Přejít na výpis diskuzí

Die Toten Hosen

OSOBNOST 7.2.2020 
110 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MartinDyntar
    Ich bin die sehnsucht in dir aneb všechno je to vždy o boji dobra se zlem v nás samich, vždy je to 50 na 50, ačkoliv se dá říct že většina nejlepších textů písní die toten hosen je vždy o přátelství a o důvěře, ale také o zklamání a o zoufalství z prožite si hluboké deprese. Některé texty písní die toten hosen mě nastavují zrcadlo sebe samého. Aneb ich bin die sehnsucht in dir ♥♥ ALLES WITH CRUZ
  • MartinDyntar
    Píseň Was Zahlt. Tak tahle v pořadi 3. píseň z alba auswartsspiel se akusticky předělávala věřícími v kostele v Německu! Text písně was zahlt je krásný a přibližne ho znam, text písně me oslovil. Je o svem sebeobětovatani se z nesobecke lásky pro druheho, které az nabývá křesťanského rozměru a významu. Takže má intuice ohledně křesťanských hodnot v některých písních die toten hosen byla nakonec spravna a zcela na miste. Az tak moc jsem se asi nezmylil. Přece jen plati že vždy ty pomalejší a mnohem více a silněji procitenejsi balady die toten hosen ze u nich ma text písně hlavu a patu, svou intelektuální váhu a hloubku. Acoustic cover písně was zahlt věřícími lidmi v kostele kdesi a nejspíše pravděpodobně právě v Německu je ke shlédnutí na youtube. To jen pro zajímavost abych nakonec přece jen nezapomněl.
  • MartinDyntar
    Kamikaze! Krásná píseň co dojme k slzám. Jinými slovy co dokáže dojmout k slzám. Už přespříliš dlouho se netrpělive čeka, resp. očekává už konecne nové album die toten hosen!
  • MartinDyntar
    Třeba píseň was zahlt. Moc krásný a hluboce lidsky dojemný text o hledání partnerské důvěry o svem sebe obětování se pro ni. Na čem láska stojí? A v písni luge pro změnu text o tom že bez vzájemné partnerské důvěry se zit prostě nedá. Bez vzájemné důvěry by člověk chtěl raději už zemřít!! V mnoha písních die toten hosen je to takto myšleny a definovaný že bez důvěry není člověk v živote šťastný a nikdy není plně či dost spokojeny. Bez důvěry je člověk v živote zoufalý. Vím to nejlíp z vlastní zkušenosti, jenže málokdo si to skutečne přízna. V tom je problém proc se někomu texty písní die toten hosen nelíbi. Ani to na popis nestačí. Je to málo. Bohužel.
  • MartinDyntar
    Campino ma vice než jen skvělý hlas a zachází s nim fenomenalne. Pro me hudba die toten hosen nejlépe maže hranice mezi tím co je v rockove hudbě tzv. měkký nebo tvrdý! Už žádný bud anebo...!! Už žádný rozdíl mezi tím...v tom jsou die toten hosen výjimečný!! To jen tak někdo v rockove hudbě už dnes nedokáže!! Možná to na popis mého prožitku teto hudby ve finále nestačí, ale snažil jsem se o to a každa snaha se cení. Pořád lepší texty písní die toten hosen, které mají svou váhu i intelektuální hloubku než poslouchat povrchni vysamplovanou rytmiku hip hopu plného povrchnich vulgarismu a sexismu, nechci se dohadovat v hudbě o tom kdo je tady king. To je v principu dobrý a správny.
  • MartinDyntar
    Apatie je konec deprese. Není nic horšího než když už člověku na ničem v živote už nezáleží, k sobe je člověk lhostejný az do te miry ze už sam sobe přestává rozumět, nic už mu v živote nedává smysl a přestává uplne reagovat na okolní deni. Člověk se takto cítí neživí, uvnitř něco nenavratne odchází jako když člověk postupne umírá za živa a jak se s tím vyrovnat nikdo neví. Na apatii totiž žádné léky neexistují.
  • MartinDyntar
    Kde jsou všechny ty chudý sympatický lišky? Přesně tak lišky. Chudý lišky. S nima chci liščit. Listicky bez liscat. A budeme liščit.
  • MartinDyntar
    Ted se tu musím přiznat k tomu ze nicméně sám bojuji s tím ze mám v důsledku své dlouhodobé a těžké natolik ochuzenou řeč ze těžko pro cokoliv hledám ty správna slova, z te apatie ted do fora na net pisu samé nesmysli a bláboly a ztrácím o to víceméně už zájem a jakoukoliv diskuzi vzdávám už předem. Trpím tím že muj zdravotní stav se zhoršil, jsem lhostejný k tomu jak se vyjadřuji, při psaní vyhasinam a nemám kde brát inspiraci pro esejisticke psaní tak jak tomu bylo dříve v mich emailech odesílánych jisté Viky zveřejněnych ve foru die toten hosen, do kterých jsem dal uplne vše, sve maximum a všechno ostatní a další i předešlé příspěvky bych nejraději smazal. Jinými slovy nevyjadřuji se tu vůbec nejlépe tak jak bych sám potřeboval a chtěl a jak bych si přál a i když tu lehkomyslne žertuji už nic to neměni bohužel na tom že nemám žádný smysl života a nejraději bych to skutečne se životem skončil.
  • MartinDyntar
    Martine dělej něco!!! Nemám čas!! Modlím se!! Pravděpodobně za své lepší zítřky a za vsechny osamělé zklamane a zoufalé lišky!!
  • MartinDyntar
    Lišky♥♥

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší