-
Poslusne hlasim ze koronavir nedorazil...ale mame v novem bydzove kukacku...bez smajlika. I pres zimu. No skutecne a doopravdy kukacka ma vydrz... kuka i pres zimu...to nevite
-
Jenom mně trochu mrzí že na každém koncerte na DVD odehrají DIE TOTEN HOSEN vždycky jedny a ty samé tytéž písně - tedy az na výjimky hodné pozornosti tomu bohužel tak je. Velká škoda a velké zklamání. Pro jednou musím DIE TOTEN HOSEN zkritizovat, nemůžu a nedokážu je za toto nijak ocenit. Není proc.
-
Mám sto chutí a zájem o to založit tu fanklub vsech diváků všech věkových kategorií kouzelné školky na Decku. Tak tu odpovídejte Prosím. ..bude něco? Nějaka diskuse? Nebo zase nic?!! A co bude dál s tou kukačkou... Prosím generálního ředitele ČT o změnu vysílacího času kouzelné školky na Decku!! Tedy o presunuti bud na pozdější hodinu nebo o její opakování v následující či v co nejbližší dny na Decku. Mě se totiž vážně nechce tak brzo vstávat!!! A krom toho navíc někteří nejmenší diváci D musí v tu dobu do jeslí nebo do mateřské školky ne li do základní školy a jini jsou ještě přece většinou v zaměstnání. Proto i předem generálnímu řediteli ČT Děkuji za vyhověni a za pochopení!!! S pozdravem Martin Dyntarelli@seznam.cz. ..
-
Ta devuska z Rottwail. Moc krásný text písně ai ta píseň ma moc krásný a z poloviny folkove podmanivý zvuk. Nejlepší verze písně z Unplugged z Vidne z roku 2005. Takže ja miluji tu divku z Rottwail, pricemz od die toten hosen pro me osobně jedna z jejich nejlepších písní pocházející z roku 2002 z jejich alba Auswartsspiel - vubec jedno z nejlepších alb die toten hosen. Dnes nejznámější písně - was zahlt, steh auf...a nur zu besuch. Otázkou zůstává co s tou divkou z Rottwail je dnes?
-
Dnes už se vytrácí hudba, ktera by byla postavena vyložene na textu písně a na silné a nápadite nosne jednoduche snadno zapamatovatelne melodii kytarových riffu či drajvu. Mám v oblibě odvypraveny mluveny zpěv na 3 jednoduche snadno zapamatovatelne akordy. Nemám rád akademicnost a stejne tak bezduchou vysamplovanou rytmiku techna a disca nebo hip-hopu. Nemám v oblibě jednotvarnou, monotónní bezmyslenkovytou mechanickou hudbu techna nebo disca bez emoci. Já nevnímám rytmiku, ale melodii a emoce, dynamiku zvuku a intonaci hlasu - proto punk rock Die Toten Hosen a folk punk ruských Korol i Shut rád upřednostňuji. Protoze to co dnešní dospívající povazuji v hudbě za in nacházet se hudebne někde mezi technem a hip-hopem plného vulgarismu a sexismu není žádnou hudbou, ale trendem dnešní konzumní společnosti. Campino si tu frázi o technu, punku a hip hopu z písně Graue Panther měl raději nechat pro sebe. Nesouhlasím s nim. Ale co to u Die Toten Hosen naštěstí stejne pominulo.
-
Bohužel v diskuzi ve fóru Die Toten Hosen právě na hudebních skupinách.cz to bylo z mé strany natolik az ze všeho nejvíce právě o nepřijetí sebe samého se svým duševním onemocněním a o touze odpustit si a skrze to odpustit i druhým. Vše bylo však neúspěšné, protoze me duševní onemocnění mě v živote vice vzalo než dalo a měl jsem zato že rockova hudba Die Toten Hosen stejne už jako filmy Wimma Wenderse mně v tom mem sebeprijeti právě nejvíce pomáhají, jenže. ..? Tak se tu všem omlouvám za tu nepřehlednost a častěji i nesruzumitelnost mich komentářů právě ve fóru Die Toten Hosen v nemz zbyla bohužel už jen nejhlubší skepse a možná i cynismus bez urážek druhých z mé deprese a apatie. Ptám se sám sebe kdy se tohle konecne změni - ledy se pohnou a něco se ve mně konecne už zlomi? Stigmatizuji sám sve duševní onemocnění když druhý lidi neví a nechápou a nedokážou sami druhým lidem pomoci anebo ani z mnoha svých předsudků nemohou, nedokazou a nechtějí. Ta stigmatizace duševního onemocnění je bohužel už právě častější od druhých lidi!!
-
Ptám se stále proc tu není vubec žádna diskuse k DIE TOTEN HOSEN. Svymi 90.komentari jsem se vas marne a neúspěšne snazil dohnat k zájmu o diskusi, pomalu už to však vzdávám. Jste snad pod vlivem špatného obrazu masovych médií že lidé trpící duševním onemocněním jsou nebezpeční, agresivní a nasilni. Muže tomu i tak byt, protoze média to tak lidem většinou jednostrane podají a zprostředkují. Nelze však házet všechny do jednoho pytle, záleží vždy na situaci, na okolnostech a na člověku samém. Je to vždy individuální. A do hlavy u běžné populace u tzv. zdravích lidi nikdo nikdy nikomu nevidí a na to by se nemělo nikdy zapomínat. Tak neskatulkujme a nedávejme prosím druhým lidem nálepky svými předsudky pro bezpečí nás i druhých... těchto lidi...trpící duševním onemocněním. Bezpeči je vždy na prvním miste pro všechny, tak se na nem prosím všichni spolupodilejme. Je tu přece reforma psychiatricke pece k širšímu začlenění lidi s duševním onemocněním do společnosti, do běžné populace.
-
Více takových odehraných unplugged koncertu dostat do distribuce na DVD jako jakým je ten nejznámější a nejúspěšnější unplugged na DVD pro MTV z Vidne z roku 2005 s podtitulem Nur zu Besuch. Velká škoda pro rockové fandy die toten hosen že v oficiální distribuci na DVD zatim a stále bohužel dostupné nejsou. Ja miluji a obdivuji unplugged koncerty od Die Toten Hosen!!
-
Ted se tu musím přiznat k tomu ze nicméně sám bojuji s tím ze mám v důsledku své dlouhodobé a těžké natolik ochuzenou řeč ze těžko pro cokoliv hledám ty správna slova, z te apatie ted do fora na net pisu samé nesmysli a bláboly a ztrácím o to víceméně už zájem a jakoukoliv diskuzi vzdávám už předem. Trpím tím že muj zdravotní stav se zhoršil, jsem lhostejný k tomu jak se vyjadřuji, při psaní vyhasinam a nemám kde brát inspiraci pro esejisticke psaní tak jak tomu bylo dříve v mich emailech odesílánych jisté Viky zveřejněnych ve foru die toten hosen, do kterých jsem dal uplne vše, sve maximum a všechno ostatní a další i předešlé příspěvky bych nejraději smazal. Jinými slovy nevyjadřuji se tu vůbec nejlépe tak jak bych sám potřeboval a chtěl a jak bych si přál a i když tu lehkomyslne žertuji už nic to neměni bohužel na tom že nemám žádný smysl života a nejraději bych to skutečne se životem skončil.
-
Fandím moc DIE TOTEN HOSEN!!! Na mou sbirku originálních koncertních DVD od Rock am Ring 2004 a 2008 k Heimspiel po Der Krach der Republik -Das Tourfinale přes MTV Unplugged z Rakouska z Vidne Nur zu Besuch..uz nehlede. Takový výrazný a charismatický hlas z Němců nemá nikdo!! A Till Lindemann?? Jeho zpěv a intonace zni jako když plive krychle!!! Nevím co je na něm tak skvělého a úžasného, dle meho je Lindemann zvrhli a provokativní sado-masochista co rad druhé lidi stále překvapuje a rad je šokuje a delat z Lindemanna rockovou hvězdu není uplne a zcela na miste!!