro druhého partnera aby měl sám k sobě motivaci se sebou, se svým životem něco dělat a aby měl sám sebe rád téhdy když na sobě samém už mu vubec nezáleží a sám pro sebe už se trápit přestal. To už není deprese, ale apatií. Možná aby tím něco odčinil, něco z minulosti. Ale ten upřímný zájem o to a ta obětavost pro druhého partnera by měla být myslím vždy vzájemná, už oboustranná. Jenže většinou teprve až v nouzi poznáš skutečného partnera nebo přítele na celí život a někdo musí mit pro to odvahu začít s tím jako první. A já nedokážu začít sám u sebe, v tom je ten problém. Hledám slušnou, obětavou a něžnou lišku, ještě jsem takovou v životě nenašel. A když pláčem, je tu někdo komu se uleví, mě osobně se tím už jen u srdce přitíží. Lituji své lhostejnosti, a to velice moc. Možná až příliš. Mám rád písen "Was Zahlt" a to až do smrti. Přece jen se to svým zpusobem alespon částečně dotýká Die Toten Hosen a omlouvám se adminum a prosím je o trpělivost pokud komentář k písni "Tauschen Gegen Dich" uznají jako nemístný a nevhodný mimo téma, jenže a protože pro mě se to při poslechu písní Die Toten Hosen nakonec přeci jen týká samotných Die Toten Hosen. Až budu psát o písni o smrti o v "Alles ist Eins" tak jim ušetřím alespon práci, protože svuj komentář tu budu psát už naposledy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší