-
Podľa mňa sú všeci dobrý herci a sú aj pekný ale podľa mňa je najkrajší Leon, Frederico, Diego, Marco, Maxy, Brodwey každej sa páči niekto iný ale inak sú všeci super vedia to dobre zahrať *3* *14* *3* *14*
-
ty plesata stara bukva ..... ako sa opovazujes!!!!! a pokial si myslis že pekne spieva tak mas hudobny sluch ako paviani zadok (alebo proste ako diego)!!!!!....a len taky dotaz jediny kdo by tu mal skapat a plus sa aj zakopat a upratat do hrobu si ty . a este nikdo ta nema rad a si nula *10* no co kazdy nie je dokonaly a ty to vies najlepsie
-
ty svina!!!!!! ....... *16* co si to dovolujes mat tuto spinu rada . treba ju povysavat.tak si laskavo kup na narodky vysavac a urop to ..... nepapuluj *16* *16* *16* *16*
-
Mám tě ráda Diego jsi 1000 lepší než ten ubožák Tomas ale Leona mám radši ale ty jsi taky dobrý
-
hele pochopte ze ti herci to musí hrat on neni takovi ve skutecnosti *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16
PS:Moc vám to přeji s clarou-le deseo mucho con Clara -
Diego je strašne sprostý jak vo violetta tak v skutočnosti je to stvorenie ktore ma nulové nadanie na všetko on si vie akurát vysparat sušné z nosa . Je tlstý ako hroch
Ja viem že toto je len tvoj profil ale aj tak by si si mal dat vyholit medzi obočím a oholiť ten prales co máš pod pazami
A mimochodom nechaj leona na pokoji jemu stačí že na place musí cítiť ten smrad co s teba ide
Som zhnusená že dycham ten istý vzduch co ti *16* -
Neurážejte se a nevyhrožuj Jorgestephie
-
mimo si potvora *16* diego je užasni ale ty nie
-
přesněěěěěěěě
-
Miluju ho <3 *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* ,A kdo ne tak ať chcípne ;)
-
si hrozni *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
-
jo on si to určitě četl a určitě ti na to odpoví! *15*
-
Hola strašne sa mi páči ako spievaš aj ty sa mi páčiš *14* hola *1*
-
Hola Diego *2* .Cuando tienes una boda.Qué estás haciendo.¿Tiene una mascota¿Tienes un coche hola *1*
-
Amo a Diego <3
-
jsi supr umíš hezky zpívat když tě vidím v telce uplně tě milují jsi supr máš hezký hlas hezky zpíváš moc tě mám ráda *14* *14* *14* a hodíš se k violettě hodně *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
Jsi mooc krasnej... a je super *14* ze chodíš s Clarou *12*
-
Gracías
-
Síííí
-
Nooo.....