Přejít na výpis diskuzí

Die Toten Hosen

OSOBNOST 7.2.2020 
110 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MartinDyntar

Pozor dnes na orkan sabina...radeji po pulnoci do zitrejsiho dopoledne nevychazim...ma foukat....tak at neuletim do zamori...

• MartinDyntar

album "Auswartsspiel" (2002). Poctivá a precizní rocková hudba, narozdíl od Rammstein žádné syntáky a samply, prostě jen rychlejší a tvrdší punk rock and roll. Nejlepší album Die Toten Hosen.

• MartinDyntar
    Měl bych se snažit klást si ty spravne otázky, a nesnažit se je tu zodpovídat. Stačilo by tu nechat druhé ty spravne otazky jimi zodpovídat. Ale ja mám pochybnosti zda si vůbec ty spravne otazky jsem schopný sobe samému zodpovědět. Už nikoliv. Selhávají me tu kognitivní schopnosti a ano dusevne nemocni lidé jsou schopni se uzdravit. Proto předsudky k nim už nejsou na miste a myslím si že co člověk sám neprozije a co si sám nevytrpi u druhých lidi už pak nepochopí. Melancholici to mají se životem a se vztahy o to těžší že vyžadují už partnerskou loajalitu, tj. oddanost a věrnost jeden druhému az do konce života a každa zrada těchto hodnot je to nejhorší co muže přijít. Neustálé obavy a strach z nedůvěry a bolest ze své osamělosti. Je typicky pro text písní a pro manicko depresivni hudbu Die Toten Hosen.
  • MartinDyntar
    Zase a zase, opět žádna diskuse k Die Toten Hosen, stydte se všichni že vám to není lito. Tak skvěla a výjimečna Německa kapela. Takova absence jakkekoliv diskuse k die toten hosen skutecne zamrzi a zaboli leckdy i u srdce. Vy tupý a povrchní konzumenti!
  • MartinDyntar
    Weil Du Nur Einmal Lebst -DIE TOTEN HOSEN Auf Tour z německé distribuce bez českých titulek! Velká škoda a velké zklamání. Bez radnych ceskych titulek to připomíná kurz německého jazyka pro pokročilé...
  • MartinDyntar

No ja teda nevím si rady sám s tou kukačkou... skutečne nevím co chcete dělat s tou kukačkou.  No pane jo co bude následovat az to zjisti v kouzelné školce na D s tou kukačkou?? Také nevím. ... ale no to snad...ohh o tom se nezertuje.

• MartinDyntar
    Campino ma vice než jen skvělý hlas a zachází s nim fenomenalne. Pro me hudba die toten hosen nejlépe maže hranice mezi tím co je v rockove hudbě tzv. měkký nebo tvrdý! Už žádný bud anebo...!! Už žádný rozdíl mezi tím...v tom jsou die toten hosen výjimečný!! To jen tak někdo v rockove hudbě už dnes nedokáže!! Možná to na popis mého prožitku teto hudby ve finále nestačí, ale snažil jsem se o to a každa snaha se cení. Pořád lepší texty písní die toten hosen, které mají svou váhu i intelektuální hloubku než poslouchat povrchni vysamplovanou rytmiku hip hopu plného povrchnich vulgarismu a sexismu, nechci se dohadovat v hudbě o tom kdo je tady king. To je v principu dobrý a správny.
  • MartinDyntar
    K textu právě těchto již zminenych písní Die Toten Hosen jsem zapomněl jen ještě dodat že takových lidi co jsou schopni sve vzájemné partnerské oddanosti a věrnosti je bohužel malo, nejméně a že i ja jsem hluboce zklamán a rozčarován a znepokojen svými prozitymi mezilidskými vztahy a jsem hluboce skeptický k partnerské oddanosti a věrnosti... k loajalite, a bojím se, velice se obávám toho co v živote přijde. S tou svou hlubokou skepsi ze sve lhostejnosti, ze sve postschyzofrenni deprese a z apatie (ktera je součástí těžké, te nejtěžší deprese), kdy jsem hluboce osobně též zklamán, rozčarován a frustrovan nejen svymi prozitymi už mezi lidskými vztahy ve společnosti to pověstné světlo na konci tunelu už nevidím a mám strach z toho co v živote ještě přijde.
  • MartinDyntar
    Třeba píseň was zahlt. Moc krásný a hluboce lidsky dojemný text o hledání partnerské důvěry o svem sebe obětování se pro ni. Na čem láska stojí? A v písni luge pro změnu text o tom že bez vzájemné partnerské důvěry se zit prostě nedá. Bez vzájemné důvěry by člověk chtěl raději už zemřít!! V mnoha písních die toten hosen je to takto myšleny a definovaný že bez důvěry není člověk v živote šťastný a nikdy není plně či dost spokojeny. Bez důvěry je člověk v živote zoufalý. Vím to nejlíp z vlastní zkušenosti, jenže málokdo si to skutečne přízna. V tom je problém proc se někomu texty písní die toten hosen nelíbi. Ani to na popis nestačí. Je to málo. Bohužel.
  • MartinDyntar
    Nbudu tu druhe lidi už zatěžovat svými osobními problémy. Nejsem už schopný nacházet ty spravne otazky ani si je sobe samemu zodpovídat. Schizofrenií trpím od svého dospivani a je to svinska duševní nemoc se kterou se mě dál žit nechce. Nic mi ta duševní nemoc nepřinesla, nic dobrého, jen mi brala to dobré v živote. Vytrpěl jsem si od svého dětství domácí násilí a hluboce nenávidím v Česku Čechy za to že o tomto problému, největším problému a nešvarů České společnosti že se o tom otevřeně nemluví. Hluboce nenávidím českou společnost za to že o tomto problému se uz nemluví. Jen se v české společnosti o tom mlci. Lidi jsou nemi, slepý a hluchý. S tímto se nelze v nejmenším smirit. Kolik lidi - oběti domácího násilí - ještě bude muset trpět nebo zemřít. Osobně jsem natolik apaticky že si zoufalství a své utrpení nepřiznám, a přesto trpím v beznaději a v bezmoci věci měnit a jsem zoufali. Bohužel k sobe samému už jsem natolik lhostejný že si o pomoc neřeknu nebo už nedokážu druhým lidem říct. To byl definitivne muj poslední komentář. Odted zbývá jen diskusní fórum Wimma Wenderse.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit