-
Je mi zima na nohy. Asi si vezmu ponožky... zdravim Campina. ..je to škoda že to tady po mně nepřečte. Vypadá to na to ze jsem v Česku asi jediný fanda do DTH. Bohužel k toten hosen už tu nikdo napíše. To naštve a zamrzi k pořádným bla bolum když už nevidím žádnou naději na diskusi a vzdávám ji už hold předem. Bohužel je to tak
-
Der krach der republik: das tourfinale sleduji na DVD je to skvělý zážitek. Mezi nejlepší momenty odehraneho koncertu patří písně altes fieber a helden und diebe a předělávka od slade far far away. všem rockovym fandum nejen do die toten hosen doporučuji! Pro me nedosahuje takové kvality co akusticky odehraný koncert pro MTV Unplugged z roku 2005, ale i tak stojí jistě za zájem a za pozornost.
-
No jo opět nevydařeny komentář. ...něco mně zase nahlodalo. ...možná alkohol. Už raději piju s mírou když pisu komentáře. Prosím pijte s mírou nebo pak to dopada katastrofalne. Jsem toho bohužel dobrým vlastně odstrasujicim příkladem. Vícekrát už nikoliv. Tak snadno se nesnadno zertuje pod vlivem alkoholu.
-
Europa... pěkna píseň i pěkný hluboce upřímný, pravdivý a ke všemu ještě moc přesvědčivý text písně. Welcome to refugees!!
-
Was Zahlt... příliš silna láska, ktera nabývá křesťanského rozměru či významu. A když ne pro někoho křesťanského tak alespon hluboce lidského a důstojného. Krásná píseň a pro me důležitý text písně. Netypicky punkrock pro život zmitany v depresích a v hluboké zivotni krizi. A přesto diskuse k die toten hosen tu nejvíce už tolik chybi, ovšem pro sebe samého to tu prece nepíšu!!
-
Co me asi schází? Schází me liška. ..urcite me nejvíce schází právě liška. Opuštěna a smutna zoufala depresemi chátrající stárnoucí liška. Nemusí však pocházet z Nového Bydžova. Kde najdu stárnoucí osamělou chudou listicku? Protoze proto...
-
Stále se ptám proc tu není žádna diskuse k teto kapele... to nechám bez odpovědi.
-
Poslusne hlasim nezavydte ze jsem nadrzeny na charlotu gottovou...nemuzu za to ze je tak puvabna a ze jen zkousim stesti...poslusne hlasim ich bin budweiser man a poslusne hlasim jsem jak duha v lihu a chce se me curat...dopisu to na zachode...
-
Jen je velká škoda že krásné hluboce procítěné pomalé melancholické balady, které jsem tu od Die Toten Hosen zmínil, Die Toten Hosen už většinou převážně na svých koncertech neodehrají. Jsem také melancholik a je skutečně smutné že Die Toten Hosen na každém svém koncertě odehrají převážně už stejný repertoár (svých) písní což jim na popularitě myslím nijak nepřidá, chtělo by to více odvahy konečně ke změně, protože kdo má z rockových fandu do Die Toten Hosen náladu a chut poslouchat a sledovat na jejich odehraném koncertním turné na DVD jedny a ty samé písně neustále dokola ke zblbnutí. Já tedy ne, já tedy nikoliv. A myslím, domnívám se že nejsem jediný. Kam se poděli všechny ty skvělé písně jako "Halt Mich" nebo "Du und Ich" (sind rock and roll), které na živo nikdy neodehrají. Proto mě vyjímečně kromě akustického podání jejich slavného "Unplugged z Vídně" a "Alles Ohne Strom" jejich koncertní DVD spíše nudí, protože už nepřinášejí pro posluchače nic nového a zajimavého krom neustále stejného repertoáru písní. Takže bohužel velká kritika na adresu Die Toten Hosen. Nelze stále jen nekriticky obdivovat, to by bylo ještě zoufalejší a smutnější.
-
Přeji dost pozdě všechno nejlepší k narozeninám Campina, jinak vlastnim jmenem Andreas Frege, narozeny 22.6., zpěvák DIE TOTEN HOSEN. Ja jsem s shodou okolností měl narozeniny 25.6. Takže oba dva jsme ve znamení raci, jen nevím asi se (be) Campino také považuje za citlivého melancholika a introverta. Také by mě zajímalo něco více o jeho osobnim charakteru či povaze. Ne že by to bylo rozhodující, jen pro info. Takže ještě jednou: všechno nejlepší k narozeninám, hodně štěstí a úspěchů v koncertním turné a hodně lásky v osobním živote a hodně pevného zdraví i více. Protoze texty písní DIE TOTEN HOSEN stejne jako hudba samotna me přináší hodně smutku i radosti ze života, hodně životního štěstí, hodně odhodlání i nadseni i smutku az zalu a zármutku. Skrze to k naději na lepší život. Tolik závěrem k DIE TOTEN HOSEN.