-
kdyz se ti diego nelibi tak sem nepis *16* *16* *16* *16* *16* *16*
-
Je to blbec a nenadavej
-
souhlasim ubec ale ubec se k sobě nehodí
-
nejradsi bych te zaslapala ty ....
-
ale přečtete si co pisou o diegovi!
-
videla si jorgeho obočí!!!! tak drž hubuuuu
-
ja si myslím že ho zmení hlavně laska k fran a ja mam radsi lodo nez tini
-
drz hubu
*16* *16* *16* *16* *16* -
klid joo me se napríklad libi leon i diego a jen proto že ma blbou roli tak na nej nemusíte být takový ....leon byl taky spratek...az bude s fran tak bude jinej....fran je lepsí nez vio
-
Co si to dovoluješ? Ty jsi b***!!! Nevhodné a vulgární výrazy? To už je trapný! Nebo co jí uděláš!! Je to herec. Pochop herec! Jen hraje svou roli!!!!
-
Je divný že chodí z Clarou...
nehodíte se k sobě *1* *1* *1* *1* -
Noo to určítě ty šlapkoo jednáá :DDD leon je o hodněkrat hezčí než ten Blbej španěl !
Naposledy cos to leonoví napsala jasnyy *16* *16* *16* -
Ti si taka sprosta!!!!!!!!!
-
jak to muzes rict Tini je hodna a mila *12* *12*
-
si v poriatku ? nepripadas mi tak. za prve martina ma 17 a bolo by chore (ako ty)mat v takomto veku deti.A jorge ma 22. to je uz sice dost vysoky vek ale nedavno bolo v aktualitach ze chodi s martinou . never vsetkemu co vidis za to že tvoje blbe ocka nieco videli to uz neznamena ze je to pravda .
urovnaj si to v gebuli *7* -
fakt nadpozemky krásný leonek ? diego má největší talent ve studiu ! a náhodou kdyby sis toho všimla tak leon je divný vypadá blbě jeho ksicht vypadá jak jak by ho někdo poblyl !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
pane boze ty si píp je skvělej radši sem nič nepiš jestli tu sem chceš len každeho pomluvať *10*
-
jak to muzes rict ty kravo je to jenom jako doopravdy sou kamoší naproti tobe pidivej se jaka si spina ty trapko mata je blba hereckaa taky zebracka *12* *12* *12*
-
jak to muzes rict ty kravo je to jeno jako doopravdy sou kamoší naproti tobe pidivej se jaka si spina ty trapko
-
ahoj ty špekač Diego .si nadpozemsky sprosty.A aj moj brat urcite nie je taky blby ako ty a to už je čo povedat.mas zrastene obocie si chlpaty nosis vystrih ako baba
ked spievas susles ja viem ze je to kvoli tomu ze si zo spanielska no ale s velkej casti preto lebo mas nulovy talent na spev tancujes ako postihnuty slon si tucny ako vorvan obrovsky o a mimochodom dufam ze ta nikdy nestretnem a leskavo daj pokoj nadpozemsky krasnemu a talentovanemu leonikovi
a kratke zhrnutie aby si tomu rozumel you are stupid very very stupid *12*